Δείτε τις top 5 φθινοπωρινές τάσεις για τα μαλλιά σας

υπηρεσίες ομορφιάς

Καλησπέρα, σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα επίκαιρο θέμα που αφορά το φθινόπωρο που έφτασε και αυτό είναι οι φθινοπωρινές τάσεις για τα μαλλιά σας.

Ξέρω ότι πολλές από εσάς δεν θέλετε να παραδεχθείτε ότι το καλοκαίρι τελείωσε και το φθινόπωρο πλέον έκανε την εμφάνισή του. Ίσως ο καιρός ακόμη να θυμίζει καλοκαίρι, όμως ποτέ δεν είναι αργά για φθινοπωρινές αλλαγές.

Αλλά μου μην απογοητεύεστε διότι κάθε εποχή έχει την ομορφιά της. Σκεφτείτε ότι κάθε εποχή είναι και μια ανανέωση για να μην βαρεθούμε ποτέ. Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με τις top 5 φθινοπωρινές τάσεις για τα μαλλιά σας και που σίγουρα θα πρέπει να δείτε πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο.

1. Το μοντέρνο Shag χτένισμα

Shag χτένισμα

Δεν πρόκειται για ένα κοινό καρέ, αλλά για το ανάλαφρο κούρεμα που χαρακτηρίζεται από πολλά μήκη στα μαλλιά.

Η celebrity που γίνεται πηγή έμπνευσης είναι η πανέμορφη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Το κλειδί αυτού του κουρέματος για να μοιάζει κουλ και μοντέρνο είναι ο τρόπος που γίνεται το φιλάρισμα, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε αναλογία και οι αντιθέσεις στο μήκος να μην είναι μεγάλες.

Ταιριάζει στο φθινόπωρο και είναι αρκετά cool και μοντέρνο hairstyle.

2. Το κοντό καρέ μέχρι το πιγούνι ένα μήκος όλο

κοντό καρέ

Το κοντό καρέ που που φτάνει μέχρι το πιγούνι είναι ιδανικό για γυναίκες με ίσια μαλλιά ή για εκείνες με ίσια μαλλιά και χοντρή τρίχα. Το φιλάρισμα δεν ταιριάζει σε αυτή τη τάση μαλλιών.

3. Soft undercut

Soft undercut

Το soft undercut look είναι όταν τα μαλλιά σας είναι ελαφρώς πιο κοντά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το φιλάρισμα είναι ατίθασο. Ένα κούρεμα πολύ δημοφιλές. Το κυματιστό look συνήθως εκτός από τις άκρες το αναδεικνύει.

4. Wet Look

Wet Look

Ναι φίλες μου το wet look είναι sexy και ναι είναι τάση και πάρα πολλές γνωστές και διάσημες όπως η Δούκισσα Νομικού έχουν κάνει θρυλικές εμφανίσεις και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Επίσης το wet look μπορεί να δείξει και απόλυτα σικ και σοφιστικέ. Κρατάει τα μαλλιά πίσω και προσφέρει την δυνατότητα ανάδειξης του προσώπου και του μακιγιάζ, του ρούχου και των κοσμημάτων μας.

5. Ο κότσος της μπαλαρίνας 

κότσος της μπαλαρίνας

Πολλές φορές ο συγκεκριμένος κότσος θυμίζει κόμπο αλλά στην κλασική και πιο αγαπημένη του εκδοχή δεν είναι παρά ένα στιλάτο αλλά και εύκολο χτένισμα που αποθεώθηκε και συνεχίζει να αποθεώνετε στις πασαρέλες της σεζόν.

Ο κότσος της μπαλαρίνας είναι το απόλυτο σικάτο χτένισμα που δεν παίρνει πάνω από λίγα λεπτά για να δημιουργηθεί και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα σόου των οίκων Valentino, Boss αλλά και του Christian Dior  θυμίζοντας μας πως με το κατάλληλο χτένισμα μπορούμε να κατακτήσουμε το κόσμο.

Θέλετε κι εσείς να κάνετε ένα μοντέρνο και σικάτο χτένισμα για να εντυπωσιάσετε; Δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα τέλειο φθινοπωρινό χτένισμα.

Δείτε περισσότερα για τα χτενίσματα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν