αποτρίχωση

Waxing – αποτρίχωση

Αποτρίχωση με κερί – Με την μέθοδο της κλωστής:

 • Αποτρίχωση Χείλος,
 • Αποτρίχωση Πιγούνι,
 • Αποτρίχωση Φρύδια,
 • Αποτρίχωση Πρόσωπο

Αποτρίχωση με κερί:

 • Αποτρίχωση Bikini,
 • Αποτρίχωση Brazilian Bikini,
 • Αποτρίχωση Μασχάλη,
 • Αποτρίχωση Μισό χέρι,
 • Αποτρίχωση Ολόκληρο χέρι,
 • Αποτρίχωση Μισό πόδι,
 • Αποτρίχωση Ολόκληρο πόδι,
 • Αποτρίχωση Πλάτη,
 • Αποτρίχωση Κοιλιά,
 • Full Pampering Wax,
 • Βιολογική Αποτρίχωση

Στα κομμωτήρια Romylos οι μέθοδοι, οι εφαρμογές waxing και αποτρίχωσης γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό και επαγγελματίες αισθητικούς.

Για την επίτευξη ενός πιο ανώδυνου και καλύτερου αισθητικά αποτελέσματος χρησιμοποιούμε μόνο ανώτερης ποιότητας αποτριχωτικά κεριά και υλικά που κάνουν το waxing παιχνίδι.

Όσα πρέπει να ξέρετε για την αποτρίχωση με κερί και κλωστή

Η αποτρίχωση είναι μια διαδικασία αγχωτική για τις γυναίκες που θέλουν πάντα να είναι περιποιημένες. Οι αντιαισθητικές σκιές από τις τρίχες στο άνω χείλος και στα φρύδια αποτελούν πονοκέφαλο για κάθε γυναίκα.

Παράλληλα, οι τρίχες στα πόδια αλλά και  στο μπικίνι μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να αισθανθεί άβολα το καλοκαίρι στην παραλία. Επομένως, αυτές οι ανεπιθύμητες τρίχες μπορεί να αφαιρεθούν έτσι ώστε κάθε γυναίκα να αισθάνεται αρκετή αυτοπεποίθηση με καθαρό και περιποιημένο δέρμα.

Η αποτρίχωση δίνει είναι λείο, όμορφο και απαλό δέρμα. Πρέπει βέβαια να προσεχθούν οι περιοχές που εφαρμόζετε η αποτρίχωση για να αποφευχθούν πιθανές ενοχλήσεις, κοκκινίλες ακόμα και μολύνσεις.

waxing

Συμβουλές για αποτρίχωση με κερί

Πολλές κυρίες επιλέγουν την αποτρίχωση με κερί αποφεύγοντας τα ξυραφάκια που μπορεί να προκαλέσουν σημάδια και ερεθισμό στην περιοχή. Ο ειδικός που θα αναλάβει να σας κάνει την αποτρίχωση πρέπει να διαθέτει τα κατάλληλα σύνεργα και να τηρεί τους κανόνες υγιεινής καθώς σε αντίθετη περίπτωση αυξάνεται η πιθανότητα μολύνσεων.

Ύστερα από την αποτρίχωση ο καθαρισμός της περιοχής είναι πολύ σημαντικός καθώς οι θύλακες της τρίχας είναι ανοιχτοί και επιρρεπείς σε μολύνσεις. Ένα χαλαρό ντουζ με χλιαρό νερό είναι η ιδανική λύση ενώ μετά η τοποθέτηση αντισηπτικής κρέμας είναι απαραίτητη. Παράλληλα, κατά την τοποθέτηση της κρέμας τα χέρια πρέπει να είναι καθαρά.

Παράλληλα, όσον αφορά την αποτρίχωση στο μπικίνι καλό θα ήταν να την αποφεύγετε μία βδομάδα περίπου πριν την έμμηνη ρύση ή κατά την διάρκεια. Η αποτρίχωση είναι μια διαδικασία που μπορεί να σας προκαλέσει πόνο κατά την διάρκειά της. Οι ημέρες της έμμηνης ρύσης είναι και αυτές επιβαρυμένες με πόνο για αυτό επιλέξτε μέρες που είστε πιο χαλαρές.

Παράλληλα, καλό θα ήταν να αποφύγετε για λίγες ημέρες την άθληση και το γυμναστήριο καθώς επίσης αποφύγετε την τριβή στις περιοχές που έγινε η αποτρίχωση αφού η ανάπτυξη μικροβίων ευνοείται.

αποτρίχωση

Αποτρίχωση με κλωστή στο πρόσωπο

Στην αποτρίχωση με κλωστή ο ειδικός αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες στα φρύδια και στο άνω χείλος. Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου αποτρίχωσης έχει μεγάλη διάρκεια αφού η αφαίρεση της τρίχας γίνεται από την ρίζα. Είναι μια εύκολη διαδικασία, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει ελαφρύ ερεθισμό σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Χρησιμοποιείται ένα βαμβακερό νήμα το οποίο αναδιπλώνεται πάνω στο δέρμα δημιουργώντας μια μικρή θηλιά που εγκλωβίζει τις τρίχες και τις αφαιρεί από τη ρίζα τους.

Αρχικά, η περιοχή πρέπει να καθαριστεί με λοσιόν ή οινόπνευμα και στην συνέχεια με την κατάλληλη κλωστή τυλίγεται τρεις φορές γύρω από την παλάμη του ειδικού και συνέχεια ενώνονται οι δύο άκρες με ένα κόμπο. Η κλωστή παίρνει την μορφή χιαστί και οι κινήσεις μία δεξιά και μία αριστερά παγιδεύουν την τρίχα και την αφαιρούν.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε αποτρίχωση εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Κλείστε ραντεβού στα κομμωτήρια κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες που σας ταλαιπωρούν.