Ανδρικά κουρέματα - χτενίσματα

ανδρικά κουρέματα και χτενίσματα

ΚΟΥΡΕΜΑ 

Ανδρικό: 14€ (+2€ ΛΟΥΣΙΜΟ)

ΧΡΩΜΑ

Covers / κάλυψη γκρίζων για άνδρες 12

Beards Trimming        5€

Κoυρέματα για άνδρες από τα κομμωτήρια Romylos

Κάθε σύγχρονος άντρας θέλει να δείχνει ωραίος και περιποιημένος. Η εικόνα ενός άνδρα που δίνει προσοχή στον εαυτό του είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική. Ένας περιποιημένος άνδρας αισθάνεται καλύτερα και έχει σίγουρα ανεβασμένη αυτοεκτίμηση και ψυχολογία. Ένα σωστό ανδρικό κούρεμα δίνει στον άντρα το κύρος που θέλει να έχει ώστε να δείχνει τη θέση του.

Οι τάσεις στα ανδρικά κουρέματα

Γενικότερα, μπορούμε να πούμε πως δεν σε σχέση με τα γυναικεία κουρέματα, στα ανδρικά κουρέματα δεν μπορούμε να έχουμε τόσο μεγάλη ποικιλία.

Σίγουρα, το ανδρικό κούρεμα προστάζει μακριές φράντζες και κοντά μαλλιά στο πλάι που είναι ένα κούρεμα μοδάτο το οποίο έχουν υιοθετήσει πολλοί άνδρες. Επίσης, διάφορα σχέδια στα πλαϊνά είναι κάτι που επιλέγουν πολλοί άνδρες αφού του κάνουν να δείχνουν νεότερους. Στα κομμωτήρια Romylos μπορείτε να κάντε μοντέρνα σχέδια που θα αγαπήσετε.

Στα κοντά μαλλιά, οι επιλογές είναι λιγότερες και αν έχετε σχετική αραίωση ο κομμωτής πρέπει να  καταφέρει να καλύψει με ένα σωστό κούρεμα τις κενές περιοχές και τις περιοχές που έχουν αραίωση.

Κάλυψη των γκρίζων μαλλιών

Πολλοί άνδρες που έχουν γκρίζους κροτάφους θεωρούν πως είναι γοητεία. Άλλοι πάλι δεν επιθυμούν τα γκρίζα μαλλιά για αυτό καταφεύγουν σε τεχνικής κάλυψης των λευκών.

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα τύπου cοvers, ωστόσο στα κομμωτήρια μας χρησιμοποιούμε για τα λευκά μαλλιά L’Oreal Professionel HOMME Cover 5′. Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά σύντομη και θα έχετε ένα υπέροχο διακριτικό αποτέλεσμα σε μόλις 5 λεπτά.

Απευθύνεται κυρίως σε όλους τους άνδρες που θέλουν να μειώσουν την αντίθεση των λευκών μαλλιών με ένα πιο φυσικό τρόπο χωρίς να είναι έντονη η διαφορά. Τα λευκά μαλλιά μειώνονται ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες λευκές τρίχες για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Κλείστε ραντεβού κι εσείς σήμερα για κούρεμα και χρώμα στα κομμωτήρια Ρωμύλος.