Η επαναστατική θεραπεία Olaplex!

 

 

olaplex

Θεραπεία για υγιή μαλλιά με Olaplex

To Olaplex είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερα επαναστατικό προϊόν για την βιομηχανία της παγκόσμιας κομμωτικής. Το Olaplex έχει την ικανότητα να συνδέει του σπασμένους δεσμούς της τρίχας για αυτό άλλωστε ξεχωρίζει. Μας δίνεται η δυνατότητα να διορθώσουμε τα μαλλιά μας στο βάθος της τρίχας σε αντίθεση με τα απλά conditioners που λειτουργούν μόνο επιφανειακά.

Πότε χρησιμοποιείται το Olaplex;

olaplex before-after

To Olaplex  χρησιμοποιείται σε διαφορετικές περιπτώσεις. Δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε το χρώμα το μαλλιών από σκούρο σε ξανθό εύκολα, χωρίς βέβαια να καταστραφεί το μαλλί,  όσο και αν φαίνεται παράξενο.

Η επαναστατική αυτή θεραπεία αποτελείται από δύο προϊόντα, το Olaplex 1 δημιουργεί νέους δεσμούς της τρίχας (bond generator) και το Olaplex 2, τους τελειοποιεί (bond perfector) συνδέοντας τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους!

Είναι μία θεραπεία αναδόμησης, με θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, που αφήνει τα μαλλιά μας πιο υγιή, λεία και λαμπερά, σαν να μην κάναμε ποτέ τεχνικές εργασίες ή Styling!

Πώς λειτουργεί το προϊόν Olaplex;

Το Olaplex μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθεί και εκτός από την διαδικασία της  βαφής. Προσφέρει αναδόμησης στα μαλλιά με θεαματικά αποτελέσματα.
Σε συνδυασμό με τη βαφή τα μαλλιά αποκτούν πλούσιο λαμπερό χρώμα, επανέρχονται σε μια υγιή εμφάνιση και είναι απίστευτα απαλά.

Η επίδραση των προϊόντων Olaplex παραμένει στα μαλλιά για αρκετό χρονικό διάστημα. Τα μαλλιά θα σας  ενθουσιάσουν με την ασύγκριτη φρεσκάδα, με την ευκολία στο χτένισμα ενώ παράλληλα δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά.

olaplex2

Πότε να κάνετε τη θεραπεία Olaplex

Σίγουρα πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν το δικό τους μαλλί χρειάζεται τη συγκεκριμένη θεραπεία. Εάν έχετε θαμπά μαλλιά που τους λείπει η λάμψη ή αν η τρίχα σας έχει καταστραφεί από βαφές ή από το συχνό styling τότε σίγουρα το Olaplex θα σας σώσει.

Επιπλέον, εάν το χρώμα στα μαλλιά σας δεν σας ικανοποιεί γιατί είναι θαμπό και καθόλου εκφραστικό τότε θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα. To Olaplex δίνει λύση σε μαλλιά που μπερδεύονται εύκολα και φριζάρουν με την υγρασία.

olaplex3

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο, ωστόσο, δεν θα κρατήσει για πάντα. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από το styling, τις βαφές αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Για αυτό τον λόγο η θεραπεία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρούμε τα μαλλιά μας λαμπερά.

Η θεραπεία olaplex ενδείκνυται για γυναίκες που τα μαλλιά τους είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και αδυνατούν να μακρύνουν φυσικά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα μέσω αυτής τεχνικής και οι άκρες θα μακρύνουν σύντομα και θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Επίσης  μπορεί να αυξήσει άμεσα την διάμετρο της τρίχας και το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο πυκνά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

για όσους έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά ακόμη περισσότερο για εσάς που θέλετε να ανοίξετε τα μαλλιά σας χωρίς να κατάστρεψε την τρίχα όπως γίνεται με το κλασσικό ντεκαπάζ.

Το πλήθος των επισκέψεων που χρειάζονται εξαρτάται από το πόσο φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά και αυτό αναλαμβάνει να το προτείνει ο εξειδικευμένος κομμωτής.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και δοκιμάστε την καινοτόμα θεραπεία Olaplex για υγιή μαλλιά!

Δείτε περισσότερα :