Τι είναι το Balayage? 

 
Η γαλλική λέξη balayage στα ελληνικά σημαίνει σαρώνω, περνάω από πάνω. Στον τομέα της κομμωτικής πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής  βαφής μαλλιών είναι η διατήρηση του φυσικού χρώματος και η προσθήκη φωτεινότητας στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.
 Είναι εναλλακτική τεχνική για ανταύγειες, η οποία ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών στις άκρες, ενώ διατηρεί τον τόνο στις ρίζες πιο φυσικό. Το πιο βαθύ χρώμα στη ρίζα υπογραμμίζει το πρόσωπο και μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με διαφορετικά χρώματα στα μήκη. 
 Ενδείκνυται τόσο για καστανά μαλλιά, όταν θέλετε απλά να προσθέσετε κάποιους caramel τόνους, όσο και για τα ξανθά μαλλιά, όταν θέλετε ένα ανοιχτό ξανθό ή για τις πιο τολμηρές κόκκινο.
 
  • Διαλέξτε ξανθό πιο σαντρέ ή μπεζ όταν έχετε σκούρα καστανά ή ανοιχτά γαλανά μάτια και πιο ζεστά χρυσά όταν έχετε μελί ή πράσινα μάτια.
  • Διαλέξτε κόκκινο σε συνδυασμό με ιριζέ ή δαμασκηνί αν έχετε άσπρη επιδερμίδα ή χάλκινο αν είναι ελαφρώς ροζέ.
 Το μυστικό πίσω από κάθε επιτυχημένη αλλαγή είναι η επαγγελματική πρόταση του colourist αφού χρειάζεται ειδικές γνώσεις και εμπειρία για ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική του Balayage γίνεται είτε με σκόνη ξανοίγματος, είτε με βαφή και χρησιμοποιεί την φυσική θερμότητα για να ξανοίξει τα μαλλιά σε φυσικούς τόνους. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κάνοντας οποιαδήποτε τεχνική χρώματος στα μαλλιά σας είναι η μετέπειτα ενυδάτωση και θρέψη για να μπορούν τα μαλλιά να ακτινοβολούν σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο.
 Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για μπαλαγιάζ, που μπορείτε να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας. Η επιλογή του ειδικού που θα αναλάβει την βαφή σας, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια  Romylos – All About Hair και αναζητήστε έναν από τους έμπειρους κομμωτές μας, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα.
 Η ανανέωσή του μπορεί να γίνεται κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες, κάτι που το καθιστά άκρως οικονομικό! 
Extra Tip: Το Romylos – All About Hair προτείνει συνδυασμό Balayage – Ombre και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. 
Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο