Εντυπωσιάστε την πρώτη μέρα στο σχολείο με ένα νέο παιδικό κούρεμα

υπηρεσίες ομορφιάς

Τα σχολεία ξεκινούν σε λίγες ημέρες και όλοι οι γονείς είναι στον ρυθμό της προετοιμασίας του παιδιού τους ώστε να είναι όλα όπως πρέπει να είναι για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να βγείτε για ψώνια ώστε να πάρετε τα απαραίτητα πριν ακόμη ο χρόνος των παιδιών σας μειωθεί και τρέχετε τελευταία στιγμή.

Κάθε παιδί περιμένει την πρώτη μέρα στο σχολείο. Αν γυρίσετε κι εσείς το χρόνο λίγο πίσω θα νιώσετε ξανά αυτή την προσμονή της ημέρας που θα βρισκόσασταν και πάλι με τους συμμαθητές σας και θα συζητούσατε τα τεκταινόμενα του καλοκαιριού, πόσα μπάνια να έκανε άραγε ο κάθε ένας;

Σε αυτή την επαφή με τους φίλους τους τα παιδιά μας θέλουνε να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, βασικά θέλουν να δείξουν πόσο αλλάξαν και πόσο μεγάλωσαν στην διάρκεια του καλοκαιριού. Τα καινούργια ρούχα και παπούτσια σίγουρα θα ανεβάσουν την εμφάνιση, ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στο παιδί σας έναν αέρα ανανέωσης και να αναβαθμίσετε το look του είναι ένα νέο παιδικό κούρεμα στα κομμωτήρια Romylos.

Παιδικά κουρέματα για κορίτσια

Είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία να ασχοληθείτε με τα μαλλάκια του κοριτσιού σας. Είναι γεγονός πως μπορείτε να πειραματιστείτε με αρκετά κουρέματα μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπάκι της μικρής σας ενώ παράλληλα είναι και αρκετά βολικό ώστε να μην την εμποδίζει στην καθημερινότητά της. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω με ποια κουρέματα μπορεί να υποδεχθεί την νέα σχολική χρονιά η μικρή σας κόρη.

1. Κοντό χαριτωμένο καρέ

Κοντό καρέ

Ένα κοριτσάκι με τα μαλλιά κομμένα καρέ είναι σίγουρα χαριτωμένο θέαμα. Κουρεύοντας τα μαλλάκια από το κοριτσάκι σας με αυτό τον τρόπο θα αφαιρέσετε τις ταλαιπωρημένες από τον ήλιο άκρες και θα τονίσετε τη λάμψης της φυσικής τρίχας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το κούρεμα με αφέλειες προσθέτοντας μερικούς ακόμη πόντους στην εμφάνιση της κόρης σας.

2. Τέλος στην ψαλίδα στα μακρυά μαλλιά

ψαλίδα στα μακρυά μαλλιά

Αν πάλι το κοριτσάκι σας έχει μακρυά μαλλιά τα οποία δεν επιθυμεί να αποχωριστεί τότε μπορείτε να επισκεφτείτε τα κομμωτήρια Romylos και να περιποιηθείτε τα μακρυά μαλλάκια καθαρίζοντας την ψαλίδα. Έτσι, όποιο χτένισμα και να κάνετε, είτε κοτσιδάκια είτε κλασικές πλεξούδες, τα μαλλιά της μικρής σας κόρης θα μοιάζουν πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ.

Μπορείτε αν θέλετε να λαξεύσετε τις μύτες των μαλλιών με τέτοιο τρόπο ώστε το κοριτσάκι σας να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο look στα μαλλιά που θα την κάνει να ξεχωρίσει.

Παιδικά κουρέματα για αγόρια

Είναι γεγονός πως στα αγοράκια δεν είναι πολλές οι επιλογές που έχετε να κάνετε. Ωστόσο, μια αλλαγή με την έναρξη της σχολικής χρονιάς επιβάλλεται. Βρίσκοντας ένα μοντέρνο κούρεμα που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου του σίγουρα θα είναι μια πολύ ευχάριστη επιλογή που θα δώσει έναν αέρα αλλαγής στο μικρό σας αγοράκι.

1. Διαχρονικά καρφάκια

καρφάκια

Αν θέλετε το αγοράκι σας να έχει ένα πιο wild και ατίθασο look τότε τα καρφάκια είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που όλοι οι άνδρες έχουνε λατρέψει. Ακόμη και ο μπαμπάς του μικρού θα είχε περάσει μια περίοδο της ζωής του που τα μαλλιά του θα είχανε αυτή την εμφάνιση, για να μην πούμε ότι και κάποιες μαμάδες θα μπορούσανε να το είχανε κάνει κάποτε.

Στα κομμωτήρια Romylos θα σας δείξουμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλάκια του αγοριού σας κάθε πρωί και πιστέψτε μας όλο αυτό θα είναι μια εμπειρία που θα απολαμβάνετε και οι δύο.

2. Φράντζα στο πλάι και γραμμή

Φράντζα και γραμμή

Τα αγοράκια όταν αρχίζουν να μεγαλώνουν σίγουρα θέλουν ένα χτένισμα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό. Έτσι, κουρεύοντας αρκετά τα μαλλιά στο πλάι και αφήνοντας πιο μακρυά στο επάνω μέρος του κεφαλιού ο μικρός σας θα είναι έτοιμος για την νέα σχολική χρονιά. Για να ολοκληρωθεί αυτό το ξεχωριστό και μοντέρνο χτένισμα μια γραμμή στο πλάι είναι το τελικό βήμα.

Στα κομμωτήρια μας μπορούμε να αποδώσουμε πολλές διαφορετικές παραλλαγές από το αγαπημένο αυτό κούρεμα έτσι ώστε να βρείτε σίγουρα αυτό που ανταποκρίνεται στα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

Καλέστε σήμερα και εξασφαλίστε ένα ραντεβού για παιδικό κούρεμα από τα κομμωτήρια Romylos. Είναι σίγουρο ότι εδώ θα μπορέσετε να δώσετε στο παιδί σας το κούρεμα που επιθυμεί και την εμφάνιση που θα το κάνει να εντυπωσιάσει στην πρώτη μέρα του στο σχολείο.

Δείτε περισσότερα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν