Τα κομμωτήρια Romylos άνοιξαν και σας περιμένουν με θεραπείες για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά

θεραπείες μαλλιών

Τα κομμωτήρια Romylos επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές και είναι εδώ για να σας προτείνουν μοναδικές θεραπείες για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αν έχετε γυρίσει μόλις από τις διακοπές σας και αντιλαμβάνεστε πως τα μαλλιά σας είναι ξηρά και αφυδατωμένα ενώ το χρώμα τους έχει ξεθωριάσει και σίγουρα δεν θυμίζει αυτό που είχατε πριν, τότε σίγουρα θα πρέπει να διαβάσετε την συνέχεια.

Η ακτινοβολία του ήλιου μπορεί να απορροφήσει την υγρασία της τρίχας αφήνοντας την αφυδατωμένη και αδύναμη. Είναι γεγονός πως όλες οι γυναίκες επιθυμούν λαμπερά και ζωντανά μαλλιά μιας και δείχνουν περισσότερο υγιή και περιποιημένα. Ας δούμε λοιπόν, πως μπορεί ο κομμωτής σας να βοηθήσει ώστε να απομακρύνετε την φθορά που έχουν υποστεί στις διακοπές.

1.Θεραπεία Olaplex

Θεραπεία Olaplex

Μια από τις μεθόδους επαναφοράς της λάμψης στα μαλλιά σας είναι η θεραπεία Olaplex. Καλό θα ήταν αφότου γυρίσετε από τις διακοπές σας να δώσετε την πρέπουσα σημασία στα μαλλιά, προετοιμάζοντας τα για τον χειμώνα. To συγκεκριμένο προϊόν έχει την ικανότητα να συνδέει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να διορθώνονται σε βάθος. Είναι ουσιαστικά μια θεραπεία που αναδομεί την τρίχα έχοντας θεαματικά αποτελέσματα αφήνοντας τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τα βαμμένα μαλλιά είναι γεγονός πως το καλοκαίρι με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και τα μπάνια στην θάλασσα χάνουν την λάμψη τους και δείχνουν περισσότερο ταλαιπωρημένα από όσο περιμένατε. Αφού επισκεφθείτε τον κομμωτή σας μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές και καταλήξετε στην θεραπεία Olaplex θα διαπιστώσετε πως είναι μια διαδικασία που διαρκεί μόλις λίγη ώρα ωστόσο έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Η διαφορά θα είναι αμέσως εμφανής αφού θα παρατηρήσετε πως τα τα μαλλιά σας θα μοιάζουν περισσότερο συμπαγή και υγιή με αποτέλεσμα οι άκρες να μακρύνουν σύντομα και να σας χαρίσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

2. Κούρεμα στις άκρες

Κούρεμα στις άκρες

Είτε τα μαλλιά σας είναι βαμμένα είτε όχι, τους καλοκαιρινούς μήνες υποφέρουν από τον ήλιο ακόμη και αν χρησιμοποιούσατε conditioners ή μάσκες σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Εκτός από το ήλιο και το θαλασσινό νερό, ο ξηρός αέρας καθώς και το καθημερινό styling μπορούν όχι μόνο να αποδυναμώσουν την τρίχα αλλά να δημιουργήσουν ψαλίδα στις άκρες.

Τα ξηρά μαλλιά είναι πάντα και πιο άγρια με αποτέλεσμα να δημιουργείται ψαλίδα και ειδικά όταν μιλάμε για μακρυά μαλλιά στα οποία οι θύλακες της τρίχας καταπονούνται περισσότερο. Μια επίσκεψη στον κομμωτή σας αφότου γυρίσετε από τις διακοπές  για ένα καλό κούρεμα το οποίο θα σας απαλλάξει από την ψαλίδα και θα δυναμώσει την τρίχα είναι σίγουρα ότι καλύτερο μπορούσατε να κάνετε.

3. Θεραπείες για ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο

Βέβαια, ο κομμωτής σας μπορεί να σας προτείνει εκτός από την θεραπεία Olaplex και άλλες θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση της τρίχας σας. Ανάλογα πάντα με την περίπτωση σας, με το εάν έχετε βαμμένα μαλλιά ή όχι, αλλά και με την έκταση της φθοράς μπορείτε να δοκιμάσετε ανάλογες θεραπείες που συστήνουν οι ειδικοί αποκτώντας πάλι ζωντανά μαλλιά με αποτέλεσμα να δείχνουν τέλεια ακόμη και μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Η ιδανική περίπτωση βέβαια θα ήταν να συνδυάσετε ένα κούρεμα και στην συνέχεια αφού αφαιρεθούν οι ταλαιπωρημένες άκρες να συνεχίσετε με τις εξειδικευμένες θεραπείες και τότε σίγουρα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κλείστε σήμερα φίλες μου ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Romylos και δοκιμάστε τα γυναικεία κουρέματα τις μοναδικές θεραπείες που μπορούμε να σας προτείνουμε για να δυναμώσετε την τρίχα και να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας για τον χειμώνα.

Δείτε περισσότερα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν