Ποια χρώματα στα μαλλιά να επιλέξετε για το καλοκαίρι 2017

υπηρεσίες ομορφιάς

Καστανό, ξανθό ή κόκκινο; Σίγουρα, υπάρχουν πολλές περισσότερες αποχρώσεις για τα μαλλιά και το καλοκαίρι 2017 είναι η κατάλληλη περίοδος να δοκιμάσετε μία από αυτές. Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας είναι μια διαδικασία που θα σας ανανεώσει και θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στο καλοκαίρι σας. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα χρώματα, ανταύγειες και διαφορές άλλες τεχνικές που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Τα κομμωτήρια Romylos σας προτείνουν τα trends των μαλλιών για το καλοκαίρι 2017 που σίγουρα θα λατρέψετε. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τις 5 πιο hot προτάσεις για να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας.

1. Blorange

Blorange

Το blorange είναι μια τάση που ήρθε μέσα στο 2017 και απέκτησε πολλές fans και όχι άδικα μιας και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες που μπορούν να το υποστηρίξουν. Το blorange δημιουργείται από ένα συνδυασμό ξανθού και κόκκινου χρώματος που δίνουν μια τελική μοναδική απόχρωση. To χρώμα αυτό είναι ιδανικό για όσες αναζητούν μια προσωρινή αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακή αλλαγή.

Το blorange είναι ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα και ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες και σταρένιες επιδερμίδες. Εσείς θα το τολμούσατε;

2. Ζεστό καστανό

Ζεστό καστανό

Οι περισσότεροι γυναίκες πιστεύουν πως το ζεστό καστανό είναι μια απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο σε χειμώνα. Ωστόσο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσες αγαπούν τις πιο σκούρες αποχρώσεις και δύσκολα θα έκαναν κάποια ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους. Όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται σε τέτοιες αποχρώσεις αφού δίνει ένα πιο γήινο αποτέλεσμα πόσο μάλλον γι αυτό το καλοκαίρι.

3. Πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα

Πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα

Το ξανθό σε όλες τις αποχρώσεις είναι ένα πολύ αγαπημένο χρώμα που πολλές γυναίκες έχουν υιοθετήσει και αγαπήσει όσο κανένα άλλο. Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά να έρχονται ξανά στην επικαιρότητα. Αυτή είναι η ιδανική λύση εάν έχετε τα μαλλιά σας ombre ή balayage και θέλετε μια τολμηρή αλλαγή. Είναι βέβαιο πως με αυτό το νέο look θα τραβήξετε τα βλέμματα.

4. Μελί αποχρώσεις 

Μελί αποχρώσεις

Καλοκαίρι χωρίς μελί αποχρώσεις δεν γίνεται. Αν έχετε πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά, μια τέτοια αλλαγή θα σας φωτίσει και θα σας γλυκάνει. Βέβαια, αυτό το χρώμα πάει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες  για αυτό και όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν το συγκεκριμένο χρώμα. Μπορείτε να πετύχετε την συγκεκριμένη απόχρωση κάνοντας χρυσές και μελί ανταύγειες σε μια μια φυσική καστανή βάση.

5. Balayage

Balayage

Το balayage είναι μια τεχνική που απευθύνεται κυρίως σε όσες δεν επιθυμούν να πειράξουν τα μαλλιά τους σε όλη την έκταση αλλά παράλληλα επιθυμούν μια ξεχωριστή αλλαγή. Στην τεχνική αυτή ανοίγετε το χρώμα των μαλλιών στις άκρες, ενώ διατηρείτε φυσικό τόνο στην ρίζα. Η τεχνική αυτή μοιάζει πολύ με τις κλασσικές ανταύγειες, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση δεν ξεκινούν από την ρίζα με αποτέλεσμα να  μην ταλαιπωρείτε την τρίχα σας σε μεγάλο βαθμό.

Κλείστε σήμερα φίλες μου ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Romylos και δοκιμάστε νέα χρώματα αλλά και κουρέματα για το καλοκαίρι 2017 ώστε να ξεχωρίσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Δείτε περισσότερα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν