Blorange Hair: Η νέα hot τάση στα μαλλιά το 2017

υπηρεσίες ομορφιάς

Η μόδα αλλάζει διαρκώς και οι νέες τάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Για το 2017 λοιπόν, μια νέα τάση ξεκίνησε την οποία επιλέγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες ενώ παράλληλα προβάλλεται στα μεγαλύτερη site μόδας παγκοσμίως και το όνομά της… Blorange! Μπορεί όταν βλέπετε για πρώτη φορά μια τέτοια αλλαγή να σας φανεί λίγο περίεργη αλλά ταυτόχρονα όμορφη αλλά και πρωτότυπη.

To blorange βγαίνει από το  σαγκουίνι ( blood orange) και συνδυάζει χρωματισμούς ξανθού, κόκκινου, ροζ και πορτοκαλί.  Συγκεκριμένα, στο ολοκαίνουριο αυτό trend τα μαλλιά με ξανθιά βάση αλλάζουν απόχρωση αφού από πάνω βάφονται με μια πιο ανοιχτή πορτοκαλί ή ροζ ή απαλή κόκκινη απόχρωση ή ακόμη ένα συνδυασμό αυτών των χρωμάτων. Η βάση του ξανθού δίνει μια όψη ξεθωριασμένης απόχρωσης στα μαλλιά. 

Η πορτοκαλί απόχρωση από μόνη της είναι μια πολύ τολμηρή επιλογή που λίγες γυναίκες θα τολμούσαν και θα υποστήριζαν. Ωστόσο, το blorange είναι πιο παστέλ απόχρωση και όχι τόσο εκκεντρική για να μην γίνει αποδεκτή.

blorange

Τι ακριβώς είναι το blorange

Tο τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλές και τολμηρές αποχρώσεις στα μαλλιά που κάθε άλλο παρά συνηθισμένες είναι. Το blorange συνδυάζει το αγαπημένο ξανθό με το πορτοκαλί ή πολλές φορές μπορεί να γίνει μείξη πορτοκαλί και ροζ χρώματος για ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα. Άλλη μια εκδοχή είναι χάλκινο χρώμα στα μαλλιά και στην συνέχεια πέρασμα με ροζ και με αυτό τον τρόπο δίνεται ένταση στα μαλλιά.

blorange 2

Πως θα μεταβείτε από το ξανθό στο blorange

To blorange είναι ένα αρκετά εύκολο χρώμα. Αν έχετε τα μαλλιά τελείως ξανθά τότε μπορείτε να περάσετε πορτοκαλί απόχρωση για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε. Όταν αποκτήσετε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα στα μαλλιά σας θα πρέπει να γνωρίζετε πως απαιτείται συντήρηση.  Θα πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επαναλαμβάνετε την διαδικασία για να μένει το χρώμα ζωηρό και λαμπερό. 

Παράλληλα, το blorange είναι μια ευαίσθητη απόχρωση που χρειάζεται φροντίδα. Για να διατηρηθεί, ωστόσο, το χρώμα ως έχει απαιτείται προσοχή από εσάς. Χρησιμοποιείστε σωστά προϊόντα στο σπίτι όπως επαγγελματικό σαμπουάν, conditioner και κατάλληλες μάσκες. 

blorange 3

Συνδυάστε την τεχνική blorange με painting

Mε την διαδικασία painting δίνεται η αίσθηση του σβησίματος του χρώματος από την ρίζα και ανοίγματος στις άκρες. Έτσι, ο ειδικός μπορεί εξατομικευμένα να φωτίσει σημεία που θα αναδείξουν την μοναδικότητα κάθε προσώπου. Η διαδικασία painting έχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να ξεχωρίζει η περιοχή που ξεκινάει το πορτοκαλί ή ροζ χρώμα στα μαλλιά σας.

blorange με painting

Γιατί να επιλέξετε και εσείς το blorange

Εάν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα με γαλανά ή πράσινα μάτια τότε το blorange είναι η κατάλληλη απόχρωση για εσάς. Tο 2017 θα δούμε πoλλές αλλαγές σε ρούχα, μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά. Τα εκκεντρικά χρώματα στα μαλλιά ήρθαν για να μείνουν το νέο έτος και να γίνουν το απόλυτο trend.

Αν θέλετε και εσείς να είστε εντός μόδας και να υιοθετήσετε το blorange look κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και δοκιμάστε εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά σας που σίγουρα θα λατρέψετε!

Δείτε περισσότερα για μαλλιά:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν