4 Χτενίσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να τον εντυπωσιάσετε

υπηρεσίες ομορφιάς

Η ημέρα που όλοι οι ερωτευμένοι περιμένουν πλησιάζει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κατεξοχήν η στιγμή που μία γυναίκα επιθυμεί να λάμπει για να αρέσει περισσότερο στον σύντροφό της. Είναι μία καλή ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα και κάντε το ταίρι σας να σας ερωτευτεί περισσότερο!

Επειδή οι μέρες κυλούν γρήγορα και ίσως ακόμη δεν έχετε επιλέξει το κατάλληλο χτένισμα για την συγκεκριμένη έξοδο παρακάτω σας δίνουμε μερικές όμορφες ιδέες για να εντυπωσιάσετε εκείνη τη βραδιά.

1. Χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες

 ανάλαφρες μπούκλες

Γενικότερα οι μπούκλες είναι από τα αγαπημένα χτενίσματα των γυναικών καθώς δίνουν την εντύπωση του ατιμέλητου λουκ που έχει αγαπηθεί. Μπορείτε να συνδυάσετε τις ανάλαφρες μπούκλες σας με ένα half up πιάσιμο σε σχήμα καρδιάς που είναι της μόδας ή απλά να δώσετε όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας και να τα πιάσετε χαλαρά πίσω. Είναι ένα χτένισμα που μπορεί να διατηρηθεί ολόκληρο το βράδυ και να σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και σίγουρα όλοι θα το παρατηρήσουν.

2. Χτενίσματα με μοντέρνα πλεξίδες

Χτενίσματα με μοντέρνα πλεξίδες

Ένα ακόμη εντυπωσιακό χτένισμα για εκείνο το ξεχωριστό βράδυ είναι οι πλεξίδες. Μπορεί να είναι γαλλική ή  ψαροκόκκαλο. Μπορεί να ξεκινάει από την ρίζα ή να κάνετε μία χαμηλή κοτσίδα και να ολοκληρώσετε το χτένισμά σας με μία πλεξίδα.

Μπορείτε να ανοίξετε λίγο την πλεξίδα σας για να δώσετε την εντύπωση ενός ατιμέλητου χτενίσματος. Επίσης, ολοκληρώστε με όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και μία καλή ιδέα θα ήταν να προσθέσετε μικρά αλλά εντυπωσιακά κοσμήματα στα μαλλιά σας χωρίς όμως να το κάνετε υπερβολικό. Συνδυάστε αυτό το ρομαντικό χτένισμα με ένα επίσης ρομαντικό φόρεμα και σίγουρα θα τραβήξτε τα βλέμματα.

3. Εντυπωσιακά χτενίσματα με κότσους

Εντυπωσιακά χτενίσματα με κότσους

Τα χτενίσματα με κότσο τονίζουν έντονα την θηλυκότητα και προσδίδουν στη γυναίκα ένα πολύ κομψό στιλ με φινέτσα και απόλυτη γοητεία. Σίγουρα θα αναδείξουν την γοητεία του προσώπου σας και όλα τα χαρακτηριστικά σας. Τα χτενίσματα με κότσους μπορείτε να τα επιλέξετε για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και πόσο μάλλον το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι παραλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο στυλ να καλύπτει όλα τα γούστα. Αφήστε μερικές τούφες μπροστά και προτιμήστε κότσους χαμηλούς με διάφορα σχέδια. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μία πλαϊνή πλεξίδα ή να κάνετε σχήμα καρδιάς ή λουλουδιού. Ένα ρομαντικό χτένισμα για ρομαντικά βράδια. 

4. Χτενίσματα με ίσια μαλλιά

Χτενίσματα με ίσια μαλλιά

Τα ίσια μαλλιά είναι και κλασικά . Δεν υπάρχει πιο ωραίο χτένισμα από το απλό. Ισιώστε τα μαλλιά σας και αφήστε τα να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους σας. Μπορείτε να τα αφήσετε τελείως ελεύθερα ή να δοκιμάσετε ένα απλό πιάσιμο των μπροστινών μαλλιών.

Σίγουρα, εκείνο το ξεχωριστό βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να λάμψετε και να κάνετε τον αγαπημένο σας να σας ερωτευτεί ξανά! Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και δοκιμάστε εντυπωσιακά χτενίσματα και απογειώστε το λουκ εκείνης της βραδιάς. Συνδυάστε τα υπέροχα χτενίσματα με όμορφα ρόυχα και αξεσουάρ και ο σύντροφός σας θα ξετρελαθεί.

Δείτε περισσότερα :

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν