ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΡΩΜΥΛΟΣ

υπηρεσίες ομορφιάς

Το παιδικό κούρεμα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, γιατί μπορείτε να το συνδυάσετε με την δική σας επίσκεψη στο κομμωτήριο και να κουρέψετε την κόρη ή το γιο σας.

Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το ποιος θα κρατήσει το παιδί σας κατά τη διάρκεια της δικής σας βαφής ή του κουρέματος γιατί το κομμωτήριο μας διαθέτει τη μοναδική δωρεάν υπηρεσία φύλαξης παιδιών!

Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε μόνο με το τι κούρεμα θα κάνετε στο παιδί σας.

Οι τάσεις στο παιδικό κούρεμα

Στη θέα του ψαλιδιού και της μηχανής πολλά μικρά παιδάκια αντιδράνε. Αφού περάσουνε το πρώτο σοκ μετά τα περισσότερα αποφασίζουνε αν θα φτιάξουνε τα μαλλιά τους σαν τον Ροναλντίνιο ή τη Μπάρμπι.

Είναι γενικό όλα τα παιδιά αλλά και οι έφηβοι να θέλουν να μοιάσουν στο μαλλί τους αγαπημένους τους ήρωες που μπορεί να είναι κάποιοι τραγουδιστές ή ηθοποιοί.

Οι επιλογές όμως που έχει ένα παιδί στο παιδικό κούρεμα είναι πάρα πολλές και εξαρτάται από τη δική του υπομονή να περιμένει στην καρέκλα να κουρευτεί αλλά και από την όρεξη των γονιών για να κάνουν ένα διαφορετικό, μοντέρνο παιδικό κούρεμα που να μην μοιάζει με όλα τα άλλα.

Έχει παρέλθει πια ο καιρός που τα παιδιά κουρεύονταν με την ψιλή μηχανή και τα κοριτσάκια απλώς φτιάχνανε μπούκλες με κορδελάκια.

Σήμερα παιδιά και γονείς είναι πιο ενημερωμένα και πιο απαιτητικά και ακολουθούν περισσότερο από ποτέ τις επιταγές και τις τάσεις της μόδας και στο παιδικό κούρεμα.

Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μας ή ένα ραντεβού θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε για τις νέες τάσεις και να δείτε νέα κουρέματα για σας και για τα αγαπημένα σας αγγελούδια!

παιδικό κούρεμα παιδικό κούρεμα2 παιδικό κούρεμα3

παιδικό κούρεμα4

παιδικό κούρεμα5 παιδικό κούρεμα7 παιδικό κούρεμα7 παιδικό κούρεμα8

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

Μπορείτε σήμερα κιόλας να κλείσετε ένα ραντεβού σε κάποιο από τα κομμωτήρια μας τις ώρες που σας βολεύει, αρκεί να είναι Τρίτη ή Παρασκευή για να μπορέσετε να επωφεληθείτε της δωρεάν υπηρεσίας babysitting!

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η υπηρεσία free babysitting ισχύει για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν