ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΡΕΦΛΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 49€!

υπηρεσίες ομορφιάς

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος για την εβδομάδα Τρίτη έως Σάββατο 24/11 έως 28/11 σας αγκαλιάζουν και σας προτρέπουν να κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά σας με μόνο 49€!

Εκτός από τις ανταύγειες, το πακέτο προσφοράς περιέχει ρεφλέ και κούρεμα.

Ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας δεν είναι άλλος από το άνοιγμα του χρώματος των μαλλιών μας. Καθώς, όμως, οι περισσότερες από μας δεν είμαστε διατεθειμένες να δεσμευτούμε στη βαφή και τη συχνή ανανέωσή της, επιλέγουμε τις ανταύγειες για να δώσουμε φωτεινότητα στα μαλλιά μας ή για να αλλάξουμε look και να ξεφύγουμε από το ίδιο look στα μαλλιά μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ανταύγειες είναι να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για τις ανταύγειες και αφού αξιολογήσει το δικό σας μαλλί θα σας προτείνει τα ανάλογα χρώματα που θα πετύχουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες τεχνικές για ανταύγειες;

Οι δημοφιλέστερες τεχνικές για τις ανταύγειες είναι δύο.

H κλασική μέθοδος με το αλουμινόχαρτο, ιδανική αν θέλετε να ανοίξετε συνολικά το χρώμα των μαλλιών σας. Εδώ, ο κομμωτής επιλέγει να ξανοίξει λεπτές ή μεσαίες τούφες ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Το μπαλαγιάζ, που με απλά λόγια δεν είναι τίποτα άλλο από ανταύγειες περασμένες με πινέλο χωρίς αλουμινόχαρτο. Η μέθοδος αυτή δίνει πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σας στον ήλιο, ενώ συνήθως δεν διακρίνεται η γραμμή της ανταύγειας.

Επειδή οι τόνοι που χρησιμοποιούνται είναι κατά κανόνα πιο ανοιχτόχρωμοι, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται περισσότερο, συνεπώς οι τακτικές μάσκες και τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα είναι απαραίτητα.

Άμα σκεφτόσασταν εδώ και καιρό να αλλάξετε look ή να κάνετε μία ριζική ανανέωση στα μαλλιά σας και το κόστος ήτανε το μοναδικό σας εμπόδιο, τότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σήμερα κιόλας της μοναδικής προσφοράς μας και να κλείσετε άμεσα ραντεβού σε ένα από τα κομμωτήρια μας στην Αγία Παρασκευή!

Κλείστε ραντεβού σε ένα από τα δύο πλησιέστερα κομμωτήρια μας

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη: 9:30 πμ – 9:00 μμ
Τετάρτη: 9:00 πμ – 6:00 μμ

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη: 9:30 πμ – 9:00 μμ
Τετάρτη: 12:00 πμ – 8:00 μμ

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν