ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ: ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ - SWAG HAIR

υπηρεσίες ομορφιάς

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος σας προτείνουν για τα μαλλιά σας το νέο κούρεμα Swag!

Το swag είναι το επόμενο κούρεμα μετά το καρέ, ειδικά  αν έχεις μακρύ καρέ ή αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα και αναζητάς ένα κούρεμα που θα σου δίνει την αίσθηση όγκου στα μαλλιά σας.

Για να το ξέρετε όλα τα νέα μοντέλα και τα top models έχουνε αλλάξει μαζικά το κούρεμα τους σε swag. Ένα διάσημο top model που σέρνει τον χορό σε αυτήν την αλλαγή είναι η Freja Beha Erichsen!

swag

Σε ποιές ταιριάζει το swag;

Το swag έχει ένα θετικό ότι πηγαίνει με όλους τους τύπους και τα σχήματα προσώπου και σε αυτό το κούρεμα δεν είναι δεσμευτικό ότι πρέπει να έχεις αφέλειες.
 
Μπορείς να έχεις και δύο μακριές φράντζες οι οποίες όταν πέφτουν πάνω στα μήλα τα αναδεικνύουν γιατί είναι σαν να κάνεις μια ανόρθωση. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του κουρέματος είναι τα έντονα φιλαρίσματα.
 
Για αυτό το λόγο τα κομμωτήρια Ρωμύλος προτείνουν  να κουρέψεις στοιχειωδώς στα βρεγμένα κι έπειτα να στεγνώσεις τα μαλλιά και να αρχίσεις σιγά- σιγά να φιλάρεις τα μαλλιά ώστε να μην αδειάσεις τους όγκους των μαλλιών σου!
 
Επειδή το swag είναι ένα κούρεμα και μια τεχνική που βασίζεται στην καλύτερη αξιοποίηση των όγκων των μαλλιών σου, θα πρέπει να το κάνει μόνο κάποιος πεπειραμένος κομμωτής ή κομμώτρια!
Έτσι για ένα πετυχημένο κούρεμα swag δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, εκτός και άμα δουλεύατε πολλά χρόνια σε κομμωτήριο!
swag3


Swag και χρώμα μαλλιών

Από το ύψος του 5 και πάνω, δηλαδή από ένα καστανό ανοιχτό και πάνω είναι το τέλειο χρώμα που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα για να φαίνονται τα φιλαρίσματα. 
 
Και βέβαια, αν βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου και κάνεις ένα κλασικό χρώμα από το ύψος του 5,6,7 να περνάς τις άκρες τα τελευταία 5-10 λεπτά για να παραμένουν φωτεινές και να φαίνεται ωραίο το φιλάρισμα. 

swag4

Γιατί θα πρέπει να αλλάξετε σε swag τα μαλλιά σας;

Πρώτος λόγος είναι το να ακολουθήσετε τις επιταγές της μόδας και τις νέες τάσεις. Φανταστείτε όλες να έχουνε κάνει swag εκτός από εσάς με αποτέλεσμα να είστε η τελευταία που θα ακολουθήσει.
 
Επίσης, το swag δίνει αυτή την αίσθηση της ελευθερίας. Δίνει την αίσθηση του επιμελούς ατημέλητου και εκτός αυτού τα μαλλιά σας χτενίζονται πολύ εύκολα στο σπίτι.
Ένα πολύ καλό λούσιμο και να στεγνώσεις ανάποδα με τα χέρια σου βάζοντας ένα salt spray ας πούμε ή μια mousse δημιουργεί τέλειους όγκους.
swag5

 

Δείτε περισσότερα swag:

swag6swag7swag8

swag9swag10swag11

swag12

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

Κομμωτήριο 1 

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr  

Κομμωτήριο 2 

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr 

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για γυναικεία και ανδρικά κουρέματα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν