Keratin Θεραπεία Λείανσης από 60 €- Στα Κομμωτήρια Romylos – All About Hair

θεραπείες μαλλιών

Keratin Treatment Λείανσης  – Τώρα στα Κομμωτήρια  Romylos – All About Hair

Τι είναι η Κερατίνη;

Η κερατίνη είναι ένα βασικό συστατικό της τρίχας (ξεπερνάει το 90%) και η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών, των δοντιών, του δέρματος και των νυχιών.

Η κερατίνη ουσιαστικά είναι ένας τύπος πρωτεΐνης που αποτελείται από μια μοναδική αλυσίδα ενός συνδυασμού 18 αμινοξέων που καθορίζουν και τον τύπο της τρίχας.

Πολλές φορές και κυρίως λόγω των εξωτερικών επιθέσεων που τα μαλλιά μας δέχονται (ήλιος, θερμότητα, styling, τεχνικές εργασίες) η κερατίνη αλλοιώνεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί με φυσικό τρόπο.

Οι συνηθισμένες θεραπείες και conditioners μαλλιών συχνά περιέχουν μόρια πρωτεΐνης, αλλά αυτά είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος για να εισχωρήσουν στην τρίχα. Και φυσικά, κάθε φόρα που λούζεστε, ξεβγάζονται. 

Πως λειτουργεί η  Keratin Treatment Λείανσης?

Σε αντίθεση με τις άλλες θεραπείες, η  Keratin Treatment Λείανσης δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά, ούτε καταστρέφει την τρίχα, αφού βασίζεται στην προσθήκη μικρότερων σε μέγεθος μορίων κερατίνης,τα οποία διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας.

Στο επόμενο στάδιο, αυτά τα μόρια κλειδώνουν βαθιά μέσα στην τρίχα και δημιουργούν μόνιμη, μη-διαλυτή κερατίνη, όπως ακριβώς η φυσική κερατίνη, βελτιώνοντας και επιδιορθώνοντας την ποιότητά της εκ των έσω.

Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά στο στέλεχος και τα λέπια (πόροι) της τρίχας και στη συνέχεια με τη βοήθεια των ελαίων και το έλαιο argan επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με χρήση θερμικού εργαλείου.

Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες. 

Ποια είναι η σύνθεση της  Keratin Treatment Λείανσης ?

Η φόρμουλα αποτελείται από υγρή πρωτεΐνη κερατίνη (βασικό συστατικό της τρίχας) και εκχυλίσματα τροπικών βραζιλιάνικων ελαίων, έλαιο argan

Είναι απόλυτα ασφαλής με γλουκολικό οξύ ως φυτικό καταλύτη και 0% φορμαλδεΰδη, σύμφωνα με την καινούργια οδηγία EC1223/20092 

Σε ποιους απευθύνεται η  Keratin Treatment Λείανσης? 

Η μέθοδος λείανσης μαλλιών  Keratin Treatment Λείανσης είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών με θεαματική επιτυχία στα σγουρά, φριζαρισμένα, ταλαιπωρημένα, βαμμένα, ξανοιγμένα και ξανθά μαλλιά.

Ιδιαίτερα κατάλληλο και για λεπτά μαλλιά, διότι επαναφέρει την ελαστικότητα και φωτεινότητα χωρίς να μειώσει τον όγκο και να χαλαρώσει τη μπούκλα των μαλλιών. 

Keratin Treatment Λείανσης και βαφή μαλλιών

Συστήνεται να περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες μεταξύ θεραπείας και βαφής. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται η χρήση του συστήματος μετά τη βαφή ή το ξάνοιγμα των μαλλιών.

Πραγματοποιώντας τη βαφή ή τις ανταύγειες πριν από τη θεραπεία θα επιμηκύνουμε τη διάρκεια της βαφής, καθώς όταν χρησιμοποιούμε το σίδερο ισιώματος προκειμένου να στεγνώσει το προϊόν πάνω στα μαλλιά.

Επίσης, βάφουμε μόνο τη ρίζα (όχι τις άκρες) για να μην χαθεί η ένταση της θεραπείας και δεν αλλάζουμε το χρώμα των μαλλιών γιατί μειώνουμε τη διάρκεια ζωής της θεραπείας.

Αν υπάρχει αλλοίωση χρώματος και απώλεια ρεφλέ στα μήκη και τις άκρες μπορούμε να βάψουμε τα μαλλιά με χρωμογαλακτώματα την ημέρα της θεραπείας. 

Εφαρμογή Keratin Treatment Λείανσης

Πρώτο βήμα, το λούσιμο. Το σαμπουάν που χρησιμοποιείται στη διαδικασία είναι ειδικό, για βαθύ καθαρισμό, που ανοίγει τα λέπια της τρίχας, ώστε να εισχωρήσει, στη συνέχεια, η κερατίνη.

Στη συνέχεια στεγνώνουμε τα μαλλιά. 

Στο δεύτερο βήμα εφαρμόζουμε το προϊόν 2 με 3 πόντους μακρυά από το δέρμα όπως εφαρμόζουμε τη βαφή και στη συνέχεια χτενίζουμε τούφα-τούφα με τη χτένα ώστε να απλωθεί σε όλο το μήκος της τρίχας.

Αφήνουμε το προϊόν στα μαλλιά από 15 λεπτά έως 30 λεπτά ή κάποιες φορές και περισσότερο (εξαρτάται από το πόσο σγουρά είναι τα μαλλιά).

Στο τρίτο βήμα θα στεγνώσουμε πλήρως το προϊόν από τα μαλλιά με πιστολάκι στη μέση θερμότητα ή στο κρύο χρησιμοποιώντας μία βούρτσα χτενίσματος.

Στο τέταρτο και τελευταίο βήμα και αφού τα μαλλιά στεγνώσουν, σημαντικό για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, είναι η χρήση σίδερου ισιώματος.

Ίσως χρειαστεί να περάσουμε τα ίδια τμήματα αρκετές φορές, χωρίς όμως να βλάπτονται τα μαλλιά καθώς η Keratin Treatment Λείανσης περιέχει ένα θερμικό μέσο προστασίας. 

Τι να προσέξετε μετά την Keratin Treatment Λείανσης

 • Μην λούσετε τα μαλλιά για 2 μέρες.
 • Μην δέσετε τα μαλλιά κοτσίδα στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Μην χρησιμοποιείτε κοκαλάκια για τα μαλλιά στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Μην χρησιμοποιείτε κορδέλες για τα μαλλιά στη διάρκεια των 2 ημερών.
 • Μην χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκια για τα μαλλιά στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα styling ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν στα μαλλιά στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Μην βάζετε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Μην χρησιμοποιείτε γυαλιά για να κρατήσετε τα μαλλιά προς τα πίσω στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν ή μαλακτικά ή leave in conditioner που περιέχουν χλωριούχο νάτριο ή θειικό άλας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Το σαμπουάν,  η μαλακτική και η μάσκα πρέπει να είναι Sulfate Free καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Να έχετε τα μαλλιά σας λυμένα συνέχεια στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Να χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος σε περίπτωση που τα μαλλιά βραχούν στη διάρκεια την 2 ημερών.
 • Συνιστούμε να κόψετε τα μαλλιά σας μετά την αγωγή, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά άκρα.
 • Επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από 3-4 μήνες ή όσο συχνά επιθυμείτε και χρειάζεται διότι είναι 100% φυτικής προέλευσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η Keratin Treatment Λείανσης δεν ΙΣΙΩΝΕΙ τα μαλλιά αλλά τα λειαίνει και τα επανορθώνει από φθορές έως και 80% αφαιρώντας το φριζάρισμα!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν