Τρέσα μαλλιών με το μέτρο

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

extensions

Tα μακριά μαλλιά είναι πιο must από ποτέ...

Αν στις πρώτες beauty προτεραιότητες σας είναι να προχωρήσετε σε μια δραστικη αλλαγή που θα αφορά στο μήκος το μαλλιών σας, τότε η τρέσα μαλλιών με το μέτρο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Τι είναι οι τρέσες μαλλιών;

Οι τρέσες είναι ένα πρόσθετο κομμάτι μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μήκη, με τις πιο συνηθισμένες διαστάσεις να είναι 45 cm – 65 cm. Οι τρέσες υπάρχουν σε 100% φυσική τρίχα remy ή συνθετική τρίχα. Η ποιότητα remy έχει όλες τις τρίχες προς την ίδια κατεύθυνση, μεταξένια υφή και δεν μπερδεύεται εύκολα. Οι τρέσες διατίθενται σε στιλ ίσιο, σπαστό, σγουρό καθώς και σε διάφορα χρώματα.

Πώς τοποθετούνται οι τρέσες;

Η τρέσα μαλλιών μπορεί είτε να τοποθετηθεί μόνιμα (ραφτή, αυτοκόλλητη ή με rings), διαδικασία που πραγματοποιείται συνήθως από επαγγελματίες κομμωτές, είτε με κλιπς που «κουμπώνουν» στις ρίζες των μαλλιών σας. Στην περίπτωση αυτή, την τοποθετείτε μόνες σας στα μαλλιά σας διαλέγοντας εσείς το στιλ που θέλετε να της δώσετε.

Ποιο πρέπει να είναι το σωστό μήκος και το σωστό πλάτος για τις τρέσες;

Το μήκος το αποφασίζετε με βάση το που θέλετε να φτάσουν τα μαλλιά σας! Για παράδειγμα εάν έχετε κανονικό υψος και επιθυμείτε τα μαλλιά σας να φτάσουν στο ύψος του στήθους σας τότε μια τρέσα μαλλιών 45cm είναι ιδανική. Αν θέλετε το μήκος των μαλλιών σας να φτάσει κάτω από το στήθος σας, τότε πρέπει να επιλέξετε μια τρέσα μεγαλύτερη από 55 εκατοστά! 

TIP

Για να αποφασίσετε το μήκος της τρέσας καλό είναι να μετρήσετε με μια μεζούρα από το ύψος των αυτιών σας μέχρι εκεί που θέλετε να φτάνει το τέλος της τρέσας.

Όσον αφορά το πλάτος αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι:

  • Mε πλάτος 27 εκ η τρέσα καλύπτει από κρόταφο σε κρόταφο
  • Με πλάτος 16 – 20 εκ η τρέσα καλύπτει το σημείο ανάμεσα από τα αυτιά
  • Με πλάτος 11 – 15 εκ η τρέσα καλύπτει το σημείο του αυχένα και τα πλαϊνά κομμάτια
  • Για την κάλυψη του μέρους του κεφαλιού, δεξιά και αριστερά πάνω από το αυτί το πλάτος της τρέσας είναι συνήθως στα 8 εκ

Εάν όμως επιθυμείτε μια τρέσα προσαρμοσμένη στα δικά σας μέτρα τότε η φυσική τρέσα με μέτρο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! 

Τι είναι η φυσική τρέσα μέτρου;

Η φυσική τρέσα μέτρου ή τρέσα με το μέτρο είναι ένα ενιαίο (μονοκόμματο) κομμάτι μαλλιού που μπορείτε να κόψετε και ράψετε σε διαστάσεις που θέλετε και ταιριάζουν σε εσάς. Την αγοράζετε τυλιγμένη σε πακέτο και στη συνέχεια την ξετυλίγετε και την κόβετε όπως θέλετε. 

Η τρέσα μέτρου είναι φτιαγμένη από 100% φυσική τρίχα και η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερική επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση.

Η φυσική τρέσα μέτρου σας δίνει ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, προσθέτοντας όγκο και μήκος για εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αφού μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και σε πολύπλοκα χτενίσματα με απαιτήσεις!

Tips για συντήρηση φυσικής τρέσας μέτρου

  • Λούζετε τα μαλλιά σας με φορά από τις ρίζες προς τις άκρες χωρίς να τρίβετε και να μπερδεύετε τα μαλλιά.
  • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ντεκαπάζ γιατί το μαλλί έχει υποστεί επεξεργασία και κινδυνεύει να αφυδατωθεί.
  • Εάν το χρώμα των μαλλιών σας δε συμφωνεί με το χρώμα της τρέσας που έχετε επιλέξει, πρέπει να επιλέξετε σε πιο ανοιχτό χρώμα έτσι ώστε χρησιμοποιώντας βαφή να σκουρύνει και να προσεγγίσει το χρώμα σας.

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε φυσικές τρέσες σε διάφορα μήκη και χρώματα. Φυσικές τρέσες με κλιπ και ανταύγειες ιδιαίτερα εύκολες στην εφαρμογή, ιδανικές για εντυπωσιακά χτενίσματα και επιπρόσθετο όγκο στα μαλλιά σας!

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν