Μπαλαγιάζ για μελαχρινές

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες μελαχρινές θεωρούν ότι είναι δύσκολο να βρουν νέο χρώμα για τα μαλλιά τους που να τους ταιριάζει τόσο καλά όσο το φυσικό τους. Είναι και αυτό το ζεστό σοκολατί χρώμα που οι περισσότερες μελαχρινές μπορεί να έχουν βαρεθεί και να θέλουν να το αλλάξουν.

Αν είστε λοιπόν μία μελαχρινή γυναίκα που δύσκολα μπορεί να αποφασίσει για το χρώμα των μαλλιών της, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε την τεχνική του balayage (μπαλαγιάζ);

Αυτός είναι ο τρόπος για να είστε sexy και ανανεωμένες! Ο στόχος του Balayage είναι να τονίσει απλά το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

Τι είναι το μπαλαγιάζ;

Το balayage (μπαλαγιάζ) είναι μια τεχνική βαφής, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, όμως ακούγεται περισσότερο την εποχή που τα μαλλιά μας, ανοίγουν φυσικά από τον ήλιο και αυτό γιατί το αποτέλεσμα που δημιουργεί ο ήλιος, είναι πολύ ιδιαίτερο και προκαλεί το ενδιαφέρον των περισσότερων γυναικών. Αρχικά, προέρχεται από την γαλλική γλώσσα, που σημαίνει «σαρώνω».

Πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής βαφής μαλλιών είναι η διατήρηση του φυσικού χρώματος και η προσθήκη φωτεινότητας στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Ήπιες και φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά για μία φυσική και υγιής εμφάνιση, που προτιμάται πάρα πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πώς εφαρμόζεται;

Το χρώμα που θα επιλέξετε δεν θα ξεκινάει ακριβώς από την κορυφή του κεφαλιού σας καθώς θα εφαρμοστεί επιφανειακά στις τρίχες των μαλλιών σας, θα φτάνει όμως μέχρι τις άκρες. Για να αποκτήσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα οι κομμωτές χρησιμοποιούν ελεύθερες κινήσεις για να απαλλαχθούν από τις τυπικές τεχνικές βαφών στα μαλλιά!

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά και πάρτε έμπνευση για το δικό σας look.

 

Μελί balayage σε μαύρα μαλλιά

Εάν ψάχνετε το απόλυτο καλοκαιρινό look τότε το μελί μπαλαγιάζ θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν φυσικά ξανοιγμένα από τον ήλιο και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν!

Χάλκινο balayage

Το χάλκινο balayage είναι επίσης μια ιδανική λύση για να δώσετε στα μαλλιά σας μοναδική λάμψη. Εντυπωσιάζει με την αντίθεση των τόνων του και αποτελεί την τέλεια επιλογή.

Σκούρο καστανό balayage

Δημιουργήστε υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών, συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους του καφέ.

Μαύρα μαλλιά με σοκολατί καστανό balayage

Μια υπέροχη απόχρωση μαλλιών με πλούσιο και λαμπερό σοκολατί balayage σε σκούρα βάση.

Αν λοιπόν χρειάζεστε μια μικρή αλλαγή με ανταύγειες που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας δεν έχετε παρά να κλείσετε ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και να αναζητήσετε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς του χρώματος, για να σας συμβουλεύσουν και για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα και τύπο μαλλιών.

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν