Πώς γίνεται η θεραπεία olaplex

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 

 

 

 Η θεραπεία Olaplex χαρίζει μεταξένια υφή λάμψη αλλά και μοναδική αντοχή στα μαλλιά! Τέλος οι σπασμένες τρίχες. Μαλλιά πιο απαλά, πιο λαμπερά, πιο γεμάτα και με λιγότερο φριζάρισμα. Και το αποτέλεσμα διαρκεί για εβδομάδες!

Όταν η επιστήμη συναντά την τεχνολογία στον χώρο της κομμωτικής τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις σχετικά με την περιποίηση μαλλιών είναι και το Olaplex.

OLAPLEX

 

Τι είναι το Olaplex;

Ο επιστημονικός ορισμός του Olaplex είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν που έχει την ιδιότητα να πολλαπλασιάζει τους δισουλφιδικούς δεσμούς των μορίων της τρίχας.

Όσους περισσότερους δεσμούς δισουλφιδίου έχει ένα επαγγελματικό προϊόν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να πετύχετε με τη χρήση του. Με το Olaplex μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερες εφαρμογές στα μαλλιά σας, διατηρώντας την ακεραιότητά τους και προστατεύοντας τη σύνθεσή τους.

Με πιο απλά λόγια…

Το Olaplex είναι ένα προϊόν που επισκευάζει πιθανές φθορές της τρίχας που δημιουργούνται από το styling και το βούρτσισμα των μαλλιών. Με την χρήση του αποκαθίσταται η δομή και ο φλοιός της τρίχας, χαρίζοντας στα μαλλιά σας φρεσκάδα και λάμψη!

Σε ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλη η εφαρμογή Olaplex;

  • Σε ξηρά, ταλαιπωρημένα και άτονα μαλλιά
  • Σε μαλλιά ατίθασα ή κατεστραμμένα από τις βαφές
  • Για ενίσχυση του χρώματος
  • Σε μαλλιά που δεν μακραίνουν εύκολα
  • Σε αραιά μαλλιά

Η Θεραπεία Olaplex θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση, την ασφάλεια και την δυνατότητα να μην ανησυχείτε για την κατάσταση των μαλλιών σας. Σας επιτρέπει να απολαύσετε την υγεία-βελτίωση των μαλλιών σας και η επίδραση της δεν διαρκεί μόνο τις πρώτες μέρες, αλλά για εβδομάδες!

Τα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν με ασύγκριτη απαλότητα, με ευκολία στο χτένισμα, τα μαλλιά δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά.

Το Olaplex είναι ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών το οποίο αποτελείται από κάποια στάδια τα πρώτα βήματα πραγματοποιούνται αυστηρά ως θεραπεία στο κομμωτήριο ενώ τα επόμενα μπορούν να γίνουν και στο σπίτι, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας διατηρήσει το αποτέλεσμα μεταξύ των επισκέψεων σας στο κομμωτήριο.

Olaplex Bond Multiplier No 1

Το Olaplex Bond Multiplier προστίθεται αμέσως στο ντεκαπαζ ή το χρωστικό μετά την μίξη με το οξυζενέ και βοηθάει στο να ελαφρύνει το χρώμα του μαλλιού. Συνδυάζεται ιδανικά με το 2ο προϊόν της σειράς, για καταπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας.

Olaplex Bond Perfector No 2

Το Olaplex Bond Perfector εφαρμόζεται μετά το ξέβγαλμα. Στη συνέχεια ξεβγάζουμε, λούζουμε και περνάμε conditioner. Έτσι βοηθάμε στη μείωση του σπασίματος των μαλλιών, μετά από κάθε υπηρεσία περιποίησης.

Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το Olaplex στο σπίτι;

Στο σπίτι μπορείτε να εφαρμόσουμε μόνο το Olaplex No 3 Hair Perfector το οποίο περιέχει το ίδιο μοναδικό, δραστικό συστατικό με το Olaplex Bond Multiplier No 1 και το Olaplex Bond Perfector No 2.

Είναι το τρίτο μέρος της θεραπείας που δημιούργησε επανάσταση στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία. Με την χρήση του μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας άθραυστα, εξασφαλίζοντας την αποφυγή δημιουργίας ψαλίδας και σπασμένων ακρών!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  1. Εφαρμόστε από τις ρίζες ως τις άκρες.
  2. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά.
  3. Ξεβγάλτε με σαμπουάν.
  4. Επανάληψη ανά εβδομάδα ή 10 ημέρες.

Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση και ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα καλή θα ήταν και η χρήση των υπόλοιπων προϊόντων της σειράς Olaplex, ξεκινώντας από τη φροντίδα στο κομμωτήριο και ολοκληρώνοντας τη δράση στο σπίτι. Στα κομμωτήρια μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε είδη περιποίησης για τα μαλλιά και τα νύχια. Είτε αναζητάτε ένα προϊόν για βαμμένα μαλλιά, είτε ένα εργαλείο για την τοποθέτηση extensions όπως το V-Light Hair Extension Kit, είτε εργαλεία styling, στα κομμωτήρια Romylos θα βρείτε τα προϊόντα που θα σας χαρίσουν λάμψη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν