Τουφάκια μαλλιών εύκολη τοποθέτηση

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Εσείς ξέρετε ποιο είναι το απόλυτο χτένισμα που πρέπει να υιοθετήσετε τη φετινή σεζόν; Μα τα sexy, μακριά μαλλιά φυσικά!

Το κούρεμα, είτε αυτό σημαίνει απλά κόβω μερικά εκατοστά από τα μαλλιά μου, είτε είμαι έτοιμη για τη «μεγάλη αλλαγή» στο hair look μου, είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες το σκέφτονται όχι μία, αλλά πολλές φορές.

 

hair extensions

Για τις γυναίκες λοιπόν που αγαπούν τα κοντά μαλλιά τους, αλλά επιθυμούν ταυτόχρονα και τα μακριά υπάρχουν τα extensions. Με τα τουφάκια hair extensions μπορείτε να αποκτήσετε τα πλούσια και μακριά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν ακόμα και εάν έχετε κοντά!

Αν αγαπάτε τα μακριά, πλούσια μαλλιά, αλλά τα δικά σας είναι λεπτά και δίχως όγκο, υπάρχει η λύση των extensions!

Εύκολη τοποθέτηση τουφάκια hair extensions

Τα τουφάκια hair extensions, δεν είναι κάτι καινούργιο στον χώρο της κομμωτικής, καθώς η τοποθέτηση τους γίνεται εδώ και χρόνια με σκοπό την επιμήκυνση και την πύκνωση των μαλλιών. Στις μέρες μας όμως μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η τοποθέτηση extension δεν δημιουργεί πρόβλημα στη φυσική τρίχα. 

Τα extensions αντέχουν στον χρόνο, παρέχουν φυσικό αποτέλεσμα, τοποθετούνται εύκολα και με ασφάλεια και δεν καταστρέφουν τη τρίχα όταν αφαιρούνται.

Επιλέγοντας την τοποθέτηση με τουφάκια hair extensions δίνετε όγκο και μάκρος στα μαλλιά σας με ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Φτιαγμένα από 100% φυσική τρίχα Remy τα τουφάκια hair extensions θα σας βοηθήσουν να ανανεώστε από τη μια το στιλ των μαλλιών σας και από την άλλη να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τα τουφάκια hair extensions τοποθετούνται με διάφορες μεθόδους

Extensions κερατίνης

Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες για την προσθήκη extension μαλλιών. Η ονομασία της προκύπτει από την ειδική κόλλα κερατίνης, η οποία χρησιμοποιείται για να ενώσει τα φυσικά σας μαλλιά με τα τουφάκια hair extensions, με την χρήση θερμότητας. Τα τουφάκια με δεσμούς κερατίνης είναι κατάλληλα για κάθε είδος μαλλιών μόνο που με τα βαμμένα πρέπει να δοθεί λίγη περισσότερη προσοχή όπως άλλωστε και με κάθε τεχνική εργασία.

Τape extensions

Πρόκειται για ένα κομμάτι τρέσας με πλάτος 4 cm, μήκος 55 cm και βάρος περίπου 2,5 γραμμάρια. Στην πάνω πλευρά του υπάρχει μια ειδική αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως που στερεώνει την τρέσα στα μαλλιά σας. Η ειδική αυτή αυτοκόλλητη ταινία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και δεν ξεκολλά με το λούσιμο ή με το χτένισμα των μαλλιών.

Micro Ring Loop Hair Extensions

Τα Micro Ring Loop Hair Extensions είναι τούφες με 100% φυσική τρίχα Remy. Είναι από τις πιο γρήγορες, αόρατες και ομοιόμορφες τοποθετήσεις χωρίς να επιβαρύνονται τα μαλλιά σας. Η θηλιά και τα rings είναι ενσωματωμένα πάνω στην τούφα.

Nano rings extensions

Τα Micro Nano Ring Hair Extensions είναι τούφες με 100% φυσική τρίχα Remy. Είναι αόρατα και μπορούν να τοποθετηθούν σε πολύ κοντά μαλλιά καθώς και στα μπροστινά τμήματα του κεφαλιού σας. Τα τουφάκια με rings είναι ιδανικά για χοντρά και σγουρά μαλλιά!

Τα τουφάκια hair extensions είναι σχεδιασμένα ώστε να ανακατεύονται με τα δικά σας μαλλιά, χαρίζοντάς τους το μήκος και τον όγκο που ονειρεύεστε!

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως, είναι ότι για να διατηρήσουν τη λάμψη τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με τη συντήρησή τους. Στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair , θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να δώσετε μήκος και όγκο στα μαλλιά σας. Οι έμπειροι κομμωτές μας έχουν την εμπειρία, την γνώση και την διάθεση να σας παρέχουν υπηρεσίες τοποθέτησης extensions, που ταιριάζει στον τύπο των δικών σας μαλλιών.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν