Τρέσα μαλλιών φυσική μισή 50gr

Μαλλιά λεπτά και χωρίς πυκνότητα;

Φέτος τα μακριά μαλλιά κάνουν το πιο δυνατό come back τους και είναι πιο θηλυκά από ποτέ! Μπορεί τις τελευταίες σεζόν τα πιo hot κουρέματα να έχουν κοντό μήκος, σοφιστικέ κομψότητα και άποψη, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα μακριά με όγκο μαλλιά!

Ο τύπος των μαλλιών σας μπορεί να επηρεάσει τα χτενίσματα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε!

Εάν ανήκετε λοιπόν στην κατηγορία αυτών των γυναικών που έχουν ωραία μαλλιά αλλά τους λείπει ο όγκος...

Εάν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια και εντυπωσιακά εύκολα και γρήγορα...

Τότε η λύση για σας βρίσκεται στη μισή φυσική τρέσα! Αυτή θα χαρίσει πλούσιο όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά σας!

Μέσα σε λίγη ώρα θα έχετε δώσετε τον επιθυμητό όγκο και “γέμισμα” στα μαλλιά σας! Γρήγορα και εύκολα θα αλλάξετε look και θα φορέστε την τελευταία λέξη της μόδας, χωρίς να ταλαιπωρήσετε ή να επιβαρύνετε τα φυσικά σας μαλλιά.

Η μισή φυσική τρέσα αποτελεί ιδανική λύση για όλες τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά τους!

Μισή φυσική τρέσα μαλλιών

Η μισή φυσική τρέσα με 100% φυσική τρίχα remy δίνει ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, προσθέτοντας ταυτόχρονα όγκο και πυκνότητα για εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έχει πλάτος 60cm και μπορούμε να φτιάξουμε μια διπλή σειρά 25-30 cm. Μαλλιά υγιή και λαμπερά που δεν μπερδεύονται, έχουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ανωτερότητά της φυσικής τρέσας εντοπίζεται και στην εξωτερική επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση!

Δώστε όγκο στα λεπτά και άτονα μαλλιά σας με τη μισή φυσική τρέσα!

Η μισή φυσική τρέσα, σας δίνει ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, με όγκο και πυκνότητα για εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αφού μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σε πολύπλοκα χτενίσματα με απαιτήσεις!

Στην πραγματικότητα βοηθά τις γυναίκες με λεπτή τρίχα να δημιουργούν μοναδικά χτενίσματα με όγκο και πυκνότητα εύκολα, γρήγορα και φυσικά οικονομικά μιας και δεν αγοράζουν ολόκληρη τρέσα αλλά τη μισή!

Αυτός είναι μάλιστα και ένας από τους λόγους που πολλες νύφες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τη μισή τρέσα για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα με όγκο για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους! 

Πώς γίνεται η συντήρηση της μισής φυσικής τρέσας;

  • Λούζετε τα μαλλιά σας με φορά από τις ρίζες προς τις άκρες χωρίς να τρίβετε και να μπερδεύετε τα μαλλιά
  • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ντεκαπάζ, γιατί το μαλλί έχει υποστεί επεξεργασία και κινδυνεύει να αφυδατωθεί
  • Εάν το χρώμα των μαλλιών σας δε συμφωνεί με το χρώμα της τρέσας που έχετε επιλέξει, πρέπει να επιλέξετε σε πιο ανοιχτό χρώμα έτσι ώστε χρησιμοποιώντας βαφή να σκουρύνει και να προσεγγίσει το χρώμα σας

Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε. Ελάτε στα κομμωτήρια ROMYLOS, ώστε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό στιλ που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας χαρίσει μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν