Olaplex set περιποίησης μαλλιών

To OLAPLEX το δημιούργησαν δύο χημικοί γνωστοί στον χώρο, ο Dr Eric Pressly και ο Dr Craig Hawker. Πρόκειται για μια επιστημονικά αποδεδειγμένη υπηρεσία, η οποία βοηθάει τους κομμωτές να πετύχουν πολύ ξανθό αποτέλεσμα στα μαλλιά χωρίς να καταστρέφουν την τρίχα.To Olaplex σχεδιάστηκε με σκοπό να επανασυνδέει τους δισουλφιδικούς δεσμούς, οι οποίοι σπάνε από τις τεχνικές εργασίες βαφής και αποχρωματισμού.

Είναι αυτό το προϊόν που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση, την ασφάλεια και την δυνατότητα να μην ανησυχείτε για την κατάσταση των μαλλιών σας. Θα δείτε τη διαφορά από το πρώτο ξέβγαλμα. Τέλος οι σπασμένες τρίχες. Πλέον θα έχετε μαλλιά πιο απαλά, πιο λαμπερά, πιο γεμάτα και με λιγότερο φριζάρισμα. Και το αποτέλεσμα διαρκεί για εβδομάδες.

 

Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml

Το Olaplex Νο.5 είναι ένα ενυδατικό και αποκαταστατικό υπερσυμπυκνωμένο conditioner συντήρησης με χημεία Olaplex Bond Building. Το μαλακτικό Olaplex No.5 αποκαθιστά, ενυδατώνει και αφαιρεί το φριζάρισμα από την τρίχα.

 

Olaplex No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

Το Olaplex No.4 είναι ένα επανορθωτικό υπερσυμπυκνωμένο σαμπουάν συντήρησης που κλειδώνει την θεραπεία Olaplex Bond Building. Το σαμπουάν Olaplex No.4 αποκαθιστά τα εσωτερικά επίπεδα αντοχής και υγρασίας για να προσθέσει απίστευτη λάμψη και διαχειρισιμότητα.

 

Olaplex Traveling Stylist Kit (3x100ml)

Το πρώτο στάδιο του Olaplex επανασυνδέει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας.

Το δεύτερο στάδιο του Olaplex κάνει αναδόμηση και αποκατάσταση των σπασμένων δεσμών της τρίχας, εξασφαλίζοντας δυνατά, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

 

Olaplex No6 Bond Smoother 100ml

Η περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα Olaplex Professional No.6 Bond Smoother 100ml παρέχει στα μαλλιά ό,τι ακριβώς χρειάζονται μετά το λούσιμο βοηθώντας παράλληλα και στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος. Ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά, βελτιώνει τη δομή της τρίχας αυξάνοντας την πυκνότητα και την δύναμη των μαλλιών σας.

 

Olaplex No.7 Bonding Oil

Πρόκειται για ένα υψηλής συμπύκνωσης λάδι μαλλιών που αποκαθιστά την απαλότητα και τη ζωντάνια του χρώματος  στα μαλλιά σας.

Προσφέρει θεαματική λάμψη, ελαχιστοποιεί το φριζάρισμα, τιθασεύει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία από τη θερμότητα έως και τους 230°C. Επιδιορθώνει κι αναδομεί τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προστατεύει την δομή τους, δίνει λάμψη και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Olaplex είναι ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο για όλους τους επαγγελματίες κομμωτές που σέβονται τη δουλειά τους αλλά και τους πελάτες τους! Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και χαρίστε στα μαλλιά σας, την υγεία και την λάμψη που τους χρειάζεται.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν