Balayage σε καστανά μαλλιά

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 

Το balayage (μπαλαγιάζ) είναι μια τεχνική βαφής, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, όμως ακούγεται περισσότερο την εποχή που τα μαλλιά μας, ανοίγουν φυσικά από τον ήλιο και αυτό γιατί το αποτέλεσμα που δημιουργεί ο ήλιος, είναι πολύ ιδιαίτερο και προκαλεί το ενδιαφέρον των περισσότερων γυναικών.

Τι είναι το μπαλαγιάζ;

Η λέξη balayage είναι γαλλική και στα ελληνικά σημαίνει σαρώνω, περνάω από πάνω. Στον τομέα της κομμωτικής πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής  βαφής μαλλιών είναι η διατήρηση του φυσικού χρώματος και η προσθήκη φωτεινότητας στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Η βαφή περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει και δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα. Δημιουργεί ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα το οποίο μοιάζει φυσικό. Είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα της κάθε γυναίκας. Ένας καλός τεχνίτης του μπαλαγιάζ ξέρει ακριβώς που να τοποθετήσει το χρώμα  ώστε να πετύχει την απόχρωση και να μοιάζει απόλυτα φυσική, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο.

Πολλές γυναίκες συγχέουν την τεχνική του balayage με τις ανταύγειες, όμως δεν πρόκειται για την ίδια διαδικασία. Στο balayage, το χρώμα δεν ξεκινά από κάπου συγκεκριμένα, η βαφή γίνεται ένα με το φυσικό χρώμα κι έτσι δεν υπάρχει αυτό το ριγέ αποτέλεσμα που δίνουν οι ανταύγειες. Επίσης, η ρίζα δεν εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζεται στις ανταύγειες, αργεί και οι αποχρώσεις δένουν μεταξύ τους δημιουργώντας το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ακόμα, με το balayage δεν χρειάζεται να βαφτεί όλο το κεφάλι αλλά μπορούν τα ξανοίγματα, να γίνουν σε συγκεκριμένα «στρατηγικά» σημεία για πετύχετε ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Το balayage ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες όποιο χρώμα μαλλιών και αν διαθέτουν και μάλιστα είναι πολύ φιλικό προς την τρίχα. Το balayage μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά κάθε απόχρωσης. Απλά όσο μεγαλύτερο μήκος διαθέτετε, τόσο πιο αισθητό θα είναι και το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής βαψίματος.

Το καστανό χρώμα στα μαλλιά αποτελεί ένα κλασικό χρώμα βαφής για όλες τις γυναίκες και η τεχνική του balayage μπορεί να προσθέσει ιδιαίτερους τόνους.

Balayage Ashy Brown

Ανοιχτόχρωμο καστανό balayage

Balayage με κόκκινες πινελιές

Balayage ash blonde σε γκρι ξεθώριασμα

Μελί καστανό balayage

Καστανό caramel balayage

 

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για μπαλαγιάζ, που μπορείτε να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας. Η επιλογή του ειδικού που θα αναλάβει την βαφή σας, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια  ROMYLOS - All About Hair  και αναζητήστε έναν από τους έμπειρους κομμωτές μας, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν