Λαμπερά μαλλιά με το Kérastase K-Water 

Λαμπερά μαλλιά με το Kérastase K-Water 

Οι γυναίκες επιθυμούν να φεύγουν από το κομμωτήριο με μαλλιά ενυδατωμένα σε βάθος, αναζωογονημένα και εξαιρετικά λαμπερά. Θέλουν μαλλιά με αέρινη κίνηση και εκθαμβωτική λάμψη. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι οι συμβατικές θεραπείες χρειάζονται αρκετή ώρα για να διεισδύσουν στην τρίχα. Μπορεί να χρειαστεί να μείνουν στον λουτήρα ή κάτω από τον στεγνωτήρα για αρκετή ώρα, μέχρι να αποκομίσουν τα πλήρη οφέλη της εκάστοτε θεραπείας.

Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει;

Η L’oreal Professionel φέρνει μαζί με την Kérastase το Κ-water, μια νέα θεραπεία, για να σας προσφέρει τέλεια, εντυπωσιακά όμορφα μαλλιά, με ανάλαφρη αίσθηση σε χρόνο μηδέν. Η Kérastase είναι η μάρκα που εφηύρε την πολυτελή περιποίηση για τα μαλλιά και ανακάλυψε το μυστικό για πιο όμορφα μαλλιά στη στιγμή.

Τελετουργία

Σε αντίθεση με τις συνήθεις μάσκες, στις οποίες οι παράγοντες περιποίησης γαλακτωματοποιούνται σε μια ρευστή κρέμα, τα πανίσχυρα επανορθωτικά συστατικά του K Water διαλύονται μέσα σε μια διάφανη υγρή σύνθεση. Η σύνθεση δρα αμέσως στην τρίχα και ξεβγάζεται εύκολα, για ανάλαφρο φινίρισμα. 

Έξυπνη δράση

Το K-Water ενεργοποιείται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το νερό δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη, απόλυτα λεία επιφάνεια. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και αέρινη κίνηση, μένοντας ακαταμάχητα ανάλαφρα. Μια πλήρης μεταμόρφωση, για τέλεια μαλλιά στη στιγμή!

Σύνθεση

Το K Water, ένα ανάλαφρο, διάφανο υγρό διάλυμα, είναι στην πραγματικότητα μια σύνθεση χωρίς καθόλου νερό. Είναι ένας συνδυασμός γλυκόλης και παραγόντων περιποίησης. Αυτοί οι παράγοντες περιποίησης ενεργοποιούνται αμέσως από το νερό και προσκολλώνται σε στρώσεις στην επιφάνεια της τρίχας, δημιουργώντας λείο φινίρισμα.

Εφαρμογή

Ο κομμωτής σας εφαρμόζει το K Water μετά από το σαμπουάν, το ξεβγάζει αμέσως, και έπειτα προχωρά στο styling. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Αποτελέσματα

Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο λοιπόν, από τη στιγμή της εφαρμογής, το Κ- Water, βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά απόλυτα υγιή και με ανάλαφρη, αέρινη κίνηση. Μαλλιά 5 φορές πιο λαμπερά, 4 φορές πιο απαλά, 8 φορές πιο ενυδατωμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις των ειδικών της L’oreal. Τα μαλλιά προστατεύονται από το σπάσιμο, ενώ διευκολύνεται το χτένισμα, το στέγνωμα και το styling τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και χαρίστε στα μαλλιά σας, την περιποίηση που τους αξίζει μέσα από την επαναστατική θεραπεία λάμψης K-Water της Kérastase. Θα φύγετε από το κομμωτήριο με μαλλιά που ακτινοβολούν χωρίς να χάσετε ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σας!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν