Redken είδη προστασίας μαλλιών

Η εταιρεία Redken, ιδρύθηκε το 1960 από την Αμερικανίδα ηθοποιό, Paula Kent. Η ηθοποιός αποφάσισε να στραφεί στην επιχειρηματικό κόσμο για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με μαλλιά της.

Λόγω του επαγγέλματός της, η ηθοποιός έκανε πολλές αλλαγές στα μαλλιά της. Ήταν όμως αρκετά ευαίσθητη με το δέρμα της και βίωνε συνεχώς αλλεργικές αντιδράσεις από τα προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι κομμωτές και οι διάφοροι μακιγιέρ. Επισκέφτηκε δερματολόγους και κομμωτές για να την βοηθήσουν, όμως ένιωθε μεγάλη απογοήτευση που κανείς δεν μπορούσε να της εξηγήσει, γιατί τα διάφορα προϊόντα περιποίησης της δημιουργούσαν ερεθισμούς στο τριχωτό της κεφαλής της.

Σε μια στιγμή έμπνευσης, η Paula συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους που χρειάζονταν προϊόντα υψηλής απόδοσης. Θεωρούσε ακόμα, ότι οι επαγγελματίες κομμωτές έπρεπε να γνωρίζουν τη χημεία των μαλλιών και του δέρματος καθώς και τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούσαν. Αποφάσισε λοιπόν, να συνεργαστεί με επαγγελματίες κομμωτές για να βοηθήσει εκατομμύρια άλλους ανθρώπους που αναζητούσαν προϊόντα απαλά και φιλικά και ταυτόχρονα υψηλών επιδόσεων.

Η Redken λοιπόν από τότε μέχρι και σήμερα προσφέρει προϊόντα περιποίησης μαλλιών υψηλής ποιότητας, που στηρίζονται στην πολυετή έρευνα και δραστηριοποίηση της εταιρείας στον κλάδο της κομμωτικής.

H Redken παρέχει εξειδικευμένες σειρές περιποίησης για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, για αναδόμηση σε βάθος. Εξειδικευμένα προϊόντα styling, θεραπείες για ξηροδερμία, τριχόπτωση, ειδική σειρά περιποίησης για τους άνδρες και ευαίσθητο τριχωτό, μια εκπληκτική σειρά για διατήρηση χρώματος, καθώς επίσης η σειρά για σγουρά μαλλιά και μπούκλες αποτελούν ένα από τα δυνατά της σημεία.

 

Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250ml

Μάσκα αναδόμησης που αποκαθιστά την υγεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών, περιέχει πολύ υψηλά επίπεδα ceramide για να προσφέρει εντατική αναδόμηση στο εσωτερικό των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών

 

Redken Extreme Anti-Snap 240ml

Θεραπεία αναδόμησης που αποκαθιστά την υγεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών, μεταμορφώνει την επιφάνεια της τρίχας σε λεία και απαλή, ενώ παράλληλα αναδομεί και προστατεύει τα μαλλιά από την ψαλίδα και την φθορά.

 

Redken Curvaceous Full Swirl 150ml

Πρωτοποριακή κρέμα σε μορφή serum, για απόλυτο έλεγχο και ενυδάτωση στα έντονα σγουρά μαλλιά. Ελαφριά σύνθεση 2 σε 1, η οποία αποτρέπει την υγρασία μειώνοντας το φριζάρισμα κατά 97% μέχρι και 3 ημέρες.

 

Redken Clean Maniac Micellar Clean Touch Shampoo 300ml

Καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους, το σμήγμα και τη σκόνη από τα μαλλιά, προσφέροντας  μια καθαρή αίσθηση. Η σύνθεση του περιέχει αντιοξειδωτικό και φίλτρο προστασίας UV. Με ουδέτερο άρωμα που διαρκεί.

 

Redken Curvaceous Ringlet 180ml

Λοσιόν περιποίησης και styling για απόλυτο έλεγχο των σγουρών-σπαστών μαλλιών. Ελέγχει και δίνει σχήμα στα πολύ σγουρά μαλλιά, προσφέροντας τους απαλότητα, ελαστικότητα, βοηθώντας στον έλεγχο του φριζαρίσματος δίνοντας λαμπερό και απτό αποτέλεσμα.

Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας Redken στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. H Redken προσφέρει προϊόντα περιποίησης μαλλιών υψηλής ποιότητας, που στηρίζονται στην πολυετή έρευνα και δραστηριοποίηση της εταιρείας στον κλάδο της κομμωτικής.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν