Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά με μπούκλες

Μια από τις πιο ομορφότερες και πιο σημαντικές ημέρες για κάθε γυναίκα, είναι αυτή του γάμου της! Κάθε μέλλουσα νύφη έχει σκεφτεί πως θα ήθελε τον γάμο της, ακόμα και πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι περισσότερες έχουν ονειρευτεί από μικρή κιόλας ηλικία τον εαυτό τους στο μυστήριο να ανταλλάσουν όρκους αγάπης με το σύντροφό τους και μετά χαρούμενες να διασκεδάζουν στο γλέντι του γάμου!

Κάθε γυναίκα, λοιπόν θέλει να δείχνει ιδιαίτερη και ξεχωριστή την ημέρα του γάμου της.

Και εάν πιστεύετε ότι η επιλογή του κατάλληλου νυφικού, των προσκλητηρίων των καλεσμένων ή του μακιγιάζ αρκούν για έναν τέλειο γάμο, τότε κάνετε λάθος! Το νυφικό χτένισμα είναι μια από τις λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν και θα κάνουν τη διαφορά!

Με το κατάλληλο χτένισμα θα μπορέσετε να λάμψετε και να δώσετε έναν άλλον αέρα στο ύφος που θα αποπνεύσει το όλο stylish wedding look σας. Για να το καταφέρετε αυτό πρέπει το bridal look σας να εκφράζει απόλυτα το στιλ σας, την προσωπικότητά σας και να σας κάνει να νιώθετε πάνω από όλα ο εαυτό σας!

Οι μπούκλες στα μαλλιά για την ημέρα του γάμου σας είναι πραγματικά εντυπωσιακές καθώς μεταμορφώνουν πλήρως ένα νυφικό χτένισμα, προσθέτουν όγκο και δημιουργούν ένα υπέροχο στιλ. Με χαλαρές ή πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες, μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα διαφορετικά νυφικά χτενίσματα.

Νυφικά χτενίσματα με ανάλαφρες ή οι τύπου vang μπούκλες

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσουν τα απλά χτενίσματα ή το νυφικό που έχετε επιλέξει είναι αρκετά “φαντασμαγορικό”, τότε μια πολύ όμορφη ιδέα για σας είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω. Ένα ιδιαίτερο δημοφιλές χτένισμα που αποπνέει έναν ρετρό αέρα είναι οι τύπου vang κυματιστές μπούκλες. Πρόκειται για ένα κομψό και στιλάτο σχήμα μπούκλας που μπορεί να γίνει με τα μαλλιά κάτω, αλλά και σε πλάγια πιασίματα ή κότσους.

Νυφικά χτενίσματα με μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά με μπούκλες

Αν θέλετε μια πιο boho διάθεση στο γάμο σας και στο νυφικό σας χτένισμα, τότε τα μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε μια ανάλαφρη κίνηση στην πίσω πλευρά. Έχοντας κάποια μαλλάκια πιασμένα μπροστά θα έχετε και μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων!

Νυφικά χτενίσματα με πλεξούδες για μακριά μαλλιά με μπούκλες

Το μακρύ μήκος των μαλλιών βοηθάει πολύ στη δημιουργία εντυπωσιακών χτενισμάτων. Τα ανάλαφρα πιασίματα με πλεξούδες, είναι πολύ ρομαντικά και μπορούν να συνδυαστούν τόσο με ένα ρετρό ή boho νυφικό, όσο και με κάποιο αρχαιοελληνικό.

Κότσοι για νύφες με μακριά μαλλιά με μπούκλες

Για ένα εντελώς ανεπιτήδευτο look σας προτείνουμε ένα πιο χαλαρό κότσο που μάλιστα ταιριάζει τέλεια με το νυφικό που αφήνει έξω τους ώμους. Υπάρχουν κομψοί, αρχαιοελληνικοί, boho, αλλά και επιμελώς ατημέλητοι τρόποι για να μαζέψετε τα μαλλιά ψηλά για το γάμο σας! Εσείς επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε τη γαμήλια εμφάνιση σας.

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά με μπούκλες και λουλούδια

Αν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα αυθεντικό, ρομαντικό κορίτσι, δε θα μπορούσατε να μη στολίσετε τα μαλλιά σας, με υπέροχα πολύχρωμα λουλούδια! Οι λεμονανθοί και τα τριαντάφυλλα είναι τα πιο κλασικά διακοσμητικά. Εκτός από τα λουλούδια που μπλέκονται μέσα στα μαλλιά, υπάρχει και η επιλογή του στεφανιού. Μπορεί να φορεθεί τόσο με τα μαλλιά κάτω ή μισοπιασμένα, όσο και με έναν όμορφο κότσο, κάνοντας το χτένισμα σας εντυπωσιακό!

Τα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία που έχει αυτή η ξεχωριστή μέρα για κάθε νύφη, για κάθε γυναίκα. Κάθε νύφη αξίζει να έχει μια μοναδική εμφάνιση χωρίς περιορισμούς και εμπόδια στην πραγματοποίηση του νυφικού χτενίσματος που ονειρεύεται!

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους, την οικογένεια και τους καλεσμένους σας! Πάνω απ’ όλα όμως, ετοιμαστείτε να εντυπωσιάστε τον αγαπημένο σας!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν