Κοντά μαλλιά τοποθέτηση extension

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Το κοντό κούρεμα έχει χαρακτήρα και σίγουρα είναι αυστηρό και απόλυτα stylish. Το επιλέγουν συνήθως οι γυναίκες που πειραματίζονται με την εμφάνισή τους και δεν φοβούνται τις αλλαγές. Πρόκειται για ένα χτένισμα ξεχωριστό, με δυναμική προσωπικότητα, που απευθύνεται σε συγκεκριμένες γυναίκες, που αγαπούν το πιο αυστηρό look στις εμφανίσεις τους.

extensions

 

Το κεφάλαιο «κούρεμα», είτε αυτό σημαίνει απλά κόβω μερικά εκατοστά από τα μαλλιά μου, είτε είμαι έτοιμη για τη «μεγάλη αλλαγή» στο hair look μου, είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες το σκέφτονται όχι μία, αλλά πολλές φορές.

Για τις γυναίκες λοιπόν που αγαπούν τα κοντά μαλλιά τους, αλλά επιθυμούν ταυτόχρονα και τα μακριά υπάρχουν τα extensions. Με τα τουφάκια hair extensions και τις τρέσες μπορείτε να αποκτήσετε τα πλούσια και μακριά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν ακόμα και εάν έχετε κοντά. 

Τοποθέτηση extension

Τα extensions, δεν είναι κάτι καινούργιο στον χώρο της κομμωτικής, καθώς η τοποθέτηση τους γίνεται εδώ και χρόνια με σκοπό την επιμήκυνση και την πύκνωση των μαλλιών. Στις μέρες μας όμως μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η τοποθέτηση extension δεν δημιουργεί πρόβλημα στη φυσική τρίχα. Τα extensions αντέχουν στον χρόνο, παρέχουν φυσικό αποτέλεσμα, τοποθετούνται εύκολα και με ασφάλεια και δεν καταστρέφουν τη τρίχα όταν αφαιρούνται. 



Τα extensions τοποθετούνται με διάφορες μεθόδους:

Extensions κερατίνης: Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες για την προσθήκη extension μαλλιών. Η ονομασία της προκύπτει από την ειδική κόλλα κερατίνης, η οποία χρησιμοποιείται για να ενώσει τα φυσικά σας μαλλιά με τα τουφάκια εξτένσιον, με την χρήση θερμότητας.

Τape extensions: Πρόκειται για ένα κομμάτι τρέσας με πλάτος 4 cm, μήκος 55 cm και βάρος περίπου 2,5 γραμμάρια. Στην πάνω πλευρά του υπάρχει μια ειδική αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως που στερεώνει την τρέσα στα μαλλιά σας. Η ειδική αυτή αυτοκόλλητη ταινία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και δεν ξεκολλά με το λούσιμο ή με το χτένισμα των μαλλιών.

Micro Ring Loop Hair Extensions: Τα Micro Ring Loop Hair Extensions είναι τούφες με 100% φυσική τρίχα Remy. Είναι από τις πιο γρήγορες, αόρατες και ομοιόμορφες τοποθετήσεις χωρίς να επιβαρύνονται τα μαλλιά σας. Η θηλιά και τα rings είναι ενσωματωμένα πάνω στην τούφα.

Nano rings extensions: Τα Micro Nano Ring Hair Extensions είναι τούφες με 100% φυσική τρίχα Remy. Είναι αόρατα και μπορούν να τοποθετηθούν σε πολύ κοντά μαλλιά καθώς και στα μπροστινά τμήματα του κεφαλιού σας.

Στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair , θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να δώσετε μήκος και όγκο στα μαλλιά σας. Οι έμπειροι κομμωτές μας έχουν την εμπειρία, την γνώση και την διάθεση να σας παρέχουν υπηρεσίες τοποθέτησης extensions, που ταιριάζει στον τύπο των δικών σας μαλλιών.

Περιοχές: Θεσσαλονίκη Κρήτη Πάτρα Περιστέρι Κηφισιά Γλυφάδα Χολαργός Χαλάνδρι Γέρακας Βριλλήσια Αιγάλεω Πετρούπολη Χαϊδάρι Καματερό Ίλιον Γαλάτσι Φιλόθεη Νέα Πεντέλη Μελίσσια Μαρούσι Άγιος Στέφανος Εκάλη Παπάγος Πεύκη Πειραιάς Αλεξανδρούπολη Κύπρος Καλαμάτα Πύργος νέα Μάκρη Λούτσα Γλυκά Νερά Μύκονος Σαντορινη Ρόδος Εύβοια Πάρος Νάξος Λάρισα Βόλος Καβάλα Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Άγιος Νικόλαος Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Μενίδι Θρακομακεδόνες Ψυχικό Φιλοθέη Αθήνα Περιστέρι Πετρούπολη

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν