Babylights σε καστανά μαλλιά

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 

Μήπως θυμάστε τότε που ήσασταν μικρές και το καλοκαίρι τα μαλλιά σας αποκτούσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα από τον ήλιο το οποίο πραγματικά λατρεύατε;

Αυτό λοιπόν το χρώμα των παιδικών αναμνήσεων, αυτό το μοναδικό χρώμα του καλοκαιριού μπορείτε να αποκτήσετε στο κομμωτήριο ROMYLOS - All About Hair σε ελάχιστο χρόνο με την τεχνική των babylights. Μια σύγχρονη τεχνική που δίνει λάμψη και μια διακριτική φωτεινότητα στα μαλλιά, χωρίς υπερβολές!

Τι είναι τα babylights;

Τα babylights είναι ανταύγειες που βρίσκονται διασκορπισμένες στα μαλλιά και θυμίζουν τις τούφες και τα φυσικά χρώματα που είχαν τα μαλλιά των μικρών παιδιών.

Πηγές αναφέρουν, ότι η τεχνική αυτή δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι πολλές πελάτισσες εμφανίζονταν στο ραντεβού του κομμωτηρίου τους με μια φωτογραφία των παιδιών τους για έμπνευση και ζητούσαν από τους κομμωτές να τους κάνουν το ίδιο χρώμα στα μαλλιά τους, με αυτό της αντίστοιχης φωτογραφίας!

Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα babylights, η τεχνική για τις πιο ντελικάτες και φυσικές ανταύγειες.

Τα babylights προσδίδουν φωτεινότητα στα μαλλιά και έχουν ως σκοπό τους να αναδείξουν τη φυσικότητα! Εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους κουρέματος. Αυτό σημαίνει ότι είτε έχετε μακριά μαλλιά, είτε ένα κοντό καρέ, τα babylights θα τους δώσουν ζωντάνια και φωτεινότητα. Είναι μια διακριτική πινελιά που δίνει κίνηση στα μαλλιά σας και την αίσθηση ότι σας έχει “αγγίξει” ο ήλιος χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε βγει στιγμή έξω!

Μάλιστα δεν χρειάζονται την ίδια συντήρηση με τη βαφή μαλλιών και το ombré! Αυτό συμβαίνει γιατί είναι τόσο φυσικό που όταν μεγαλώνει η ρίζα των μαλλιων το φυσικό χρώμα αναμειγνύεται ομοιόμορφα με την απόχρωση των babylights δημιουργώντας ένα απόλυτα φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Πρόκειται για ένα ανέμελο hair look.

Οι ανταύγειες των babylights απλώνονται γύρω από τη χωρίστρα και στις άκρες. Ο κομμωτής τυλίγει ελάχιστες τρίχες από τα μαλλιά σε αλουμινόχαρτα με τη βαφή και περιμένει για λίγη ώρα, όπως γίνεται και με τις κανονικές ανταύγειες. Οι τούφες επιλέγονται τυχαία και έτσι δημιουργείται ένα αποτέλεσμα φυσικό και ανέμελο!

Αυτό που τα κάνει πραγματικά μοναδικά, είναι ότι τα babylights δεν απευθύνονται μόνο σε ξανθιές, αλλά σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως της απόχρωσης μαλλιών που έχουν! Είναι τόσο λεπτά και δυσδιάκριτα που είναι κατάλληλα για περισσότερες από μια αποχρώσεις!

Μάλιστα στα καστανά μαλλιά τα babylights προσθέτουν περισσότερη λάμψη στο ήδη υπάρχον χρώμα.

Αν έχετε καστανά μαλλιά και θέλετε να τονίσετε και να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας χωρίς να χάσετε την φυσικότητα των μαλλιών σας, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε κάποιες ανοιχτόχρωμες babylights ανταύγειες σε συγγενικές αποχρώσεις.

Οι ιδιαίτερα ξανθές babylights ανταύγειες ταιριάζουν καλύτερα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού!

Σε σκούρα καστανά μαλλιά ταιριάζουν καλύτερα ξανθές babylights ανταύγειες σε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το σκούρο μελί!

Οι καραμελένιες babylights ανταύγειες είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή για σκούρα καστανά μαλλιά (ιδανικός συνδυασμός για επιδερμίδες μεσαίου τόνου)!

Αν λοιπόν δεν σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά και θέλετε να κάνετε κάτι που θα φαίνεται τελείως natural, η τεχνική των babylights είναι ιδανική για εσάς!

Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και αναζητήστε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς του χρώματος, για να σας συμβουλεύσει και για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα και τύπο μαλλιών.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν