Φυσικές τρέσες με ανταύγειες

E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Εάν λοιπόν διανύετε την περίοδο που αναζητάτε εκείνες τις μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο look σας για να ανανεωθείτε, τότε οι φυσικές τρέσες με ανταύγειες θα σας δώσουν την λύση. Με τις τρέσες αυτές θα πετύχετε ταυτόχρονα να δώσετε μήκος, όγκο αλλά και ένα ιδιαίτερο χρώμα στα μαλλιά σας.

extensions

Θα αποκτήσετε μερικές διακριτικές ανταύγειες και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να περάσετε πολλές ώρες στο κομμωτήριο σας και φυσικά χωρίς να ταλαιπωρήσετε τη φυσική σας τρίχα. Εύκολα και γρήγορα με την τοποθέτηση φυσικών τρεσών με ανταύγειες θα προσδώσετε μια άλλη διάσταση στο χρώμα των μαλλιών σας και θα ανανεωθείτε.

Με τις φυσικές τρέσες με ανταύγειες θα φωτίσετε διακριτικά το πρόσωπο και τα μαλλιά σας, θα τους προσθέσετε όγκο και υγιή λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα δείχνουν τόσο φυσικά λες και το χρώμα τους οφείλεται στις ακτίνες του ήλιου.

Τι είναι όμως η τρέσα μαλλιών;

Η τρέσα είναι ένα πρόσθετο κομμάτι μαλλιών που τοποθετείται στο μέρος της κεφαλής και αυξάνει το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Διατίθεται σε διάφορα μήκη, με τις πιο συνηθισμένες διαστάσεις να είναι αυτές των 45cm - 65cm. Η επιλογή του μεγέθους της τρέσας γίνεται ανάλογα με το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί. Συνήθως 1-2 τρέσες μαλλιών είναι αρκετές για ένα φυσικό και εντυπωσιακό πλούσιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν τρέσες σε διάφορα χρώματα και στιλ (ίσιο, σπαστό, σγουρό) και η τοποθέτηση μπορεί να είναι μόνιμη, ραφτή, αυτοκόλλητη ή με rings! Η τρέσα μπορεί να είναι από φυσική τρίχα είτε από συνθετική τρίχα!

Φυσική τρέσα μαλλιών

Η τρέσα με 100% φυσική τρίχα remy. δίνει ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, προσθέτοντας ταυτόχρονα όγκο και μήκος για εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μαλλιά υγιή και λαμπερά που δεν μπερδεύονται, έχουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ανωτερότητά της φυσικής τρέσας εντοπίζεται και στην εξωτερική επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση.

Χρησιμοποιώντας φυσικές τρέσες μπορείτε να κάνετε όποιο χτένισμα θέλετε (ίσια, μπούκλα κλπ) και επίσης μπορείτε να τις βάψετε σε όποιο χρώμα θέλετε, ώστε να ταιριάξουν απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών σας! Οι φυσικές τρέσες μπορούν να τοποθετηθούν μόνιμα στο κεφάλι σας ή να είναι με κλιπς που «κουμπώνουν» στα μαλλιά σας, δηλαδή τις τοποθετείτε και τις αφαιρείτε όποτε εσείς επιθυμείτε!

Στα στα κομμωτήρια ROMYLOS, θα βρείτε έτοιμες κομμένες ραμμένες τρέσες με κλιπ από φυσική τρίχα, με ανταύγειες που θα δώσουν ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.

Η φυσική τρέσα σας δίνει ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, δίνοντας όγκο και μήκος για εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αφού μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και σε πολύπλοκα χτενίσματα με απαιτήσεις!

Tips για συντήρηση φυσικής τρέσας

  • Λούζετε τα μαλλιά σας με φορά από τις ρίζες προς τις άκρες χωρίς να τρίβετε και να μπερδεύετε τα μαλλιά.
  • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ντεκαπάζ γιατί το μαλλί έχει υποστεί επεξεργασία και κινδυνεύει να αφυδατωθεί.
  • Εάν το χρώμα των μαλλιών σας δε συμφωνεί με το χρώμα της τρέσας που έχετε επιλέξει, πρέπει να επιλέξετε σε πιο ανοιχτό χρώμα έτσι ώστε χρησιμοποιώντας βαφή να σκουρύνει και να προσεγγίσει το χρώμα σας.

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε φυσικές τρέσες σε διάφορα μήκη και χρώματα. Φυσικές τρέσες με κλιπ και ανταύγειες ιδιαίτερα εύκολες στην εφαρμογή, ιδανικές για εντυπωσιακά χτενίσματα και επιπρόσθετο όγκο στα μαλλιά σας!

Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε. Ελάτε στα κομμωτήρια ROMYLOS, ώστε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό στιλ που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας χαρίσει μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

1 σχόλιο

Καλημέρα και χρόνια πολλά τα κομμάτια που έχουν εξαντληθεί σε τρέσες μαλλιών πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα?

Έφη παπαδημητριου Νοέμβριος 04, 2022

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν