Νέος χώρος manicure pedicure στην Αγία Παρασκευή από τα κομμωτήρια Romylos!

manicure - pedicure

Σας καλοσωρίζουμε στο νέο μας χώρο για manicure pedicure στην Αγία Παρασκευή, στον επάνω όροφο του κομμωτηρίου Romylos!

Το στούντιο manicure pedicure βρίσκεται επί της οδού Αγίας Τριάδος 7 και για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στον νέο χώρο αισθητικής μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες για μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση με κερί, αποτρίχωση με κλωστή και επαγγελματικό μακιγιάζ.

χώρος για manicure pedicure χώρος για manicure pedicure2
χώρος για manicure pedicure 3 χώρος για manicure pedicure 5

Γιατί να επιλέξετε το κέντρο manicure pedicure by Romylos;

Μπορείτε να συνδυάσετε το κομμωτήριο με το κέντρο αισθητικής και να γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο από την κίνηση αλλά και από το να βρείτε πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σας. Όλοι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και η καθημερινότητα μας μπορεί να φορτωθεί ακόμα περισσότερο προσπαθώντας να πάτε από το ένα κατάστημα στο άλλο.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για πεντικιούρ μανικιούρ από αναγνωρισμένες εταιρείες όπως η CND, ESSIE και η ZOYA. Η ποιότητα των υλικών για το μανικιούρ και το πεντικιούρ παίζει καθοριστικό ρόλο για την καλή υγεία των νυχιών σας για να μην σπάζουν καθώς και για μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και σε όλες τις αντιξοότητες που περνάνε σήμερα τα γυναικεία χέρια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με πολυετή πείρα στις υπηρεσίες αισθητικής θα μπορέσει να σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά τα νύχια, το μακιγιάζ σας αλλά και την αποτρίχωση σας ειδικά στα ευαίσθητα σημεία.

Στον χώρο μας μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης και να τελειώσετε πολύ πιο γρήγορα το μανικιούρ μαζί με το χτένισμα ή το πεντικιούρ με το χτένισμα σε σύγκριση με κάποιο άλλο κέντρο αισθητικής.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και από κοντά και φυσικά να δοκιμάσετε τις καινούριες μας υπηρεσίες αισθητικής που παρέχουν τα κομμωτήρια Romylos.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για τα κομμωτήρια Romylos:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν