Νυφικά χτενίσματα και χτενίσματα για γάμο στην Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού

nifiko xtenisma

Πως να επιλέξετε σήμερα το κατάλληλο νυφικό χτένισμα χωρίς να φτάσετε σε υπερβολές

Η επιλογή ενός νυφικού χτενίσματος είναι σαν να επιλέγει κάποιος νυφικό φόρεμα. Και όπως η επιλογή του κατάλληλου νυφικού φορέματος είναι μια διαδικασία που ίσως να σας πάρει αρκετό χρόνο, το ίδιο μπορεί να συμβεί και πριν την επιλογή του κατάλληλου νυφικού χτενίσματος.

Αρχικά θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας όλους τους παράγοντες που συντελούν στην επιλογή του κατάλληλου νυφικού κουρέματος:

  • το ύψος σας
  • το βάρος σας και ο σωματότυπος σας
  • το σχήμα του προσώπου σας
  • το χρώμα των μαλλιών σας καθώς και το μήκος τους
  • ποια εποχή του χρόνου γίνεται η τελετή του γάμου
  • οι προσωπικές σας προτιμήσεις
  • το νυφικό φόρεμα
  • η ικανότητα του κομμωτή σας και φυσικά
  • το κόστος

 Προτιμήστε λευκά διακοσμητικά στοιχεία

Εφόσον το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό, θα πρέπει να προτιμήσετε λευκά διακοσμητικά στοιχεία και να μην το παρακάνετε φορώντας όλα τα διακοσμητικά στο κεφάλι σας.

Μια τιάρα λευκή είναι το καλύτερο για να δηλώσετε ότι είστε η νύφη και ο συμβολισμός της αρκεί για να διακοσμήσει τα μαλλιά σας.

nifiko plexoudes

Νυφικά χτενίσματα για όλους τους τύπους και χρώματα μαλλιών

Πολλές θα αναρωτιούνται ποιο χρώμα μαλλιών ή ποιος τύπος μαλλιών είναι ιδανικός για το καλύτερο νυφικό χτένισμα. Θεωρητικά τα μακριά μαλλιά και αυτά που είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα είναι το ιδανικότερο για το νυφικό χτένισμα.

Αν όμως δεν έχετε μακριά μαλλιά ή τα έχετε ταλαιπωρήσει, τότε μπορείτε να βάλετε hair extensions και τρέσσες.

Από άποψη προσωπολογίας, το σχήμα του προσώπου επηρεάζει πάρα πολύ την απόδοση και το είδος του νυφικού χτενίσματος. Όμως ένας έμπειρος κομμωτής με χρόνια πείρας στον χώρο του νυφικού χτενίσματος θα σας κατευθύνει καλύτερα για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας και για το πρόσωπο σας.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και πάντα να ακολουθήσετε τις συμβουλές ενός επαγγελματία του χώρου.

 Νυφικά χτενίσματα με αρχαιοελληνικό στιλ

Τα αρχαιοελληνικά νυφικά χτενίσματα δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα καθώς εκπέμπουν θηλυκότητα και κομψότητα.

Είναι σίγουρο πως κάνουν τη νύφη πολύ ξεχωριστή και ελκυστική. Επιπλέον ένα βασικό χαρακτηριστικό του αρχαιοελληνικού στυλ είναι τα αξεσουάρ.

Το χτένισμα αναδεικνύεται με στεφανάκια, κορδέλες, δαντελένιες στέκες, λουλούδια, εντυπωσιακά κοσμήματα για τα μαλλιά και πολλά άλλα.

Έτσι το look ολοκληρώνεται και η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

 Νυφικά χτενίσματα με πλεξούδες

Οι πλεξούδες είναι ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα ακόμα και όταν είναι σε ένα μικρότερο κομμάτι του κεφαλιού.

Στο πλάι, στο πίσω μέρος φτιάχνοντας ένα κότσο, δημιουργώντας ένα στεφάνι γύρω από το κεφάλι, με τα μισά μαλλιά πιασμένα.

Μην ξεχνάτε ότι σε κάθε περίπτωση μπορούν να προστεθούν αξεσουάρ στα μαλλιά και στις κοτσίδες όπως για παράδειγμα λουλούδια, στεφανάκια, κορδέλες και τιάρες.

Νυφικά χτενίσματα με μπούκλες

Αν θέλεις για την ημέρα του γάμου σου ένα χτένισμα που να κρατήσει και θες να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, οι μπούκλες μπορεί να γίνουν κομμάτι ενός υπέροχου και εντυπωσιακού χτενίσματος όπως είναι τα σινιών και οι περίτεχνοι κότσοι.

Μπορεί να είναι ανάλαφρες και πιο χαλασμένες. Μπορεί να είναι σε όλο το μήκος του μαλλιού ή σε μερικές τούφες μόνο.

Έτσι τη μέρα του γάμου σας δεν θα εντυπωσιάσετε μόνο αλλά θα μείνετε σαν εικόνα στα μάτια των καλεσμένων σας για μια ζωή.

nifiko xtenisma mpoukles

 Νυφικά χτενίσματα με κότσο

Χωρίς διακόσμηση μόνο με έναν απλό ψηλό κότσο θα είστε σίγουρα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή!

Αν όμως πιστεύετε πως ένας κότσος δεν είναι αρκετός, οι επιλογές για διακοσμητικά στοιχεία στα μαζεμένα μαλλιά, είτε είναι σε ψηλό κότσο, είτε σε χαμηλό σινιών , είτε είναι πιασμένα σε ένα μικρότερο μέρος είναι αμέτρητες, με μια τιάρα ή μια στέκα, με ένα στεφάνι, με φυσικά ή τεχνητά λουλούδια, με τσιμπιδάκια, με ένα μακρύ, δαντελένιο πέπλο ή και με κορδέλες.

Διαλέξτε εσείς πως θέλετε να είστε την ξεχωριστή αυτή ημέρα κι εμείς θα είμαστε στο πλάι σας να πραγματοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία!

nifiko-xtenisma-mpoukles

Δείγματα από Νυφικά Χτενίσματα

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα νυφικών χτενισμάτων και κουρεμάτων για νύφες, λίγο πριν διαβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

 

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα για το νυφικό σας χτένισμα και τον νυφικό στολισμό.

Δείτε περισσότερα για νυφικά χτενίσματα και χτενίσματα νύφης:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 210-6397861