Φτιάξτε το μανικιούρ σας με τεχνητά νύχια στο νέο χώρο ομορφιάς Romylos!

manicure - pedicure

Συνδυάστε μαλλιά και νύχια σε έναν πολυχώρο ομορφιάς!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φτιάξετε το μανικιούρ σας με τεχνητά νύχια. Ίσως γιατί θέλετε να πάτε σε ένα γάμο, ή σε μία συνάντηση, ή απλά για να είσαστε πάντα περιποιημένη και όμορφη. Αν έχετε πρόβλημα στο να μακρύνετε τα νύχια σας για πολύ καιρό και χρειάζεστε βοήθεια η λύση έχει βρεθεί και λέγεται τεχνητά νύχια ή artificial nails.

Τα δύο υλικά που έχουν αντοχή για πολύ μεγάλο διάστημα είναι το τζελ ή τα ακρυλικά νύχια.

Ακρυλικά νύχια

Ακρυλικά νύχια

Η τεχνική τοποθέτησης ακρυλικών νυχιών έχει να κάνει με την ανάμειξη ενός υγρού μονομερούς συστατικού, με την παρουσία υδροκικόνης ως σταθεροποιητή και ενός πολυμερούς συστατικού υπό μορφή σκόνης.

Η ανάμιξη του υγρού (αιθυλμεθρακρυλάτη) και της σκόνης (υδροκικόνης) γίνεται με τη βοήθεια ενός καλουπιού που μπαίνει πάνω στο νύχι. Το ακρυλικό στη συνέχεια στεγνώνει σε φυσικό φως και σκληραίνει.

Το ιδιαίτερο σχήμα τους δίνεται με λιμάρισμα, κατά το οποίο η nail artist μπορεί να δημιουργήσει διάφορα σχέδια και χρώματα.

Τα ακρυλικά νύχια καλύπτουν συνήθως ολόκληρα τα νύχια σας, αν και μερικές φορές προσθέτουν μικρά tips και ένα μορφής ευέλικτο πλαστικό όπου μπορούν να επεκτείνουν τα νύχια σας και να σχεδιάσουν σε αυτά.

Ακρυλικά νύχια 2

Συντήρηση: με τη πάροδο του χρόνου, τα νύχια μεγαλώνουν και τα ακρυλικά νύχια ανεβαίνουν όποτε φαίνεται βάση του νυχιού.  Κάθε τέσσερις εβδομάδες, θα πρέπει να επιστρέψετε στο κέντρο μανικιούρ-πεντικιούρ για να διορθώσουν τα νύχια σας. Ο τεχνίτης σας θα συμπληρώσει απαλά και προσεκτικά το ακρυλικό στη άκρη και θα γεμίσει η κενή περιοχή.

Αφαίρεση: Όταν αποφασίσετε να αφαιρέσετε τα ακρυλικά σας τεχνητά νύχια, ο τεχνικός νυχιών θα το κάνει αρκετά εύκολα, μετά την εμβάπτιση των χεριών σας σε ασετόν για 15 λεπτά.

Τζελ και τεχνητά νύχια

Τζελ και τεχνητά νύχια

Η τοποθέτηση του τζελ νυχιού γίνεται με ειδική κόλα επάνω στο φυσικό νύχι και αφού έχει καθαριστεί πρώτα διεξοδικά από τη σκόνη και από άλλα εμπόδια με ασετόν.

Στη συνέχεια τοποθετείτε πάνω στο φυσικό νύχι το gel νύχι προσεκτικά και κόβεται και λιμάρετε ανάλογα με το σχήμα και το σχέδιο που θέλετε να κάνετε στα νύχια σας.

Συντήρηση: Όπως και τα ακρυλικά νύχια, έτσι και τα νύχια τζελ μεγαλώνουν και εμφανίζεται η βάση του νυχιού και πρέπει να συμπληρωθεί σε κάθε τέσσερις εβδομάδες περίπου. Η μανικιουρίστας σας θα τοποθετήσει  το τζελ που βρίσκεται πλησιέστερα προς τη βάση του νυχιού σας, και στη συνέχεια θα συμπληρώσει με χρώμα.

Αφαίρεση: Μπορείτε να αφαιρέσετε τα περισσότερα νύχια gel ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στα ακρυλικά με εμβάπτιση τους σε ασετόν.

νύχια

Νύχια ποδιών και artificial nails

Οι ίδιες τεχνικές που εφαρμόζονται για τα άνω άκρα και τα νύχια των χεριών, ισχύουν και για την περιποίηση των κάτω άκρων και τα νύχια των ποδιών.

Συμβουλές για Τεχνητά νύχια

Τεχνητά νύχια

  • Πηγαίνετε σε ένα ειδικό νυχιών για να φτιάξετε τα νύχια σας. Η προσπάθεια να γίνει από το σπίτι απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα, πολύ περισσότερο από ότι να βάψετε μόνες τα μαλλιά σας.
  • Μην ξεκολλάτε τα τεχνητά νύχια σας. Πηγαίνετε σε ένα επαγγελματία για να το κάνει σωστά.
  • Επιλέξτε μια nail artist με βάση τις συστάσεις από φίλους, αντί να βασίζεστε μόνο στην τιμή.  Αν δεν είναι έμπειρος, μπορεί να καταστρέψει την επιφάνεια του νυχιού σας, να το κάνει πάρα πολύ λεπτό αφού εφαρμόσει το τζελ ή το ακρυλικό.
  • Πρέπει το σαλόνι νυχιών που θα επιλέξετε να είναι καθαρό και να απολυμαίνουν τα εργαλεία τους. Το κομμωτήριο Romylos σας εγγυάται ότι σας περιποιείται με την καλύτερη εξυπηρέτηση, φροντίζει για την ασφάλεια σας και την υγεία σας.
  • Η nail artist σας θα πρέπει να πλένει τα χέρια του πριν εργαστεί με τα νύχια σας και θα σας ζητήσει να κάνετε το ίδιο.
    Μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε ένα κατεστραμμένο νύχι σας. Πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία, ώστε να μην πάθετε καμία μόλυνση.
  • Ρωτήστε την nail artist σας πώς να φροντίσει για τα νύχια σας μεταξύ των επισκέψεων. 
  • Μιλήστε  εάν νιώσετε οποιοδήποτε πόνο αφού έχουν εφαρμοστεί τα τεχνητά νύχια, επειδή δεν πρέπει να πονάει.
  • Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας συνιστά να μην τοποθετείτε τεχνητά νύχια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για να αφήσετε τα νύχια σας να κάνουν ένα διάλειμμα και να δυναμώσουν.

νύχια

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για την περιποίηση των άκρων σας στο κέντρο αισθητικής Romylos All about nails.

Δείτε περισσότερα για τα κομμωτήρια Romylos:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν