BALAYAGE

 Τι είναι το μπαλαγιάζ;

Το balayage (μπαλαγιάζ) είναι μια τεχνική βαφής, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, όμως ακούγεται περισσότερο την εποχή που τα μαλλιά μας, ανοίγουν φυσικά από τον ήλιο και αυτό γιατί το αποτέλεσμα που δημιουργεί ο ήλιος, είναι πολύ ιδιαίτερο και προκαλεί το ενδιαφέρον των περισσότερων γυναικών. Αρχικά, προέρχεται από την γαλλική γλώσσα, που σημαίνει «σαρώνω».

Πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής βαφής μαλλιών είναι η διατήρηση του φυσικού χρώματος και η προσθήκη φωτεινότητας στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Ήπιες και φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά για μία φυσική και υγιής εμφάνιση, που προτιμάται πάρα πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το balayage μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά. Απλά όσο μεγαλύτερο μήκος διαθέτετε, τόσο πιο αισθητό θα είναι και το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής βαψίματος.

Πώς εφαρμόζεται;

Το χρώμα που θα επιλέξετε δεν θα ξεκινάει ακριβώς από την κορυφή του κεφαλιού σας καθώς θα εφαρμοστεί επιφανειακά στις τρίχες των μαλλιών σας, θα φτάνει όμως μέχρι τις άκρες. Για να αποκτήσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα οι κομμωτές χρησιμοποιούν ελεύθερες κινήσεις για να απαλλαχθούν από τις τυπικές τεχνικές βαφών στα μαλλιά!

 

ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες μελαχρινές θεωρούν ότι είναι δύσκολο να βρουν νέο χρώμα για τα μαλλιά τους που να τους ταιριάζει τόσο καλά όσο το φυσικό τους. Είναι και αυτό το ζεστό σοκολατί χρώμα που οι περισσότερες μελαχρινές μπορεί να έχουν βαρεθεί και να θέλουν να το αλλάξουν.

Αν είστε λοιπόν μία μελαχρινή γυναίκα που δύσκολα μπορεί να αποφασίσει για το χρώμα των μαλλιών της, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε την τεχνική του balayage (μπαλαγιάζ);

Αυτός είναι ο τρόπος για να είστε sexy και ανανεωμένες! Ο στόχος του Balayage είναι να τονίσει απλά το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά και πάρτε έμπνευση για το δικό σας look.

 

Μελί balayage σε μαύρα μαλλιά

Εάν ψάχνετε το απόλυτο καλοκαιρινό look τότε το μελί μπαλαγιάζ θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν φυσικά ξανοιγμένα από τον ήλιο και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν!

Χάλκινο balayage

Το χάλκινο balayage είναι επίσης μια ιδανική λύση για να δώσετε στα μαλλιά σας μοναδική λάμψη. Εντυπωσιάζει με την αντίθεση των τόνων του και αποτελεί την τέλεια επιλογή.

Σκούρο καστανό balayage

Δημιουργήστε υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών, συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους του καφέ.

Μαύρα μαλλιά με σοκολατί καστανό balayage

Μια υπέροχη απόχρωση μαλλιών με πλούσιο και λαμπερό σοκολατί balayage σε σκούρα βάση.

 

 

BALAYAGE ΣΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Το καστανό χρώμα στα μαλλιά αποτελεί ένα κλασικό χρώμα βαφής για όλες τις γυναίκες και η τεχνική του balayage μπορεί να προσθέσει ιδιαίτερους τόνους.

BALAYAGE ASHY BROWN

ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΚΑΣΤΑΝΟ BALAYAGE

BALAYAGE ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

BALAYAGE ASH BLONDE ΣΕ ΓΚΡΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ

ΜΕΛΙ ΚΑΣΤΑΝΟ BALAYAGE

ΚΑΣΤΑΝΟ CARAMEL BALAYAGE

BALAYAGE ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ

Τι πιο φωτεινό και λαμπερό από το ξανθό χρώμα λοιπόν;

Πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο είναι διαχρονικό και έχει κερδίσει με το πέρασμα του χρόνου την αγάπη πολλών γυναικών. Η χρωματική παλέτα του ξανθού περιλαμβάνει δεκάδες τόνους, άλλους ψυχρούς και άλλους πιο θερμούς και φυσικούς. Αυτό που πρέπει όμως πάντα να προσέχετε είναι ότι το χρώμα της επιλογή σας, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα πρέπει δηλαδή να επιλέξετε τις αποχρώσεις εκείνες του ξανθού που θα σας ταιριάζουν και θα σας κολακεύουν περισσότερο.

Μιας και οι ξανθές αποχρώσεις εμφανίζονται πάλι στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη τεχνική που θα συμβάλει στην επικράτησή τους από το balayage. 

Το balayage (μπαλαγιάζ) είναι μια τεχνική βαφής, που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, όμως ακούγεται περισσότερο την εποχή που τα μαλλιά μας, ανοίγουν φυσικά από τον ήλιο και αυτό γιατί το αποτέλεσμα που δημιουργεί ο ήλιος, είναι πολύ ιδιαίτερο και προκαλεί το ενδιαφέρον των περισσότερων γυναικών. Πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής βαφής μαλλιών είναι η διατήρηση του φυσικού χρώματος και η προσθήκη φωτεινότητας στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Το πετυχημένο balayage με αποχρώσεις ξανθού

Όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες τεχνικές, έτσι και με το balayage με αποχρώσεις ξανθού, η ρίζα συνεχίζει να είναι σκούρα αφήνοντας τις άκρες να πρωταγωνιστούν και να κλέβουν την παράσταση εντυπωσιάζοντας τους γύρω. Παρόλα αυτά η ρίζα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα μάλιστα εάν τα μαλλιά έχουν παλαιότερες βαφές που μπορεί να αλλοιώσουν την ομοιομορφία κατά την εφαρμογή του χρώματος. 

Το balayage με αποχρώσεις ξανθού, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, γιατί μπορεί να σας κάνει εύκολα και γρήγορα ξανθιά, χωρίς μάλιστα να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα η τρίχα σας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη χαμηλή συντήρηση, καθιστούν το balayage μια μοναδική τεχνική στην υπηρεσία των ξανθών αποχρώσεων. 


Το balayage έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός φυσικού αποτελέσματος με τη χρήση bronde και σκούρων ξανθών αποχρώσεων. Εάν όμως θέλετε να πετύχετε ένα ιδιαίτερο look που θα κλέψει τις εντυπώσεις, τολμήστε μια έντονη σκούρα ρίζα με πολύ ανοιχτές αποχρώσεις ξανθού στο τελείωμα. 

 

Αν λοιπόν χρειάζεστε μια μικρή αλλαγή με ανταύγειες που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας δεν έχετε παρά να κλείσετε ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και να αναζητήσετε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς του χρώματος, για να σας συμβουλεύσουν και για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα και τύπο μαλλιών.

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν