EXTENSIONS ΤΡΕΣΕΣ & TAPES ΜΑΛΛΙΩΝ

Τα extensions έχουν την φήμη πως καταστρέφουν και αποδυναμώνουν την τρίχα. Ωστόσο, με τη σωστή εφαρμογή και τη σωστή απομάκρυνση, τα extension tapes είναι μια άριστη και άμεση λύση για makeover. Αναδιοργανώστε το στυλ σας όσον αφορά το μήκος των μαλλιών σας, την πληρότητα ή και τα δύο! Με απλά λόγια, δείχνουν πλέον, πιο πλούσια και πιο λαμπερά.

Tape Hair extensions

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ EXTENSION TAPES;

Η τοποθέτησή των extension tapes  κάθε άλλο παρά δύσκολη διαδικασία είναι. Τα φυσικά σας μαλλιά κολλάνε πάνω σε μία ταινία που συγκρατεί τα extensions και αυτό είναι όλο!

 

Η ταινία που βρίσκεται στην άκρη της τούφας, είναι αόρατη και τοποθετείται εύκολα στη ρίζα της φυσικής σας τρίχας. Έτσι, ακόμα και αν κάποιος αγγίξει το κεφάλι σας δεν θα συνειδητοποιήσει τη διαφορά. Επομένως, είναι μη ανιχνεύσιμα  και άνετα όταν εφαρμόζονται σωστά από επαγγελματίες.

 

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 6-12 εβδομάδες και η διαδικασία συντήρησης  δεν διαφέρει από τον τρόπο που θα φροντίζατε τα δικά σας μαλλιά!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Πριν την τοποθέτηση των extension tapes θα πρέπει να λουστείτε με σαμπουάν που να σας προσφέρει βαθύ καθαρισμό για να είναι απόλυτα καθαρά τα μαλλιά σας. Δεν ενδείκνυται η χρήση conditioner ή μάσκας γιατί δεν θα κρατήσει η κόλληση των μαλλιών.
Μετά την τοποθέτηση αποφύγετε το λούσιμο για 3 ημέρες για να κρατήσουν οι ενώσεις καλύτερα. Επίσης, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε θερμικά εργαλεία πάνω στη λωρίδα που έχει πραγματοποιηθεί η ένωση.
Πριν από το λούσιμο ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας επιμελώς. Μπορείτε να ψεκάσετε με σπρέι  Conditioner αν είναι πολύ μπερδεμένα, αποφεύγοντας  να ψεκάσετε την περιοχή της κόλλησης.

ΕΥΚΟΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ EXTENSION TAPES

Ψεκάστε με μαλακτικό σπρέι ή κάποια λιπαρή μάσκα μαλλιών στα σημεία των ενώσεων, αφήστε για 30 λεπτά και ζεστάνετε απαλά με το σεσουάρ, τραβήξτε απαλά για να αποκολληθούν.

Τα extension tapes έχουν αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές το τελευταίο διάστημα αφού έχουν αρκετά πλεονεκτήματα έναντι άλλων κλασσικών μεθόδων για τοποθέτηση επιπλέον τρίχας.

1. ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ

Τα tape-in extensions  στην πραγματικότητα μοιάζουν αρκετά με τη δική σας φυσική τρίχα. Οι ενώσεις βρίσκονται ακριβώς στη ρίζα του κεφαλιού και είναι τόσο άνετα, που συχνά θα ξεχάσετε πως υπάρχουν.
Κατά την αγορά extension tapes, σωστό θα ήταν να ψάξετε 100 τοις εκατό φυσικά μαλλιά ώστε η επιδερμίδα της τρίχας να είναι άθικτη. Έτσι θα είναι αρκετά πιο εύκολο στεγνώνετε και να ισιώνετε τα μαλλιά σας όπως ακριβώς κάνατε με τα φυσικά σας μαλλιά.

2. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ

Μπορείτε να τα λούσετε και να τα στεγνώσετε. Μπορείτε να τα ισιώσετε, να τα κάνετε μπούκλες, πλεξίδες ή όπως αλλιώς επιθυμείτε. Όπως τα φυσικά μαλλιά έτσι και τα extension tapes είναι πιο εύθραυστα όταν είναι υγρά γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τα χτενίσματα σας γίνονται καλύτερα με extension tape σε σχέση με τη φυσική τρίχα αφού διαρκούν περισσότερο.

3. ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΡΙΧΑ

Σίγουρα έχουμε όλοι ακούσει πως τα extensions καταστρέφουν την τρίχα. Στην πραγματικότητα, αν εφαρμοστούν σωστά και αντιμετωπίζονται με προσοχή, δεν αποτελούν απειλή για την υγεία των φυσικών σας μαλλιών. Επομένως, με τη σωστή περιποίηση μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε πλούσια και εντυπωσιακά μαλλιά που δεν θα βλάψουν την λάμψη της φυσική σας τρίχα.

4. ΤΑ EXTENSION TAPES ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Γιατί τα extension tapes δεν είναι σαν τα κοινά extensions.  Είναι extensions με μεγάλο πλάτος, έτσι ώστε να καλύψει περισσότερη επιφάνεια μαλλιών πιο γρήγορα και με λιγότερα τεμάχια. Έτσι έχετε με τα ίδια χρήματα περισσότερα μαλλιά και πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

5 ΤΑ EXTENSION TAPES ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΙΜΑ

Τα extension tapes δεν είναι μιας χρήσης. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και έχουν πολύ υψηλή αντοχή. Δεν έχουν σχέση με τα κοινά extensions που ξέρατε γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάρα πολλές φορές γλιτώνοντας τα χρήματα που θα κόστιζαν κάποια άλλα extensions.

6 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ BALAYAGE, OMBRE ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Όλα τα extension tapes επιδέχονται έντονο hair styling, ακόμα και ντεκαπάζ δίχως να επιβαρύνετε τα φυσικά σας μαλλιά με διάφορες τεχνικές εργασίες. Έτσι άμα θέλετε να αποκτήσετε ξαφνικά ξανθές ανταύγειες ή να κάνετε balayage μπορείτε να το πετύχετε με μερικά extenion tapes χωρίς να χρειάζεται να επαλαμβάνετε το ombre ή το ντεκαπάζ γιατί θα βγουν οι ρίζες!

Δεν είναι θεαματικό το απoτέλεσμα; Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει γυναίκα σήμερα που θα θέλει να εμπλουτίσει τα μαλλιά της και να μην έχει δοκιμάσει τα hair extension tapes!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αγία Παρασκευή και δοκιμάστε να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πλούσια με extension tapes!

MICRORINGS EXTENSIONS

Πρόκειται για την επαναστατική μέθοδο τοποθέτησης extensions για μακρυά μαλλιά με microrings (μικροκυλίνδρους). Συγκεκριμένα, τα microrings είναι ένας τρόπος να φαίνονται μακρυά χωρίς  να χρειαστούν πολύπλοκες ραφές και κόλλες.
Ουσιαστικά, τα microrings μπορούμε να πούμε ότι είναι μικρά χάλκινα δαχτυλίδια με επένδυση κερατίνης εσωτερικά έτσι ώστε να μην γλιστράνε από την τρίχα και έχουν πλαστική επένδυση εξωτερικά στο χρώμα των μαλλιών.
Το μέγεθος της ένωσης είναι μικρότερο από την ένωση με τη μέθοδο της κόλλησης με κερατίνη αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι επανατοποθετούνται.

Μια τέτοια τεχνική είναι ασφαλής και κρύβει κινδύνους για τα μαλλιά. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε και να τα αφαιρέσετε χωρίς να επιβαρύνετε την τρίχα σας εξαιτίας των microrings. Τα extensions μπορείτε να τα κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα δηλαδή έως 8 μήνες αναλόγως βέβαια με την φροντίδα που κάνετε.

Θα πρέπει να ξέρετε πως δεν καταστρέφονται από το το θαλασσινό νερό ή το χλώριο. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως μπορείτε να τα τοποθετήσετε και να μην είναι εμφανείς οι ενώσεις.

MICRORINGS ΤΡΕΣΕΣ

Οι microrings τρέσες είναι απόλυτα ασφαλείς για τα μαλλιά, δεν δοκιμάζουν την αντοχή των τους και διατηρούν τα μαλλιά υγιή και όμορφα. Εφαρμόζοντας αυτή την τεχνική στην τοποθέτηση της τρέσας δίνεται η δυνατότητα επιλογών.

Extensions

Nano Rings                                                        από 2€-3€

Micro rings extensions                                       από 2€-3€

Tape in extensions                                             14

Οι τιμές ανάλογα με τη ποιότητα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΑΦΤΗΣ ΤΡΕΣΑΣ ΜΕ MICRORINGS

Στην συγκεκριμένη διαδικασία συνδυάζουμε το κλασικό ράψιμο της τρέσας πάνω σε μια βάση φτιαγμένη με microrings. Αντικαθιστώντας το κοτσιδάκι με microrings επιτυγχάνουμε φυσική κίνηση στην τρέσα, επιτρέπουμε στο δέρμα να αναπνέει ελαχιστοποιώντας το βάρος και τα τραβήγματα στις άκρες της βάσης μας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως με αυτό τον τρόπο αποτρέπουμε τον τραυματισμό  στο τριχωτό της κεφαλής και έχουμε εύκολη και γρήγορη επανατοποθέτηση της τρέσας. Φυσικά, απαιτείται κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση κάθε 3-4 μήνες.

Τρέσα Ραφτή

Τρέσσα Microrings                                            από 100€-250€

Ραφτή Microrings                                              από 100€-250€

Nano rings                                                         από 100€-250€

Οι τιμές ανάλογα με τη ποιότητα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΠΛΗΣ ΤΡΕΣΑΣ ΜΕ MICRORINGS

Στην συγκεκριμένη διαδικασία ράβουμε διπλή την τρέσα και περνάμε εσωτερικά τα microrings. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φυσικό και σταθερό ενώ προσδίδει όγκο στη ρίζα ώστε να κινούνται τα μαλλιά ελεύθερα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΕΣΑΣ ΓΙΑ OMBRE

Τοποθετώντας τρέσα μπορείτε να κάνετε και αλλαγές στο χρώμα. Είτε πρόκειται για ανταύγειες είτε διχρωμία ανάμεσα στην τρέσα και στα φυσικά , οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι δεκάδες.

Κύριο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε με τα χρώματα ή να δημιουργήσουμε μοναδικά Ombre σε διάφορα μήκη.

Κλείστε ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αγία Παρασκευή και δοκιμάστε την τεχνική microrings για πλούσια και μακρυά μαλλιά. 

Περιοχές: Θεσσαλονίκη Κρήτη Πάτρα Περιστέρι Κηφισιά Γλυφάδα Χολαργός Χαλάνδρι Γέρακας Βριλλήσια Αιγάλεω Πετρούπολη Χαϊδάρι Καματερό Ίλιον Γαλάτσι Φιλόθεη Νέα Πεντέλη Μελίσσια Μαρούσι Άγιος Στέφανος Εκάλη Παπάγος Πεύκη Πειραιάς Αλεξανδρούπολη Κύπρος Καλαμάτα Πύργος νέα Μάκρη Λούτσα Γλυκά Νερά Μύκονος Σαντορινη Ρόδος Εύβοια Πάρος Νάξος Λάρισα Βόλος Καβάλα Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Άγιος Νικόλαος Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Μενίδι Θρακομακεδόνες Ψυχικό Φιλοθέη Αθήνα Περιστέρι Πετρούπολη

 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν