Ποστίς μαλλιών με κλιπ

Πολλές γυναίκες επιλέγουν ποστίς για να κάνουν μία αλλαγή στην εμφάνισή τους μέσα σε δευτερόλεπτα. Αν ψάχνετε ένα γρήγορο τρόπο για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας, τότε τα ποστίς είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή!

Τα ποστίς μαλλιών με κλιπ είναι εύκολα στην τοποθέτηση τους και ταυτίζονται απόλυτα με τα δικά σας. Πρόκειται για έτοιμο χτένισμα, ίσια είτε με μπούκλες και κουμπώνουν πάνω στα φυσικά σας μαλλιά. Αυτή η επέκταση μαλλιών είναι προσωρινή και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Το κλιπ στα ποστίς είναι σφιχτό και μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα με καλή συντήρηση.

Μπορείτε να τα φοράτε και να τα βγάζετε όποτε θέλετε και να κάνετε το χτένισμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά χτενίσματα χωρίς να κόψετε τα μαλλιά σας.

Στα ποστίς χρησιμοποιείται 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy. Δεν μπερδεύονται, μπορείτε άφοβα να τα λούσετε και να τα περιποιηθείτε με προϊόντα μαλλιών. Μετά το πλύσιμο, τοποθετήστε τα σε ένα καλά αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσουν φυσικά.

Ποστίς αλογοουρές με φυσική τρίχα

Φυσικές αφέλειες χωρίς κούρεμα

 

Αλλάξτε στυλ και εμφάνιση με τα υπέροχα ποστίς, σε διάφορους χρωματισμούς ώστε να είστε χτενισμένη για κάθε περίσταση. Διαλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν τα Κομμωτήρια Romylos All About Hair και αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την ποιότητα που αξίζετε! 

 

 

 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν