Ποστίς αλογοουρές με φυσική τρίχα

E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Η αλογοουρά θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα χτενίσματα των γυναικών. Έχει πολλές διαφορετικές παραλλαγές που δημιουργούν χτενίσματα με διαφορετικό ύφος και καλύπτει όλα τα γούστα. Μπορεί να πρόκειται για ένα απλό πιάσιμο των μαλλιών, μετατρέπεται όμως σε ένα περίτεχνο και άκρως εντυπωσιακό χτένισμα με πολύ εύκολο τρόπο.

postis

 

Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση. Κάντε λοιπόν ψηλές αλογοουρές για τις χαλαρές σας βόλτες, το γραφείο ή το γυμναστήριο, είτε δοκιμάστε να κάνετε μια πιο περίτεχνη εκδοχή της ψηλής αλογοουράς για τις βραδινές σας εμφανίσεις!

Από χαλαρή και ατημέλητη σε κομψή και σοφιστικέ, η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που επιλέγουν πολλές γυναίκες. Είναι το ιδανικό στιλ για τις γυναίκες που δεν θέλουν πολλή φασαρία στα μαλλιά τους και τα θέλουν μαζεμένα. Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα αριστοκρατικό, που μπορεί να δώσει κλασικό ή και girly ύφος στο στιλ σας. Με αυτό το χτένισμα θα αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ ταυτόχρονα θα ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

Αν όμως η δική σας αλογοουρά φαίνεται αδύναμη και άψυχη, προσθέστε όγκο και μήκος σ΄ αυτήν με τα ποστίς αλογοουράς. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας, να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις και να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Η καλύτερη ποιότητα μαλλιών, για το καλύτερο αποτέλεσμα στα κομμωτήρια Romylos!
Αλογοουρές με 100% φυσική τρίχα Remy

Στα ποστίς αλογοουράς χρησιμοποιείται 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι λαμπερά, δεν μπερδεύονται και έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερική επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν απαιτεί θέρμανση και δεν προκαλεί καμιά βλάβη στα μαλλιά σας. 

Τα κομμωτήρια ROMYLOS, σας παρέχουν ποστίς αλογοουράς, σε όλα τα χρώματα, μήκη και τύπους μαλλιών (ίσια, σπαστά, σγουρά), τα οποία θα τα λατρέψετε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε ένα χτένισμα με σίγουρη και σταθερή εφαρμογή και υψηλής ποιότητας μαλλιά, με 100% φυσική Remy τρίχα.

Εμπιστευθείτε την ομορφιά και την εμφάνισή σας στην έμπειρη ομάδα του κομμωτηρίου μας, όπου θα φροντίσει να σας μεταμορφώσει, χαρίζοντας σας μία μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν