Μικρά μυστικά για τέλειες ανταύγειες σε καστανά μαλλιά!

υπηρεσίες ομορφιάς

Το καστανό είναι το πιο διαδεδομένο χρώμα μαλλιών στις γυναίκες τουλάχιστον στην χώρα μας την Ελλάδα που επικρατεί ο μεσογειακός τύπος της γυναίκας.

Για να δείτε ποιες ανταύγειες ταιριάζουν στα μαλλιά σας και να αποφύγετε λάθη που ίσως καταστρέψουν τα μαλλιά σας ή δεν αναδεικνύουν το πρόσωπο σας και τη φυσική του ομορφιά, θα πρέπει να διαβάσετε προσεχτικά το παρακάτω άρθρο.

Ποιες αποχρώσεις μαλλιών ταιριάζουν στις καστανές γυναίκες;

ανταύγειες

Καταρχήν, καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι πολύ ξανθές ανταύγειες ταιριάζουν καλύτερα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καστανού. Και ανάλογα με το πόσο ανοιχτό είναι το φυσικό καστανό σας, ανάλογο θα είναι και το πόσο ανοιχτό θα είναι το χρώμα από τις ανταύγειες που θα κάνετε.

Εάν έχετε σκούρα καστανά μαλλιά θα ήτανε καλύτερο να προτιμήσετε μια πιο απαλή απόχρωση του ξανθού όπως το σκούρο μελί ή της καραμέλας.

Προσοχή, γιατί δεν θα πρέπει να το μπερδεύεται με το μελί ξανθό που είναι και αυτό μια επιλογή για ποιο ανοιχτό καστανό.

Στο μελί καστανό, οι πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που δεν διαθέτουν έντονα χαρακτηριστικά και δεν φορούν έντονο μακιγιάζ, χρειάζεται να δείξουν προσοχή, γιατί μάλλον το αποτέλεσμα θα ξεθωριάσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Πριν ξεκινήσετε συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας

ανταύγειες2

Γενικά το σωστότερο είναι να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για το ποιες είναι οι κατάλληλες ανταύγειες για τα μαλλιά σας.

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό πρόσωπο, διαφορετικό χρώμα δέρματος και διαφορετικό τύπο και χρώμα μαλλιών. Όλα τα καστανά δεν είναι ίδια γιατί υπάρχουν χιλιάδες αποχρώσεις του φυσικού καστανού και μόνο το έμπειρο μάτι του κομμωτή σας μπορεί να διακρίνει ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για να κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά σας.

Δείτε το χρωματολόγιο μαζί με τον κομμωτή σας

ανταύγειες 3

Για τις ανταύγειες στα καστανά υπάρχει ειδικό χρωματολόγιο από την συνεργαζόμενη εταιρεία Loreal. Οι αποχρώσεις και οι συνδυασμοί για ανταύγειες είναι άπειροι. Δεν θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα με βάση μια διαφήμιση ή ένα περιοδικό που έχετε δει ανταύγειες, άμα δεν δείτε όλες τις επιλογές που έχετε στα εξειδικευμένα χρωματολόγια μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί ίσως αυτή η απόχρωση που θέλετε να επιλέξετε να μην ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά ή στο δικό σας πρόσωπο.

Προσοχή λοιπόν στις ακρότητες εκτός και αν θέλετε να δημιουργήσετε ανταύγειες που να σας δείχνουν λίγο punk.

Στυλ και γραμμή της ανταύγειας

ανταύγειες 4

Αφού λοιπόν επιλέξετε το χρώμα της ανταύγειας σε συνεργασία με το κομμωτή σας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τα πιο εξειδικευμένα θέματα της ανταύγειας σε καστανά μαλλιά που είναι το στυλ και η γραμμή της ανταύγειας.

Το στυλ και η γραμμή θα πρέπει να ακολουθούν τις τάσεις και τις επιταγές της μόδας για να μην μοιάζει το look σας παρωχημένο ή ντεμοντέ τη στιγμή που όλες οι άλλες θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εσάς.

Και πάλι θα πρέπει να σας σημειώσω φίλες μου ότι το vintage look δεν είναι πάντα της μόδας ούτε το κλασσικό είναι πάντα της μόδας.

Σε αυτό το σημείο χωρίς να θέλω να σας κουράσω θα σας αναφέρω τέσσερα διαφορετικά στυλ:

  • Ανταύγειες- κορνίζα
  • Λεπτές και πυκνές
  • Εσωτερικές
  • Παχιές και έντονες

Για να δείτε ποιο στυλ ανταύγειας ταιριάζει στο πρόσωπο και στα μαλλιά σας θα πρέπει και πάλι να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας.

Δεν είναι στάνταρ ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα στυλ  και γραμμές στις ανταύγειες γιατί η κομμωτική είναι τέχνη και μόνο ένας δεξιοτέχνης κομμωτής στις ανταύγειες θα μπορέσει να σας ομορφύνει και να βγάλει όλη την θηλυκότητα από μέσα σας.

Ανταύγειες σε καστανό γίνονται και σε άντρες

ανταύγειες 5

Δυστυχώς μονοπώλησα όλο το θέμα του άρθρου για τις ανταύγειες σε καστανό σε γυναίκες και ξέχασα να αναφερθώ σε όσους άντρες θέλουν να ανοίξουν το χρώμα των μαλλιών τους χωρίς να καταστρέψουν τη ρίζα που είναι πιο ευαίσθητη στην αντρική τρίχα.

Οι ανταύγειες γίνονται και σε άντρες, με τη μόνη διαφορά ότι είναι πιο διακριτικές από τις ανταύγειες του γυναικείου μαλλιού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν κομμωτή σε ένα από τα κομμωτήρια μας που εξυπηρετεί όλη την Αττική.

Δείτε ανταύγειες σε καστανό από τα κομμωτήρια Ρωμύλος

ανταύγειες 6

ανταύγειες 7

ανταύγειες 8

ανταύγειες 9

ανταύγειες 10

ανταύγειες 12

Δείτε περισσότερα για ανταύγειες στα μαλλιά σας:

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

romylos all about hair

Φίλες μου για να δείτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας δεν μένει παρά να τις δοκιμάσετε και να δείτε τους χώρους μας. Μια δοκιμή θα σας πείσει και σίγουρα θα έρθετε για να μείνετε!

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr  

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν