Πως να φτιάξετε τα μαλλιά σας για του Αγίου Βαλεντίνου

υπηρεσίες ομορφιάς

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η γιορτή των ερωτευμένων και όπως όταν είναι κάποιος ερωτευμένος το σώμα του ακτινοβολεί, έτσι θα πρέπει να περιποιηθείτε και τα μαλλιά σας για να λάμπετε εκείνη την ημέρα και να εντυπωσιάσετε τον καλό σας.

Τα κομμωτήρια μας σας προτείνουν μερικά μοναδικά χτενίσματα και κουρέματα ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κάντε μπούκλες στα μαλλιά σας!

χτένισμα

Οι μπούκλες αποπνέουν θηλυκότητα και μυστήριο και σας μεταμορφώνουν σε μια πριγκίπισσα του παραμυθιού. Οι μπούκλες ευνοούν πιο πολύ τα σπαστά ή τα κυματιστά μαλλιά και ειδικά αυτά που είναι μακριά.

Κάντε κοτσίδα στο πλάι

χτένισμα2

Σε περίπτωση που έχετε ίσια μαλλιά και λίγο μακριά βέβαια, θα σας πήγαινε το χτένισμα κοτσίδα στο πλάι. Φωτίζει και αναδεικνύει το γυναικείο πρόσωπο και αφήνει να φανούν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το μακιγιάζ σας ή το τατουάζ σας.

Αισθησιακές Πλεξούδες

πλεξούδες

Οι πλεξούδες, ακόμα και οι πολύ χαλαρές δεν είναι ένα καθημερινό χτένισμα και μετά τις κοτσίδες είναι μια πολύ καλή επιλογή για να εντυπωσιάσετε.

Κάντε καρέ swag!

swag

Πιθανώς απευθύνεται σε πιο κοντά μαλλιά ή μαλλιά με μέτριο μήκος και είναι και στη μόδα φέτος είναι μια ιδανική πρόταση για κόμμωση για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες εδώ για Swag κούρεμα.

κούρεμα swag

Στα κομμωτήρια Romylos All about hair πάντα σκεφτόμαστε και όλες εσάς που λειτουργείτε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Άμα θέλετε να φτιάξετε τα μαλλιά και τα νύχια σας για την γιορτή των ερωτευμένων,  μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά για χτένισμα μανικιούρ στην προνομιακή τιμή των 19€ μόνο!

Άν είστε άνδρας

swag

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ξεχωριστή και για τα δύο φύλλα. Αν και οι άντρες την αντιμετωπίζουν πιο προσγειωμένα αυτή την εορτή, αφού δεν μπορούν να προβούν σε ακρότητες.

Τι να σας πως φίλοι μου; Δεν μπορώ να σας προτείνω να κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά σας για να εντυπωσιάσετε την κοπέλα σας στου Αγίου Βαλεντίνου, γιατί ίσως να οδηγηθείτε στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Μπορώ όμως να σας προτείνω να περιποιηθείτε σίγουρα τα μαλλιά σας και τα γένια σας άμα έχετε ή να κάνετε κάλυψη των γκρίζων με την τεχνική cover 5 L’Oreal.

Γενικά το περιποιημένο μαλλί στους άντρες πάντα τραβάει την προσοχή μιας γυναίκας και δίνει το σήμα ότι προσέχετε τον εαυτό σας.

Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερες προτάσεις για τα αντρικά μαλλιά.

Δείτε περισσότερες προτάσεις για τα μαλλιά σας:

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

romylos all about hair

Φίλες μου για να δείτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας δεν μένει παρά να τις δοκιμάσετε και να δείτε τους χώρους μας. Μια δοκιμή θα σας πείσει και σίγουρα θα έρθετε για να μείνετε!

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr  

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν