Φριζάρισμα: 4 συμβουλές για να δώσετε οριστικό τέλος

θεραπείες μαλλιών

Το φριζάρισμα των μαλλιών μας είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί όλες τις γυναίκες. Το φριζάρισμα συνήθως προκαλείται από την υγρασία και από την αφυδάτωση των μαλλιών μας.

Το πιο κουραστικό από όλα είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας μετά το μπάνιο, μόλις βγούμε έξω βλέπουμε ότι έχουν φριζάρει.

Μπορούμε με διάφορες ενυδατικές μαλλιών και διάφορα προϊόντα ειδικά φτιαγμένα για φριζάρισμα, να αποφεύγουμε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση που μας απογοητεύει.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρόπους αντιμετώπισης γι αυτό το μόνιμο πρόβλημα έτσι ώστε έχοντας λεία και πανέμορφα μαλλιά θα είμαστε πάντα ενθουσιασμένες και χαρούμενες.

Τι θα πρέπει όμως να κάνουμε για να καταπολεμήσουμε το φριζάρισμα των μαλλιών μας; Διαβάστε παρακάτω.

φριζάρισμα

Συμβουλή για το φριζάρισμα 1 : Χρησιμοποιείστε λάδι μαλλιών

Ένα προϊόν όπως το λάδι μαλλιών το οποίο περιέχει μείγμα από έλαια ενώ παράλληλα δεν λαδώνουν τα μαλλιά σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια, τότε μπορείτε να βάλετε στη χτένα το ειδικό λάδι και να χτενίσετε απαλά τα μαλλιά σας, αυτό θα το κάνετε  όσο είναι ακόμη νωπά. Αν όμως η ρίζα σας είναι αρκετά λιπαρή τότε αποφύγετε να βάζετε λάδι κοντά στη ρίζα.

Έτσι αυτό θα σας βοηθήσει να μην εγκλωβίζετε υγρασία μέσα στα μαλλιά σας και δεν θα φριζάρουν.

φριζάρισμα 1

Συμβουλή για το φριζάρισμα 2 : Κλείστε ραντεβού για μια θεραπεία Olaplex 

Η επίδραση των προϊόντων Olaplex παραμένει στα μαλλιά για αρκετό χρονικό διάστημα καθώς έχεις και πολλές χρήσεις. Τα μαλλιά σας θα σας ενθουσιάσουν με την ασύγκριτη φρεσκάδα, με την ευκολία στο χτένισμα ενώ παράλληλα δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά. Θα σας βοηθήσει να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας.

Επιπλέον, εάν το χρώμα στα μαλλιά σας δεν σας ικανοποιεί γιατί είναι θαμπό και καθόλου εκφραστικό τότε θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διότι το Olaplex δίνει λύση σε μαλλιά που μπερδεύονται εύκολα και φριζάρουν με την υγρασία.

θεραπεία Olaplex

Συμβουλή για το φριζάρισμα 3 : Χρησιμοποιείστε προσεκτικά το πιστολάκι

Το πιο σημαντικό επίσης από όλα είναι τι ακριβώς χρήση κάνετε σχετικά με το πιστολάκι. Ο καυτός αέρας δε είναι και ότι καλύτερο για τα μαλλιά σας διότι αφυδατώνει τη τρίχα τελείως και τη γεμίζει υγρασία.

Ειδικά το Φθινόπωρο και το Χειμώνα που υπάρχει πολύ υγρασία έξω, το φριζάρισμα στα μαλλιά σας θα είναι πολύ έντονο. Η καλύτερη συμβουλή είναι να λούζεστε και να αφήνετε τα μαλλιά σας κατά 90% να στεγνώνουν φυσικά, μετά το υπόλοιπο 10% που έμεινε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι αλλά πάλι σε χαμηλή σκάλα.

Συμβουλή για το φριζάρισμα 4: Κάντε μια θεραπεία κερατίνης

Η θεραπεία κερατίνης είναι το τελευταίο όπλο καταπολέμησης του φριζαρίσματος και είναι όπως καταλαβαίνετε το πιο αποτελεσματικό γιατί είναι σίγουρο ότι με την θεραπεία κερατίνης θα σταματήσει το φριζάρισμα και τα μαλλιά σας θα ξαναγίνουν ίσια και λαμπερά.

Η θεραπεία με κερατίνη σας βοηθά να εξοικονομήσετε έως και 40-60% του χρόνου ισιώματος των μαλλιών και τα αποτελέσματα της θεραπείας με κερατίνης διαρκούν 4 με 6 μήνες.

Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές αυτές τότε θα έχετε πάντα υγιή και όμορφα μαλλιά. Αν θέλετε κι εσείς να σας κάνουμε εμείς μια περιποίηση μαλλιών ώστε να σταματήσει το συχνό φριζάρισμα δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Πείτε τέλος στο φριζάρισμα των μαλλιών σας.

Δείτε περισσότερα για τα μαλλιά σας:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν