Φλασάκια στα μαλλιά: Η πιο must hairstyle τάση του 2017, δείτε γιατί!

υπηρεσίες ομορφιάς

Τα φλασάκια στα μαλλιά είναι μια τεχνική στην οποία βάφονται μερικές τούφες από το συνολικό όγκο των μαλλιών 1 έως 3 τόνους ανοιχτότερης απόχρωσης από το χρώμα που υπάρχει στο υπόλοιπο μαλλί.

Στη φετινή σαιζόν θα φορεθεί πολύ αυτό το στιλ με φλασάκια στα μαλλιά και για να μάθετε για ποιο λόγο, απλώς διαβάστε παρακάτω.

Γιατί πρέπει να κάνετε φλασάκια στα μαλλιά;

Σίγουρα όλες εσείς που ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας στο hairstyling σίγουρα βλέπετε διάφορα περιοδικά και ιστοσελίδες που προτείνουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν το χειμώνα του 2017-2018, όμως θα πρέπει να κάνετε φλασάκια στα μαλλιά σας για τους παρακάτω λόγους:

  1. Τα φλασάκια φωτίζουν τα μαλλιά και μαζί φωτίζουν το πρόσωπό σας
  2. Είναι μέσα στις κορυφαίες τάσεις του hairstyling και για τη φετινή σεζόν
  3. Χαρίζουν κίνηση στα μαλλιά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο να φαίνονται τα μαλλιά σας φυσικά
  4. Τα φλασάκι σας μαλλιά κρύβουν χρόνια. Σας δείχνουν νεότερες και πιο φρέσκες.
  5. Τα φλασάκια και οι φυσικές ανταύγειες που δημιουργούν αναδεικνύουν τα μαλλιά σας σε κάθε περίσταση
  6. Δεν πρόκειται για μία extreme αλλαγή που πιθανώς και να μην είναι αρεστή σε όλους ή που ίσως κι εσείς να μετανιώσετε κάποια στιγμή στο μέλλον.
  7. Τα φλασάκια στα μαλλιά είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία
  8. Ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών είτε αυτό είναι φυσικό είτε είναι βαμμένο, σε κάθε μήκος μαλλιών ακόμα και σε κοντά μαλλιά και σε κάθε τύπο μαλλιών ακόμα και σε σγουρά μαλλιά

Κλείστε ραντεβού για να κάνετε φλασάκια στα μαλλιά στα κομμωτήρια Ρωμύλος

Τα φλασάκια στα μαλλιά μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο με τις ανταύγειες καθώς χρησιμοποιούνται μεμονωμένα σε επιλεγμένες τούφες προκειμένου να δώσουν κίνηση, λάμψη και να σπάσουν τη μονοτονία του χρώματος των μαλλιών σας.

Η διαδικασία εφαρμογής τους είναι πολύ απλή και μπορείτε να ζητήσετε από ένα κομμωτή στα Κομμωτήρια Ρωμύλος, να εφαρμόσει τη τεχνική φλασάκια και να δείτε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.

Τα φλασάκια είναι ένας τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε το look σας πολύ γρήγορα χωρίς να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή. Είναι ακόμη τέλειο αν θέλετε να φωτίσετε το πρόσωπό σας αφού μερικά ανοιχτότερα φλας γύρω από αυτό θα το κάνουν άμεσα.

Είναι ακόμη ένας πολύ καλός τρόπος για να χαρίσετε κίνηση, υφή και βάθος στα μαλλιά σας αφού οι εναλλαγές στους τόνους του χρώματος θα έχουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα φλασάκια στα μαλλιά σας θα χαρίσουν στο χτένισμα σας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αφού σπάνε τη μονοτονία του χρώματος κυρίως αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σκούρα καστανά ή μαύρα.

Η καλύτερη επιλογή για κάθε γυναίκα και κάθε κοπέλα που θέλει να δώσει κίνηση και φινέτσα στο χτένισμά της είναι να κάνει λίγα ή πολλά φλασάκια στα μαλλιά της!

Φλασάκια στα μαλλιά σας για σκούρα μαλλιά

Όπως ορίζεται κι από τη λέξη φλας που έχει επιλεχθεί για την ονομασία τους τα φλασάκια στα μαλλιά δίνουν φως πρώτα στα μαλλιά κι σε δεύτερη φάση στο γυναικείο πρόσωπο.

Έτσι, για παράδειγμα, μία καστανομάλλα μπορεί να φωτίσει τα μαλλιά της και κατ’ επέκταση το πρόσωπό της κάνοντας μερικά φλασάκια στα μαλλιά της σε αποχρώσεις που να κυμαίνονται μεταξύ ανοιχτού καστανού έως και σκούρου καστανού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε φλασάκια εσείς που έχετε σκούρα καστανά μαλλιά και να δείτε πως θα ταιριάξει στο πρόσωπο σας. Δείτε παρακάτω δείγματα με φλασάκια σε σκούρα μαλλιά:

Φλασάκια Φλασάκια 2

Φλασάκια στα μαλλιά σας για ξανθά μαλλιά

Σε πολύ γενικές γραμμές, τα φλας γίνονται παίρνοντας τουφίτσες από το σύνολο των μαλλιών και βάφοντάς τες σε μία λιγότερο ή περισσότερο ανοιχτή απόχρωση.

Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά, μαγνητίζουν το βλέμμα και χαρίζουν την αίσθηση της λάμψης συνολικά.

Μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες ώστε να εφαρμόσετε φλασάκια στα μαλλιά σας, με την βοήθεια ενός κομμωτή στα Κομμωτήρια Ρωμύλος κι έτσι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει καθώς θα είστε ακόμη πιο εντυπωσιακή από ότι είστε. Δείτε παρακάτω δείγματα με φλασάκια σε ξανθά μαλλιά:

Φλασάκια για ξανθά μαλλιά Φλασάκια για ξανθά μαλλιά 2

Φλασάκια για ξανθά μαλλιά 3

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα άψογο και τέλειο αποτέλεσμα με φλασάκια στα μαλλιά σας!

Εσείς δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Δείτε περισσότερα για το hairstyle:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν