Ανανεώστε τα μαλλιά σας με θεραπεία μαλλιών στα Κομμωτήρια Ρωμύλος

θεραπείες μαλλιών

Τα μαλλιά μιας γυναίκας ταλαιπωρούνται συχνά με πολλούς τρόπους, ένας τρόπος είναι η χρήση ισιωτικής μαλλιών που γίνεται σε καθημερινή βάση.

Τα μαλλιά κουράζονται καθώς μεγαλώνουν. Τα κύτταρα στο τριχωτό της κεφαλής παράγουν λιγότερη κερατίνη και γι αυτό το λόγο τα μαλλιά αραιώνουν , πέφτουν και γίνονται εύθραυστα καθώς και φριζάρουν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν αφήνουν τη τρίχα της κεφαλής να παραμένει υγιής, όπως είναι οι βαφές, το πιστολάκι, η ισιωτική και πολλοί άλλοι παράγοντες που ταλαιπωρούν την τρίχα και δεν της επιτρέπουν την υγιή ανάπτυξη της με αποτέλεσμα να σπάνε, να φριζάρουν και να αποτκούν ψαλίδα στις άκρες τους.

Οι νέες τεχνολογίες όπως η θεραπεία μπότοξ μαλλιών, έχουν στόχο να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στην τρίχα ώστε να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και την υγιή δομή της για ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα.

Τι είναι το Botox Μαλλιών και πότε πρέπει να κάνετε θεραπεία

Το Botox μαλλιών ή αλλιώς Hair Botox είναι μια νέα θεραπεία η οποία βοηθάει στην αντιγήρανση της τρίχας. Η θεραπεία με Botox μαλλιών προσφέρει εντυπωσιακά μαλλιά καθώς ανανεώνει τα μαλλιά και αναδομεί καθώς και ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας. Δεν επιτρέπει να φριζάρουν τα μαλλιά αλλά τα ομορφαίνει και τα ενυδατώνει.

Το διάλυμα που προκύπτει και εφαρμόζεται στα μαλλιά διεγείρει την παραγωγή της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η ισχυρή δράση των συστατικών του φτάνει μέχρι το φλοιό της τρίχας, αυξάνοντας το πάχος της κατά 20%.

Αυξάνει την ελαστικότητα και την δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη με πλήρη εξάλειψη της ξηρότητας και τις ψαλίδας. Η σύνθεση της θεραπείας δεν περιέχει ισιωτικά συστατικά και έτσι το χτένισμα δεν έχει περιορισμούς, ενώ ακόμα δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

Εάν καταλαβαίνετε πως τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα, ξηρά, αφυδατωμένα, έχουν ψαλίδα στις άκρες και γενικά φριζάρουν και σπάνε εύκολα, τότε η καλύτερη λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι η θεραπεία με Botox μαλλιών. Το Botox μαλλιών είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε ασθένειες του τριχωτού όπως η πιτυρίδα, η ξηροδερμία και η τριχόπτωση.

Ποια είναι η διαδικασία Botox μαλλιών

Η διαδικασία γίνεται από έμπειρους και άψογα καταρτισμένους κομμωτές στα Κομμωτήρια Ρωμύλος. Ο ειδικευμένος κομμωτής λούζει τα μαλλιά σας με ουδέτερο PH σαμπουάν χωρίς να χρησιμοποιήσει μαλακτικό μαλλιών. Τα μαλλιά χτενίζονται και χωρίζονται σε τμήματα όπως και η βαφή. Απλώνεται το διάλυμα της θεραπείας botox μαλλιών και γίνεται ένα καλό μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής ώστε να απορροφηθεί το προϊόν.

Το προϊόν παραμένει για πέντε περίπου λεπτά στα μαλλιά. Τα μαλλιά ξεπλένονται καλά και αφού στεγνώσουν στο 80-90%, περνάμε κάθε τούφα ξεχωριστά σε μια ειδική πρέσα, η οποία διαθέτει τρεις πλάκες. Με την εν λόγω πρέσα επιτυγχάνεται και η εισχώρηση του προϊόντος βαθύτερα στο εσωτερικό της τρίχας.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο εκθαμβωτικό όσο ακούγεται και θα σας χαρίζει μια πλήρης αναζωογόνηση των μαλλιών. Η διάρκεια της θεραπείας διαρκεί 30-45 λεπτά και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε στα Κομμωτήρια Ρωμύλος.

Botox μαλλιών Botox μαλλιών 2
Botox μαλλιών 3 Botox μαλλιών 4
Botox μαλλιών 5 Botox μαλλιών 6
Botox μαλλιών 7

Κερατίνη ή Botox μαλλιών τελικά;

Όσον αφορά την ποιότητα των μαλλιών σας δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στη θεραπεία Κερατίνης και στη θεραπεία Botox μαλλιών.

Η διαφορά μεταξύ τους είναι είναι η χημική τους σύσταση. Η ισιωτική θεραπεία κερατίνης περιέχει Φορμαλδεΰδη ενώ το botox μαλλιών είναι Formaldehyde-free. Και μια άλλη διαφορά μεταξύ της κερατίνης και του μπότοξ μαλλιών είναι στο styling. Η κερατίνη, είναι μια τεχνική για ημιμόνιμη ισιωτική μαλλιών και δεν συνιστάται για αρκετά κατεστραμμένα μαλλιά.

Το Botox μαλλιών λειτουργεί εσωτερικά στην τρίχα για να βελτιώσει την υφή και τον όγκο της, συνιστάται ακόμα και για πολύ κατεστραμμένα μαλλιά και δεν επηρεάζει το styling στα φυσικά σγουρά ή ίσια μαλλιά σου καθώς δε σπάει τους δεσμούς της τρίχας.

Αν δυσκολεύεστε να χτενίσετε τα ατίθασα μαλλιά σας και έχετε μανία με το ίσιωμα ενώ δεν ανήκετε στην κατηγορία με κατεστραμμένα μαλλιά τότε η ισιωτική θεραπεία κερατίνης είναι κατάλληλη για εσάς. Θα σας δώσει ένα αποτέλεσμα με μόνιμα ίσια λαμπερά και υγιή χωρίς ψαλίδα μαλλιά, για περίπου 2-3 μήνες.

Η ισιωτική θεραπεία κερατίνης δεν είναι κατάλληλη για φυσικά ίσια μαλλιά, κατεστραμμένα ή πολύ λεπτά μαλλιά, για εγκύους και παιδιά.

Το Botox Μαλλιών είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών ανεξαρτήτως χρώματος, ποιότητας ή σχήματος μαλλιών. Είναι ιδανική λύση ειδικά για περιπτώσεις φριζαρίσματος, ψαλίδας, κατεστραμμένων μαλλιών, πιτυρίδα, ξηροδερμία. Δεν συνιστάται μόνο στην εγκυμοσύνη.

Δείτε Botox μαλλιών πριν και μετά:

Botox μαλλιών Botox μαλλιών πριν και μετά 2
>Botox μαλλιών πριν και μετά 3 Botox μαλλιών 4
Botox μαλλιών 5

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα άψογο και τέλειο αποτέλεσμα με θεραπεία Botox μαλλιών!

Εσείς δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Δείτε περισσότερα για υγιή μαλλιά:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν