Η τεχνική Balayage!

υπηρεσίες ομορφιάς

Εναλλακτική τεχνική για ανταύγειες, η οποία ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών στις άκρες, ενώ διατηρεί τον τόνο στις ρίζες πιο φυσικό. Το πιο βαθύ χρώμα στη ρίζα υπογραμμίζει το πρόσωπο και μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με διαφορετικά χρώματα στα μήκη. 

Ενδείκνυται τόσο για καστανά μαλλιά, όταν θέλετε απλά να προσθέσετε κάποιους caramel τόνους, όσο και για τα ξανθά μαλλιά, όταν θέλετε ένα ανοιχτό ξανθό ή για τις πιο τολμηρές κόκκινο.

  • Διαλέξτε ξανθό πιο σαντρέ ή μπεζ όταν έχετε σκούρα καστανά ή ανοιχτά γαλανά μάτια και πιο ζεστά χρυσά όταν έχετε μελί ή πράσινα μάτια.
  • Διαλέξτε κόκκινο σε συνδυασμό με ιριζέ ή δαμασκηνί αν έχετε άσπρη επιδερμίδα ή χάλκινο αν είναι ελαφρώς ροζέ.

Το μυστικό πίσω από κάθε επιτυχημένη αλλαγή είναι η επαγγελματική πρόταση του colourist αφού χρειάζεται ειδικές γνώσεις και εμπειρία για ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική του Balayage γίνεται είτε με σκόνη ξανοίγματος, είτε με βαφή και χρησιμοποιεί την φυσική θερμότητα για να ξανοίξει τα μαλλιά σε φυσικούς τόνους. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κάνοντας οποιαδήποτε τεχνική χρώματος στα μαλλιά σας είναι η μετέπειτα ενυδάτωση και θρέψη για να μπορούν τα μαλλιά να ακτινοβολούν σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο.

Η ανανέωσή του μπορεί να γίνεται κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες, κάτι που το καθιστά άκρως οικονομικό! 

Στην «μαγεία» του Balayage έχουν υποκύψει πολλές διάσημες κυρίες όπως η Sarah Jessica Parker, Jane Fonda, Lily Aldridge, Alexa Chung, Elle MacPherson, Jessica Alba, Jennifer Aniston! 

Extra Tip: Το Romylos – All About Hair προτείνει συνδυασμό Balayage – Ombre και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. 

Δείγματα από τεχνική Balayage

balayage balayage2 balayage3
balayage5
balayage6 balayage7 balayage8
balayage8 balayage9  

Με την τεχνική Balayage λοιπόν το χρώμα είναι πιο φυσικό και τα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται, χαρίζοντάς τους μια χρυσαφένια λάμψη, όπως το φως του ήλιου, και ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι με προορισμό το στυλ. 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν