Ζώδια και Μαλλιά

υπηρεσίες ομορφιάς

Κριός

Η άποψη των Κριών είναι πως τα μαλλιά είναι η δύναμή τους. Σαν άλλος Σαμψών, ο Κριός νοιώθει καλά όταν έχει πλούσιο μαλλί και μακρύ. Δεν θα κάνουν κάποιο εκκεντρικό κούρεμα ή χτένισμα. Ίσια ή σπαστά, λίγο κάτω από τους ώμους.

reece

Ταύρος

Οι Ταύροι θα ασχοληθούν πιο πολύ με τα μαλλιά τους, παρά με το πρόσωπό τους. Αρέσκονται να τα φρεσκάρουν με πολλά καλλυντικά. Επιλέγουν ένα περιποιημένο κοντό καρέ. Δεν θα τα βάψουν σε εκκεντρικά χρώματα, προτιμούν ένα κούρεμα κάπως συντηρητικό.

kate

Δίδυμοι

Τολμούν να πειραματιστούν, αν και δεν το κάνουν συχνά. Αλλά όταν συμβεί κάτι ευχάριστο στη ζωή τους, θα κάνουν ότι πιο τρελό μπορούν, μέχρι ξανθά μαλλιά και έντονα χρώματα. Οι γυναίκες Δίδυμοι, είναι ικανές να τολμήσουν από ένα πλούσιο και μακρύ μαλλί, να τα κόψουν κοντό αγορίστικο.

emma

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι συνήθως υιοθετούν ένα στυλ με φυσικά χρώματα και από εκεί και πέρα θα τους συνηθίσετε έτσι, γιατί θα πάρει πολύ χρόνο για να αλλάξουν κάτι στην κώμη τους. Αν ποτέ τολμήσουν να κόψουν δύο εκατοστά από το μήκος, δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι.

katia

Λέων

Για τα Λιοντάρια, τα μαλλιά είναι η χαίτη τους. Θα τα περιποιηθούν και ποτέ δεν θα τα δείτε κοντοκουρεμένα. Μακριά, ίσια ή σγουρά, αλλά με πολύ δύναμη και υγεία! Δέχονται με ευχαρίστηση, κάθε περιποίηση που θα κάνει καλό και θα δώσει δύναμη στα μαλλιά. Όσο για τους χρωματισμούς θα προτιμήσουν καστανά ή ξανθά.

smaragda

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν έχουν καλή σχέση με το κομμωτήριο. Θέλουν ένα κούρεμα βολικό, ώστε να μπορούν με γρήγορες κινήσεις να βγουν έξω και να δείχνουν καλοχτενισμένοι. Για μια Παρθένο, φιλαριστό ασύμμετρο καρέ είναι το αγαπημένο της, με αφέλειες και σε χρώμα κυρίως καστανά.

cameron

Ζυγός

Θα παρασυρθούν και θα αφεθούν στα χέρια κάθε ειδικού μαλλιών που θα τους πει πως υπάρχει ένα νέο look που τους πάει τέλεια. Η γυναίκα Ζυγός ρισκάρει αρκετά και την μια εβδομάδα θα δείτε με μακριά ξανθά μαλλιά και την άλλη με κοντό καρέ, ενώ είναι ικανή την ακριβώς επόμενη να βάλει τρέσα και να τα βάψει κόκκινα.

miley

Σκορπιός

Προτιμούν νεανικά κουρέματα και χτενίσματα. Δεν θα κάνουν κάποια extreme αλλαγή, θα καταλάβετε το Σκορπιό όμως, από το ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό από τους άλλους. Δεν δαπανούν πολύ χρόνο για τα μαλλιά τους.

julia

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν έχουν χρόνο για τα μαλλιά τους. Θέλει εύκολο χτένισμα και να εξαφανιστούν γρήγορα από το κομμωτήριο, όπου το πολύ δυο φορές το χρόνο θα κάνουν μια επίσκεψη και θα ζητήσουν κάτι γρήγορο και απλό. Προτιμούν τα πολύ μακριά μαλλιά, συνήθως σε σκούρα χρώματα,  ώστε να μην χρειάζονται πολύ περιποίηση και φροντίδα.

anna

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν βαριούνται να ασχολούνται με τα μαλλιά τους σε καθημερινή βάση. Οι γυναίκες θα κάνουν τις φυσικές μάσκες τους, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Κοντό καρέ με μύτες, φιλαριστά και αφέλειες. Τολμούν εκκεντρικές ανταύγειες και αρέσκονται να παίζουν με τα χρώματα.

kate moss

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα επιμεληθεί για ώρες τα μαλλιά του, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το σπίτι της αν πετά έστω και μια τούφα. Τα μαλλιά πάνε ανάλογα με την διάθεση. Η γυναίκα Υδροχόος, όταν είναι καλά θα έχει χρώμα και λάμψη το μαλλί της, ενώ όταν διανύει μια περίοδο όχι και τόσο καλή είναι ικανή να βάψει τα μαλλιά της μαύρα.

jennifer

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, λόγω του ότι είναι αρκετά συναισθηματικό ζώδιο, θα θελήσει να βγάλει μια σκληράδα στα μαλλιά του και να δώσει ένα δυναμικό στυλ. Η γυναίκα Ιχθύς θα τολμήσει να κάνει κόκκινα ή σε έντονα χρώματα τα μαλλιά της ή θα δοκιμάσει ένα  extreme look.

drew

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν