Οι Top τάσεις της σεζόν 2015 στα μαλλιά!

υπηρεσίες ομορφιάς

1. Η πιο must τάση είναι το «Lob» (μακρύ καρέ). Για τις νέες γυναίκες είναι ότι πιο trendy. Για τις πιο ώριμες εξασφαλίζει τον όγκο που χρειάζονται ενώ απαλύνει τα χαρακτηριστικά στην περιοχή του λαιμού και το πιγούνι. Είναι γενικά ιδανικό για όσες θέλετε να δοκιμάσετε ένα κοντό κούρεμα για πρώτη φορά διατηρώντας ένα επαρκές μήκος που καταλήγει σε μια αλογοουρά. Προτείνουμε να είναι αυστηρό σε ίσια γραμμή για ένα πιο chic αποτέλεσμα. 

2. Επίσης, φέτος «παίζει» πολύ, κυρίως στις πιο νεανικές ηλικίες, το ξύρισμα στο πλάι. Δίνει ένα rock τόνο στο στυλ, ενώ ταυτόχρονα κρύβεται και από τα μαλλιά όταν δεν επιθυμείτε να φανεί. Είναι ένα trend που κάνει καριέρα από την πασαρέλα, στα editorial των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας ανά τον κόσμο και φυσικά στο κόκκινο χαλί. Αυτή η τάση έρχεται από τα 80’s γιατί όλα αυτά τα ξυρισμένα στο πλάι κλπ. έρχονται από εκείνη την δεκαετία. Πρωτοδιδάξασα ήταν η Cindy Lauper. 

TIP: Για πιο dramatic look το ξύρισμα πρέπει να  ξεκινά από το μέσο του φρυδιού ή λίγο πιο κάτω.

3. Οι αφέλειες και οι φράντζες είναι ένα συνεχές δίλημμα για όλες τις γυναίκες. Το clue είναι να επιλέξετε το κατάλληλο στυλ για το πρόσωπό σας.  Αν έχετε μάγουλα και στρογγυλό πρόσωπο, οι φράντζες στο πλάι είναι η καλύτερη επιλογή. Οι ίσιες αφέλειες είναι πιο κατάλληλες για οβάλ πρόσωπα ή σε σχήμα καρδιάς. Αν έχετε πρόσωπο με πολλές γωνίες και θέλετε να κόψετε αφέλειες τα μαλλιά σας καλύτερα να προτιμήσετε ένα style με κάποιο παιχνίδισμα και όγκο αλλά και οι φράντζες ταιριάζουν πολύ στο πρόσωπό σας. Όσο αφορά το styling αποφύγετε να βάλετε κάποιο προϊόν πάνω στις αφέλειές σας.  Συνήθως είναι πολύ λεπτές, οπότε πρέπει να αποφεύγονται προϊόντα που μπορεί να τις κάνει λιπαρές και flat. Μπορείτε να ζητήσετε από το Romylos – All About Hair μερικά tips για να μπορείτε να τις διαχειρίζεστε και μόνες σας. Τώρα όταν πια φτάσει η στιγμή που θα θέλετε να τις μακρύνετε απλά θα προσθέσουμε λίγες τούφες ακόμα και θα χτενίσετε τα μαλλιά σας προς το πλάι, για ένα κομψό και γλυκό look. Τέλος υπάρχει πάντα η επιλογή για κουμπωτές αφέλειες και  είστε «έτοιμη» για ξεχωριστές εμφανίσεις. 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν