Αποκτήστε γεμάτα και λαμπερά μαλλιά με τη νέα επαναστατική θεραπεία κερατίνης

θεραπείες μαλλιών

Αν τα μαλλιά σας φριζάρουν, είναι θαμπά και κουρασμένα τότε θα πρέπει να τα ενδυναμώσετε και να τα δώσετε νέα όψη με την επαναστατική θεραπεία κερατίνης.

Οι σημερινοί έντονοι ρυθμοί της ζωής, η κακή διατροφή, το άγχος και η έλλειψη ύπνου, κουράζουν το σώμα μας και καταπονούν γενικά τα μαλλιά μας που χάνουν την νεότητα τους.

Η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο και κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη. Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Η τρίχα που αποτελείται από πρωτεΐνες (σε ποσοστό από 65% έως 95%), λιπίδια (1% έως 9%), ιχνοστοιχεία, πολυσακχαρίτες και νερό, τόσο με το πέρασμα του χρόνου όσο και λόγω των διαφόρων αισθητικών παρεμβάσεων (βαφή, ανταύγειες, στέγνωμα, περμανάντ κ.α.) χάνει σταδιακά την επάρκειά της σε κερατίνη, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αφυδατώνονται, να σπάνε ευκολότερα και να θαμπώνουν.

Γιατί διαφέρει η θεραπεία κερατίνης από τις ισιωτικές τεχνικές;

Η θεραπεία κερατίνης ωστόσο διαφέρει τελείως από τις διάφορες ισιωτικές τεχνικές και στόχο έχει να χαρίσει λάμψη, αντοχή και δύναμη στο στέλεχος της τρίχας. Εξάλλου, η πρωτεΐνη κερατίνη ενυπάρχει φυσικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Η θεραπεία κερατίνης έρχεται να αντιμετωπίσει την ανεπάρκεια της φυσικής πρωτεΐνης, χωρίς να επηρεάζει τον τύπο των μαλλιών, χωρίς να περιέχει φορμαλδεΰδη και χωρίς να απαιτεί ειδική περιποίηση μετά την ολοκλήρωση της αγωγής.

Πόσο χρόνο κρατάει η εφαρμογή της θεραπεία κερατίνης;

κερατίνη

Η θεραπεία κερατίνης γίνεται σε τέσσερα στάδια και ο χρόνος εφαρμογής μπορεί να κυμανθεί από 90 έως και 120 λεπτά, ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών που έχει κάθε γυναίκα.

Το πρώτο στάδιο της εφαρμογής της κερατίνης περιλαμβάνει προσεκτικό και αργό λούσιμο των μαλλιών με ειδικό σαμπουάν κερατίνης που στόχο έχει να καθαρίσει την τρίχα από τους ρύπους του περιβάλλοντος ώστε να μπορέσει να εισχωρήσει η κερατίνη στον πυρήνα της τρίχας. Μετά το ξέβγαλμα του σαμπουάν, ακολουθεί η εφαρμογή μαλακτικής κρέμας, που επίσης περιέχει κερατίνη και ενυδατώνει σε βάθος της τρίχα αλλά και το δέρμα του κεφαλιού.

Το δεύτερο στάδιο, η κερατίνη σε μορφή κρέμας με ειδικό πινέλο εφαρμόζεται πάνω στα βρεγμένα μαλλιά από τη ρίζα και προς όλο το μήκος της τρίχας. Η κρέμα στη συνέχεια με μαλάξεις απλώνεται σ’ ολόκληρη την τούφα των μαλλιών για να εισχωρήσει καλύτερα στην τρίχα.

Το τρίτο στάδιο της θεραπεία περιλαμβάνει πρώτα σταδιακό στέγνωμα των μαλλιών, ώστε δια της θερμότητας να απορροφηθεί η κερατίνη από τη τρίχα και στη συνέχεια με συσκευή ισιώματος που αναπτύσσει θερμοκρασία έως και 200 βαθμούς Κελσίου, κάθε τούφα μαλλιών στεγνώνει σε βάθος για να διασφαλιστεί ότι η κερατίνη θα παραμείνει στο εσωτερικό της τρίχας.

Στο τέταρτο στάδιο ακολουθεί λούσιμο με ειδικό σαμπουάν για να ξεβγάλουμε όση κερατίνη δεν μπορεί να απορροφηθεί από τα μαλλιά σας.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της θεραπείας με κερατίνη;

Το αποτέλεσμα διαρκεί από τέσσερις έως έξι μήνες, ανάλογα με τη συχνότητα του λουσίματος και τον τύπο της τρίχας (λιπαρή, ξηρή, κανονική), ενώ επικουρικά μπορεί κανείς να βρει στο εμπόριο και μια σειρά προϊόντων (σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, μάσκα μαλλιών) για την περαιτέρω ενίσχυση της αγωγής, χωρίς ωστόσο να είναι υποχρεωτική η αγορά τους.

Στα Κομμωτήρια Ρωμύλος έχουμε εφαρμόσει δεκάδες φορές τις τεχνικές της θεραπείας μαλλιών με κερατίνη σε πολλές πελάτισσες μας και τα αποτελέσματα είναι όντως εκπληκτικά!

κερατίνη 2

Τα μαλλιά αποκτούν λεία και απαλή υφή, που αντιστέκεται στο φριζάρισμα, ακόμα και αν τα μαλλιά σας είναι πολύ τραχιά, αφρικανικού τύπου ή αν έχετε υπερβολικά σφιχτές μπούκλες, η φόρμουλα με τη σοκολάτα θα έχει πιο δραστικό αποτέλεσμα.

Η διαφορά στα αποτελέσματα έγκειται στο ότι το μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα και τα διάφορα έλαια καθιστούν τη φόρμουλα πιο βαριά, πιέζοντας τα μαλλιά και αφήνοντάς τα πιο ΙΣΙΑ.

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα στα Κομμωτήρια Ρωμύλος για να δοκιμάσετε την αυθεντική Brazilian Keratin Treatment

keratin nanocure

Εκτός από την κερατίνη, η αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment περιέχει και ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από έντεκα άλλες πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια.

Θα πρέπει φίλες μου να προσθέσουμε ότι με την Nanocure Chocolate Brazilian Keratin Complex Treatment μειώνονται οι μπούκλες και προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τα μαλλιά αφήνοντάς τα ΠΙΟ ΙΣΙΑ.

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

romylos all about hair

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr  

Κομμωτήριο 2 

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr 

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για κουρέματα και τεχνικές από τα Κομμωτήρια Ρωμύλος:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν