Ανοιξιάτικα κουρέματα και χτενίσματα για το 2016!

υπηρεσίες ομορφιάς

Μπήκε η Άνοιξη φίλες μου και οι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας έχουν δώσει το στίγμα τους με πιο τολμηρά αλλά όμορφα ανοιξιάτικα κουρέματα και ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για το 2016.

Τα κομμωτήρια Romylos πάντα παραμένουν στην αιχμή της μόδας και για αυτό σας μεταφέρουν πάντα πρώτοι τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της μόδας, του hairstyle και της ομορφιάς.

Τα κοτσιδάκια του Channel θα κάνουν θραύση φέτος!

χτενίσματα

Τα νεανικά κοτσιδάκια του οίκου μόδας Channel έκαναν το ντεμπούτο τους σε πολλές Ευρωπαϊκές πασαρέλες και είναι εύκολα αντιγράψιμα για να τα κάνετε και μόνες σας στο σπίτι.

Βέβαια, το χρώμα και το styling που μοιάζει αρκετά με το color melting δεν γίνεται στο σπίτι! Με μια επίσκεψη όμως στο κομμωτήριο μας, μπορούμε να σας μεταμορφώσουμε σε ένα μοντέλο της Coco Channel!

Όχι, δεν κάνουμε μαγικά, απλά κάνουμε αυτό που ξέρουμε για τα μαλλιά σας!

χτενίσματα 2

Το ίδιο στυλ σε μακριά μαλλιά με κοτσιδάκια φαίνεται να επικρατεί και στα κουρέματα και χτενίσματα για γάμο.

Ψηλή αλογοουρά

αλογοουρά

Η ψηλή αλογοουρά είναι ένα hairstyle που θα φορεθεί και φέτος την άνοιξη και φυσικά θα συνδυαστεί με ανοιξιάτικα χρώματα. Κλασικό look για όσες διαθέτουν μακριά μαλλιά.

Ποια χρώματα θα επικρατήσουν στα μαλλιά σας φέτος;

χτενίσματα 3

Τα χρώματα που επικρατούν για φέτος την Άνοιξη είναι τα ξανθά, τα highlights και το color melted χρώμα στα μαλλιά είναι ορισμένες τάσεις που θα τις δείτε να παίζουν πολύ φέτος.

70s WAVES HARSTYLE

70s στυλ

Το hairstyle 70s Waves είναι και αυτό ένα από τα πολλά ανοιξιάτικα και παιχνιδιάρικα hairstyles που θα φορεθούν πολύ φέτος ειδικά σε συνδυασμό με διάφορα στολίδια για τα μαλλιά σας όπως, λουλούδια, μεγάλα κοκαλάκια ή και κοσμήματα.

Γενικά η Άνοιξη σαν εποχή προσφέρεται για πιο παιχνιδιάρικα κουρέματα και όχι τόσο αυστηρά όσο ο χειμώνας.

Μια αλλαγή στο πιο ελεύθερο και ανέμελο hairstyle σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και αυτή την Άνοιξη!

Κλείστε ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα!

Δείτε περισσότερα για τα ανοιξιάτικα κουρέματα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν