Τρέσες μαλλιών για όγκο σε λεπτά μαλλιά

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Τα λεπτά μαλλιά είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών. Είναι αλήθεια μάλιστα, ότι όταν τα μαλλιά είναι λεπτά δείχνουν πιο λίγα και χωρίς όγκο, με αποτέλεσμα να φαίνονται φτωχά και καθόλου εντυπωσιακά!

Έρευνες αναφέρουν ότι η απώλεια μαλλιών αποτελεί τον τρίτο σημαντικότερο παράγοντα που δυσαρεστεί σε παγκόσμιο επίπεδο τις γυναίκες σε ό,τι αφορά τα μαλλιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να αισθάνονται ότι χάνουν μέρος της θηλυκότητάς και της αυτοπεποίθησής τους. Υπάρχει μάλιστα η άποψη ότι όσο περνάνε τα χρόνια τα μαλλιά χάνουν περισσότερο τον όγκο τους, τη μάζα τους και αποδυναμώνονται!

extensions

 

Και ενώ πριν μερικά χρόνια η χτένα κρεπαρίσματος και το hairspray αποτελούσαν απαραίτητα κομμάτια της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς, μιας γυναίκας με λεπτά μαλλιά, καθώς αποτελούσαν μοναδική λύση για τον επιθυμητό όγκο, η πρακτική αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν καθώς οι τρέσες μαλλιών δίνουν τη λύση!

Οι τρέσες είναι ένα πρόσθετο κομμάτι μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μήκη, με τις πιο συνηθισμένες διαστάσεις να είναι 45 cm – 65 cm. Οι τρέσες υπάρχουν σε 100% φυσική τρίχα remy ή συνθετική τρίχα. Η ποιότητα remy έχει όλες τις τρίχες προς την ίδια κατεύθυνση, μεταξένια υφή και δεν μπερδεύεται εύκολα. Οι τρέσες διατίθενται σε στιλ ίσιο, σπαστό, σγουρό καθώς και σε διάφορα χρώματα

Η τρέσα μαλλιών μπορεί είτε να τοποθετηθεί μόνιμα (ραφτή, αυτοκόλλητη ή με rings), διαδικασία που πραγματοποιείται συνήθως από επαγγελματίες κομμωτές, είτε με κλιπς που «κουμπώνουν» στις ρίζες των μαλλιών σας. Στην περίπτωση αυτή, την τοποθετείτε μόνες σας στα μαλλιά σας διαλέγοντας εσείς το στιλ που θέλετε να της δώσετε.

Μόνιμη τοποθέτηση

Τρέσα ραφτή: Πρόκειται για την παλαιότερη μέθοδο τοποθέτησης τρέσας. Ο επαγγελματίας κομμωτής κάνει τα μαλλιά σας οριζόντια πλεξουδάκια και πάνω τους ράβει την τρέσα.

Τρέσα με micro rings: Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο κατά την οποία η τρέσα τοποθετείται με ειδικά μικρά δαχτυλίδια (micro rings) χωρίς να χρειάζεται να γίνουν πλεξουδάκια τα δικά σας μαλλιά.

Αυτοκόλλητη Τρέσα: Πρόκειται για μια εύκολη μέθοδο κατά την οποία αποκτάτε μακριά και πλούσια μαλλιά με όγκο. Προτιμάται από το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών γιατί:

  • Δημιουργεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα καθώς δεν φαίνεται ότι φοράτε τρέσα
  • Τοποθετείται πιο κοντά στη ρίζα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο 
  • Νιώθετε τα πρόσθετα μαλλιά σας ανάλαφρα

Τοποθέτηση με κλιπς

Τρέσα με κλιπς: Η τρέσα με κλιπς είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος, αφενός γιατί τα κλιπς «κουμπώνουν» πάνω στις ρίζες των μαλλιών σας και αφετέρου γιατί τοποθετείται και αφαιρείται όποτε εσείς επιθυμείτε.

Tips

Πριν τοποθετήσετε την τρέσα με κλιπς στα μαλλιά σας καλό θα ήταν να κρεπάρετε το σημείο που θα την τοποθετήσετε με μια χτένα. Στη συνέχεια ανοίξτε, ξεκουμπώστε το κλιπ, τοποθετήστε το πολύ κοντά στη ρίζα των μαλλιών σας, εκεί δηλαδή που είχατε κρεπάρει και τέλος κλείστε, κουμπώστε το κλιπ. Προσέξτε να μη «πιάσετε» μεγάλη ποσότητα μαλλιών μέσα στο κλιπ γιατί θα είναι δύσκολο μετά να το κουμπώσετε!

Πόσες τρέσες χρειάζονται για να δώσουν τον επιθυμητό όγκο στα λεπτά μαλλιά;

Αυτό εξαρτάται από το πόσο πυκνά είναι τα δικά σας μαλλιά αλλά και το πόσο πλούσιο όγκο θέλετε να πετύχετε. Ο αριθμός των τρεσών που μπορείτε να τοποθετήσετε ξεκινά από ένα και φτάνει μέχρι τα έξι κομμάτια. Αυτό που συνήθως επιλέγεται είναι η τοποθέτηση τριών τρεσών (μία πάνω από τα αυτιά, μία ανάμεσα από τα αυτιά και μία στο ύψος του αυχένα) που μπορεί να συμπληρωθεί και με μικρές τρέσες στα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού.

Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε όγκο στα λεπτά σας μαλλιά τότε οι τρέσες είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε εξτένσιον μαλλιών, όπως τουφάκια extension κερατίνης και micro rings, tapes hair extensions φυσικές τρέσες με κλιπ, ραφτές κ.λπ. που σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας. 

Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε. Ελάτε στα κομμωτήρια ROMYLOS, ώστε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό στιλ που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας χαρίσει μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

Romylos.gr

 

Περιοχές: Θεσσαλονίκη Κρήτη Πάτρα Περιστέρι Κηφισιά Γλυφάδα Χολαργός Χαλάνδρι Γέρακας Βριλλήσια Αιγάλεω Πετρούπολη Χαϊδάρι Καματερό Ίλιον Γαλάτσι Φιλόθεη Νέα Πεντέλη Μελίσσια Μαρούσι Άγιος Στέφανος Εκάλη Παπάγος Πεύκη Πειραιάς Αλεξανδρούπολη Κύπρος Καλαμάτα Πύργος νέα Μάκρη Λούτσα Γλυκά Νερά Μύκονος Σαντορινη Ρόδος Εύβοια Πάρος Νάξος Λάρισα Βόλος Καβάλα Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Άγιος Νικόλαος Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Μενίδι Θρακομακεδόνες Ψυχικό Φιλοθέη Αθήνα Περιστέρι Πετρούπολη

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν