Θεραπείες κατά της τριχόπτωσης από την Kérastase

Η τριχόπτωση ξεκινάει όταν διαταραχθεί ο φυσιολογικός κύκλος ζωής της τρίχας. Μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αλλά συνηθέστερα επηρεάζει το τριχωτό της κεφαλής. Ένας ενήλικας έχει κατά μέσο όρο 100.000 - 150.000 τρίχες, οι οποίες περνάνε από έναν κύκλο ανάπτυξης, ανάπαυλας, πτώσης και αναγέννησης. Αν αυτός ο κύκλος διαταραχθεί ή κάποια τριχοθυλάκια καταστραφούν, τότε μπορεί να δείτε τις τρίχες σας να πέφτουν πιο γρήγορα από ό,τι αναγεννιούνται.

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι αποτέλεσμα διαφόρων αιτιών. Το στρες αλλά και η μη επαρκής πρόσληψη θρεπτικών ουσιών θεωρούνται κάποιες από τις βασικές αιτίες τριχόπτωσης. Ενώ το καθημερινό φορτίο που ασκείται στην τρίχα, όπως το εντατικό βούρτσισμα, το στέγνωμα με ζεστό αέρα ή η βαφή, επηρεάζει ταυτόχρονα αρνητικά την ποιότητά της.

Το φθινόπωρο μάλιστα μεταξύ άλλων είναι ο μήνας της τριχόπτωσης. Σε γενικές γραμμές η απώλεια έως και 100 τριχών μέσα στο εικοσιτετράωρο θεωρείται απόλυτα φυσιολογική και δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Στην περίπτωση όμως, κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως καλό θα ήταν η τριχόπτωση να αντιμετωπιστεί με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων.

Εμπνευσμένη από τις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας, η Kérastase εδώ και περισσότερο από 50 χρόνια δημιουργεί προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την επιθυμία για υπέροχα και υγιή μαλλιά. Συνδυάζοντας την εξειδίκευση των καλύτερων κομμωτών παγκοσμίως και με την επιστημονική γνώση των κορυφαίων ερευνητικών εργαστηρίων, δημιούργησε τις κατάλληλες σειρές θεραπειών για το φαινόμενο της τριχόπτωσης.

Kérastase Genesis: Μοναδικά προϊόντα, όπως σαμπουάν, μάσκες, ενυδατικά σπρέι, serum με εξαιρετικά απαλή σύνθεση που αποτοξινώνουν το τριχωτό και τα μαλλιά. Ιδανικά για λεπτά, αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης οφειλόμενης στο σπάσιμο. Απομακρύνουν απαλά το σμήγμα και τα ρυπογόνα σωματίδια από το τριχωτό και την τρίχα, καταπολεμούν τη λιπαρότητα, προλαμβάνουν την τριχόπτωση και ενδυναμώνουν την τρίχα, για μαλλιά δυνατά, όμορφα και πιο ευκολοχτένιστα.

Και για τις περιόδους της έντονης τριχόπτωσης χρησιμοποιήστε τις Kérastase Genesis Ampoules Cure Fortifiants Anti-Chute. Χάρη στη μοναδική περιεκτικότητά τους σε ειδικά επιλεγμένα συστατικά, δρουν σαν μια δόση καθαρών ενεργών συστατικών με εντατική δράση, μειώνοντας την τριχόπτωση και παρέχοντας το βέλτιστο περιβάλλον για την ανάπτυξη των μαλλιών. 

Kérastase Densifique Homme: Μια σειρά προϊόντων που διαθέτει σαμπουάν και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, για την αύξηση της πυκνότητας των ανδρικών μαλλιών, ενισχύοντας την υγιή ανάπτυξη της τρίχας και χαρίζοντας πιο δυνατά, πυκνά και πλούσια μαλλιά.

Για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για την αύξηση της πυκνότητας των ανδρικών μαλλιών, δοκιμάστε τις Kérastase Densifique Homme αμπούλες. Ενεργοποιούν την πυκνότητα στα μαλλιά και χαρίζουν περισσότερο σώμα σε 10 μέρες και περισσότερη πυκνότητα σε 30 μέρες, αποκαλύπτοντας μέχρι και 1000 νέες τρίχες, οι οποίες ήταν ανενεργές.

Kérastase Specifique: Διάφορα προϊόντα και σαμπουάν πρόληψης της τριχόπτωσης που δρουν ρυθμιστικά, κατευναστικά και εξισορροπητικά. Καταπραΰνουν το τριχωτό του κεφαλιού και χαρίζουν μαλλιά απαλά, λαμπερά και ανάλαφρα. 

Για ακόμα πιο εντατική περιποίηση κατά της τριχόπτωσης η Kérastase καινοτομεί και σας προσφέρει τις Kérastase Specifique Aminexil αμπούλες. Την πρώτη εντατική αγωγή που χάρη στα τρία δραστικά συστατικά που περιέχει, καταπολεμά ταυτόχρονα όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχόπτωση.

Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα θεραπείας κατά της τριχόπτωσης της εταιρείας Kérastase στο Romylos eshop και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. H Kérastase χαρίζει απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση για υπέροχα μαλλιά συνδυάζοντας την εξειδίκευση των καλύτερων κομμωτών παγκοσμίως με την επιστημονική γνώση των κορυφαίων ερευνητικών εργαστηρίων.

Γράψτε σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται από τη διαχείριση πριν δημοσιευθούν