Μοναδικά χτενίσματα για βάφτιση στην Αθήνα για να ξεχωρίσετε

υπηρεσίες ομορφιάς

Κάθε γυναίκα θέλει πάντα να αρέσει και να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της. Ειδικά σε ειδικές περιστάσεις όπως όταν είναι καλεσμένη σε κάποια ειδική περίσταση όπως είναι μια βάφτιση ή ένας γάμος. Ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεται μια γυναίκα είναι τι είδους χτένισμα θα επιλέξει να κάνει στα μαλλιά της την συγκεκριμένη μέρα.

Ειδικά όταν πρόκειται να παραβρεθούμε σε μια βάφτιση εμείς οι γυναίκες πελαγώνουμε, διότι σκεφτόμαστε ότι πρέπει να επιλέξουμε κάποιο εντυπωσιακό χτένισμα και παράλληλα να είναι και πιο χαλαρό καθώς είναι για βάφτιση που είναι πιο ήσυχη τελετή από αυτή ενός γάμου.

Δεν έχει σημασία εάν είστε η μαμά η οποία βαφτίζει το παιδάκι της ή η νονά ή ακόμα εάν είστε καλεσμένη στη βάφτιση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας απασχολήσει πολύ το θέμα των μαλλιών σας και έτσι θα δείτε και πιο κάτω πολλά χτενίσματα για βάφτιση ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα σας εντυπωσιάσει.

Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε το κατάλληλο χτένισμα σε τέτοιου είδους περιστάσεις όπως άλλωστε είναι μια βάφτιση.

Θα δείτε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για βάφτιση που θα ταιριάζουν σε εσάς και έτσι θα πάρετε ιδέες για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα χτενίσματα για βάφτιση.

Συμβουλές για να επιλέξετε σωστά ένα εντυπωσιακό χτένισμα για βάφτιση

Για να επιλέξετε το κατάλληλο χτένισμα για βάφτιση θα πρέπει να έχετε προσδιορίσει ή καλύτερα να έχετε αποφασίσει τι στυλ θέλετε να έχει η εξωτερική σας εμφάνιση εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα.

Για παράδειγμα δεν μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε ένα φόρεμα σε ρομαντική γραμμή και να χτενίσετε τα μαλλιά σας με ένα αυστηρό χτένισμα όπως έναν αυστηρό κότσο ή να κάνετε στα μαλλιά σας ένα όχι και τόσο θηλυκό χτένισμα.

Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε σε ποιους τόνους θέλετε να κινηθείτε. Θα πρέπει λοιπόν να προσδιορίσετε εάν θέλετε να κάνετε μια ρομαντική εμφάνιση, εάν θέλετε να έχετε ένα πιο αυστηρό look ή ένα πολύ χαλαρό.

Σημαντικός παράγοντας είναι να υπάρχει απόλυτη αρμονία στα μαλλιά και τα ρούχα σας, ακόμη και στο μακιγιάζ και τα παπούτσια σας. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Το χτένισμα που θα επιλέξετε να κάνετε στην βάφτιση θα πρέπει να ταιριάζει στο στυλ που έχετε στην καθημερινότητα σας. Βέβαια, για όσες δεν διαθέτουν μακρυά μαλλιά και θέλουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα οι τρέσες extensions μπορούν να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για βάφτιση 

Τα χτενίσματα για βάφτιση λοιπόν θα πρέπει να είναι απλά και λιτά αλλά ταυτόχρονα να αποπνέουν στυλ και να είναι σικάτα.

Στην περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι μακριά μπορείτε να δημιουργήσετε μπούκλες ή να κάνετε ανέμελες πλεξούδες μιας και οι πλεξούδες είναι η τελευταία τάση της μόδας όσο αφορά τα χτενίσματα μαλλιών.

Εάν τα μαλλιά σας είναι κοντά μπορείτε να τα χτενίσετε με φορά προς τα πίσω και να δημιουργήσετε σπασίματα στις άκρες ή μπορείτε πολύ απλά να κάνετε έντονη χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι αναλόγως από πια πλευρά κολακεύει το πρόσωπο σας να κάνετε την χωρίστρα σας.

Εάν τα μαλλιά σας είναι σε μέτριο μήκος μπορείτε να τα πιάσετε τα μισά επάνω και να κάνετε χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά που είναι κάτω και ακόμη μπορείτε να κάνετε έναν χαλαρό κότσο χαμηλά στον αυχένα.

Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά

Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 2 Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 3
Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 4 Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 5 Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά7
Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 8 Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 9 Χτενίσματα για βάφτιση για μακριά μαλλιά 10

Δείτε 3 εντυπωσιακά χτενίσματα εάν είστε νονά

Εάν προετοιμάζεστε να γίνετε νονά θα πρέπει να επιλέξετε ένα χτένισμα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό ενώ παράλληλα και χαλαρό. Και επειδή θα είστε η νονά σημαίνει ότι θα έχετε πιο στενή επαφή με τα παιδάκια γι αυτό θυμηθείτε να μην βάλετε πολλά μεγάλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ στα μαλλιά σας μιας και τα παιδιά έχουν την τάση να τραβούν και να θέλουν οτιδήποτε τους εξάπτει την περιέργεια.

Αντιθέτως μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με πλεξούδες ή ένα χαλαρό κότσο όπως θα δείτε και πιο κάτω.

εντυπωσιακά χτενίσματα για νονά >εντυπωσιακά χτενίσματα για νονά 2 εντυπωσιακά χτενίσματα για νονά 3

Δείτε μερικά χτενίσματα για βάφτιση από τα κομμωτήρια Romylos:

χτενίσματα για βάφτιση χτενίσματα για βάφτιση 2
χτενίσματα για βάφτιση 3 χτενίσματα για βάφτιση 4
χτενίσματα για βάφτιση 5

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα εντυπωσιακό χτένισμα για μια βάφτιση είτε είστε η νονά,  είτε έχετε μακριά είτε κοντά μαλλιά.

Εσείς δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Δείτε περισσότερα για τα χτενίσματα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν