Μοναδικές υπηρεσίες αποτρίχωσης από τα Κομμωτήρια Ρωμύλος

Η αποτρίχωση είναι μια απαραίτητη διαδικασία για τη γυναίκα καθώς όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούνται με τις τρίχες σε οποιαδήποτε σημεία του σώματος τους. Οι τρίχες που υπάρχουν στον μπικίνι, στα πόδια αλλά και στα χέρια μπορούν εύκολα να κάνουν μια γυναίκα να αισθανθεί άβολα ειδικά τους θερινούς μήνες και ειδικά το καλοκαίρι.

Η αποτρίχωση δίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα καθώς αφήνει το δέρμα λείο, απαλό και όμορφο.

Επίσης, η αποτρίχωση για τους άνδρες είναι απαραίτητη. Δεν είναι καθόλου όμορφο να βλέπεις το καλοκαίρι το στήθος και τη πλάτη ενός άνδρα γεμάτη με τρίχες.

Αποτρίχωση για γυναίκες και άνδρες

Τώρα στα κομμωτήρια Romylos, σε έναν σύγχρονο χώρο, καλά εξοπλισμένο μπορείτε να απολαύσετε γυναίκες και άνδρες την τέλεια αποτρίχωση με κερί ή αποτρίχωση με κλωστή για ένα λείο και τέλειο αποτέλεσμα.

Αποτρίχωση με κερί σε Μπικίνι

Αποτρίχωση με κερί σε Μπικίνι

Οι ειδικοί στα Κομμωτήρια Ρωμύλος είναι σε θέση να αναλάβουν αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι σας καθώς διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν αποτρίχωση με κερί καθώς η αποτρίχωση με ξυράφι δεν προτείνετε διότι προκαλεί σημάδια και μολύνσεις στην περιοχή.

Οι ειδικοί αισθητικοί φορώντας τα γάντια θα απλώσουν τα ζεστό κερί επάνω στο μπικίνι σας με ένα ειδικό πινέλο. Έπειτα στρώνουν μια ειδική λωρίδα υφάσματος και με μια απότομη κίνηση την αφαιρεί μαζί με τις τρίχες, εκεί θα νιώσετε ένα πόνο αλλά θα είναι στιγμιαίος καθώς θα σας εκπλήξει το άψογο αποτέλεσμα.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην πάτε να κάνετε αποτρίχωση μία εβδομάδα πριν την περίοδο σας, γιατί τότε είστε πιο ευαίσθητη από ποτέ.

Αποτρίχωση με κερί στα πόδια

Αποτρίχωση με κερί στα πόδια

Η αποτρίχωση με κερί στα πόδια γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και στο μπικίνι απλά στα πόδια είναι πιο ανώδυνη. Και στα πόδια το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώνει κάθε φορά, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα στον κόσμο που να μην ανυπομονεί να πάει στο ραντεβού και να δηλώνει ενθουσιασμένη.

Αποτρίχωση με κερί στα χέρια

Αποτρίχωση με κερί στα χέρια

Η αποτρίχωση στα χέρια με κερί, είτε ζεστό είτε κρύο, είναι μια σχετικά επώδυνη μέθοδος αλλά πολύ αποτελεσματική αφού οι τρίχες ξανά εμφανίζονται μετά από τρεις εβδομάδες.

Αποτρίχωση με κλωστή στα φρύδια

Αποτρίχωση με κλωστή στα φρύδια

Στην αποτρίχωση με κλωστή ο ειδικός αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες στα φρύδια και στο άνω χείλος. Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου αποτρίχωσης έχει μεγάλη διάρκεια αφού η αφαίρεση της τρίχας γίνεται από την ρίζα.

Είναι μια εύκολη διαδικασία, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει ελαφρύ ερεθισμό σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αποτρίχωση με κερί στην πλάτη και στο στήθος

Αποτρίχωση με κερί στην πλάτη και στο στήθος

Όλο και περισσότεροι άνδρες στις μέρες μας ασχολούνται με την αποτρίχωση διαφόρων περιοχών με συχνότερη αυτή της πλάτης αλλά και του στήθους.

Η έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης είναι ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό φαινόμενο. Η αποτρίχωση με κερί στο στήθος και στη πλάτη του άνδρα δεν είναι τόσο ανώδυνο όσο ακούγεται όταν χρησιμοποιείται φυσικά με τα κατάλληλα προϊόντα και έχει άμεσα αποτελέσματα.

Κλείστε ραντεβού τώρα στα Κομμωτήρια Ρωμύλος για μια αποτρίχωση με τέλεια αποτελέσματα

Οι ειδικοί στα κομμωτήρια στην Αθήνα Romylos all about hair είναι σε θέση να αναλάβουν αποτρίχωση με κερί ή αποτρίχωση με κλωστή και σας εγγυούνται λείο και απαλό δέρμα.  Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κομμωτηρίου θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το αψεγάδιαστο σώμα που ονειρεύεστε.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού σήμερα κιόλας.

Δείτε περισσότερα για την περιποίηση σας:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν