ΠΡΟΣΦΟΡΑ BOTOX ΜΑΛΛΙΩΝ 25€ BRAZILIAN KERATIN 70€

θεραπείες μαλλιών

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης εφαρμόζουν μια μοναδική προσφορά για τα μαλλιά σας. Η προσφορά ισχύει για Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή από 22/5 έως και 25/5. Με μια επίσκεψη στους χώρους μας στην Αγία Παρασκευή, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να περιποιηθούν τα μαλλιά σας και να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ανανέωσης και ομορφιάς.

Το Botox μαλλιών είναι μια νέα θεραπεία η οποία βοηθάει στην αντιγήρανση της τρίχας. Η θεραπεία με Botox μαλλιών προσφέρει εντυπωσιακά μαλλιά καθώς ανανεώνει τα μαλλιά και αναδομεί καθώς και ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας. Δεν επιτρέπει να φριζάρουν αλλά τα ομορφαίνει και τα ενυδατώνει.

Η Brazilian Keratin είναι μια αποτελεσματική μέθοδος λείανσης και ισιώματος για σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά και ταυτόχρονα μια τέλεια θεραπεία αναδόμησης για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα, που έχουν υποστεί αλλεπάληλες τεχνικές εργασίες όπως: βαφές, ανταύγειες, ντεκαπάζ, περμανάντ και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα στα μαλλιά σας είναι να είναι υγιή με λεία υφή, μεταξένια απαλότητα, ενίσχυση της ελαστικότητας της τρίχας, ίσιωμα και λάμψη.

Κλείστε τώρα ραντεβού και απολαύστε τη μοναδική προσφορά

Οι ειδικοί στα κομμωτήρια στην Αθήνα Romylos all about hair παρέχουν αυτή τη μοναδική προσφορά για τα μαλλιά σας. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά το Botox  μαλλιών με 25€ και τη Brazilian Keratin με 70€. Η φροντίδα των μαλλιών σας είναι προσωπική μας υπόθεση.

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7 15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν