Τέλος τα Λιπαρά Μαλλιά!

loreal professionel nutrifier
Τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair σας δίνουν συμβουλές για τα λιπαρά μαλλιά και πως να κατευνάσετε το φαινόμενο της λιπαρότητας!
Στις ρίζες των μαλλιών σας υπάρχουν σμηγματογόνοι αδένες οι οποίοι εκκρίνουν αυτή τη λιπαρή ουσία, το σμήγμα. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία του οργανισμού που σκοπό έχει να προστατέψει, να θρέψει και να ενυδατώσει τα μαλλιά.
 
Βασικοί παράγοντες της λιπαρότητας είναι η κληρονομικότητα, το στρες, οι κλιματικές αλλαγές, οι ορμονικές αλλαγές ή οι λάθος διατροφικές συνήθειες.
 

Το βασικότερο πρόβλημα στις λιπαρές επιδερμίδες είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν την γνώση για να κατευνάσουν αυτό το φαινόμενο, με αποτέλεσμα μόλις λούσουν τα μαλλιά τους και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το δέρμα τους να είναι πάλι λιπαρό. Ωστόσο  υπάρχουν τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση της λιπαρότητας των μαλλιών.

1.  Μην λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα! Το καθημερινό λούσιμο έχει ως αποτέλεσμα την extra έκκριση λιπαρής ουσίας.

2. Το ζεστό νερό! Έχει την ιδιότητα να ανοίγει τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να εκκρίνεται ακόμα περισσότερο σμήγμα.
3. Μειώνουμε την τριβή! Μην τρίβετε το δέρμα σας κατά τη διάρκεια του λουσίματος διότι ενεργοποιείτε τους σμηγματογόνους αδένες.
 
4. Σωστή επιλογή σαμπουάν! Τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο σαμπουάν σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
5. Όχι μαλακτική κρέμα στις ρίζες! Τοποθετήστε τη μαλακτική κρέμα στη μέση και τις άκρες.
 
6. Ξεβγάλτε τα μαλλιά με κρύο νερό! Το κρύο νερό κλείνει τους πόρους του δέρματος και εμποδίζουν την λιπαρότητα να βγει στην επιφάνεια. 
 
7. Βάψτε τα μαλλιά σας! Η βαφή ξηραίνει τις ρίζες και επιβραδύνει την έκκριση του σμήγματος.
 
8. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες που περιλαμβάνουν πολλά λιπαρά  και τηγανητά φαγητά! Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν